2013. május 1., szerda

Balogh József: Nőnapi köszöntő

Nőnapi köszöntő

A világon a legszebb hölgyeknek, a csodálatosan szép magyar nőknek a nőnap alkalmával örömökben gazdag szép sikereket, sok-sok szeretetet és boldogságot kívánok!!!

Balogh József


Meg a kötelező idézet a Pannon Géniusztól, nagy tanításaihoz való rendíthetetlen hűség kifejezéséül, aki felszabadította országunkat az EU és NATO komcsifasiszták igája alól, szétzúzta a földesurak és nagytőkések népellenes államhatalmát, megnyitotta dolgozó népünk előtt a demokratikus fejlődés útját, műve és tanítása eltéphetetlenül összeforrt hazánk történelmével, azzal, amit Orbán Viktor elvtárs a magyar nép, az egész haladó emberiség számára alkotott.


 ,,Ha Magyarország európai ország akar lenni, akkor a családi gazdaságokat, a tanyákat, a kistelepüléseket és ezt az életformát meg kell becsülnünk." (Orbán Viktor)

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szájbarágó Első Komment: Felfelé gátlástalanul nyal, lefelé gátlástalanul rúg, nagyszerű jellem.

Névtelen írta...


Balogh József fideszes országgyűlési képviselő, Fülöpháza polgármesterének nevelt fia is azon szerencsések között van, akik dohányértékesítési koncessziós jogot nyertek. - írja a hír24.hu, amely a képviselői vagyonnyilatkozatban figyelt fel a névazonosságra.

Balogh élő egyik gyerekét ugyanis éppen Liptai Szabolcsnak hívják, és Fülöpházán Liptai Szabolcs Richárd árulhat cigarettát. Balogh József azzal került a címlapokra, hogy élettársa kórházban fekszik, a hírek szerint koponyaalapi töréssel. Az asszony azt mondta, Balogh részegen megütötte, a képviselő szerint ez hazugság, szerinte a család vak komondor kutyája lökte fel a nőt.

A hvg.hu-nak közben a polgármester volt felesége elmondta, rendszeresen verte őt a volt férje, ezért költöözött el tőle.

Trafikot nyithat az élettársát verő Balogh nevelt fia


http://hvg.hu/itthon/20130501_Trafikot_nyithat_az_elettarsat_vero_Balog

Névtelen írta...

Virányi András

NÉHÁNY KÉRDÉS A VAK KOMONDORHOZ:
- Balogh Józsi , Terike, Szabika mata részeg volt. OK. Akkor ki vezetett?
- Szabikának volt az esküvője, onnan mentek haza. OK. Hol volt az ifjú feleség?
- Terike pakolta a sült húsokat a csomagtartóból, majd fenyegetően lépett fel a házőrzővel szemben. OK. Miután nem esett bele a csomagtartóba, és képes volt onnan megpakolva elindulni a ház felé, milyen hangosan csörömpölt a lábasokkal amit a kutya nem hallott meg? Süket is volt?
- Balogh Józsi már bent volt a házban, alélva tántorgott a szobában, azt sem tudta hol van.OK. Neki nem volt útban a komondor amíg bejutott?
- Késő éjszaka volt, tehát sötét. OK. Egy vak komondor vajon nappal nem ugrál, végül is neki mindegy szegénynek, nem tudja mikor van világos?
- Vittek haza egy csomó kaját, másnap azt osztogatta Józsi, miután kicsit rápihent a pálinkára. OK. Ha Terike összetörte magát, hogy került be a kaja a lakásba?
-Szabika nem vitte be az anyját a kórházba, mentőt hívott. OK. Ha már nem tudott vezetni, vagy autót választani, mitől volt képes telefonálni, és ott elbeszélni mit is akar?
- Józsi másnap elment a falunapra, egész nap ott volt. OK. Ki vitte oda a kaját, ha Terike már bent volt a kórházban?
-A vak komondor bent feküdt az udvaron. OK. Nyertese volt-e a trafikpályázatnak, és ha igen, hány koncessziót kapott?
Lenne még kérdésem ezzel kapcsolatban, de először ezeket kellene tisztázni.BANDITA.

Névtelen írta...

Egy hat gyermekes édesapa, akit gyermekei kilenc unokával ajándékoztak meg. Egy polgármester, aki szülőfalujáért ingyen fáradozik. Egy országgyűlés képviselő, akit már négy ízben tiszteltek meg bizalmukkal választókerületének polgárai. Egy konzervatív politikus, aki méltatlan módon a balliberális média kereszttűzébe került. Egy példakép, akit nem hagyunk besározni. Ő az igazi Balogh József.



http://azigazibaloghjozsef.blog.hu/