2013. május 4., szombat

Programajánló Zsidó Világkongresszusra: Magyar És zsidó Flashmob

Valójában a rendőrséggel egyeztetett tüntetés, fő a biztonság
facebook event

Ma, 2013. 05. 04 szombat
10:00 és 10:30 között


Budapest, V. kerület, Szabadság tér x Zoltán utca sarok

A Jobbik anticionistának mondott antiszemita tüntetést tart szombaton délelőtt 10 órakor a Vértanúk terén. Mutassuk meg, hogy az általuk képviselt nézetek milyen tragédiához vezettek. Vigyünk olyan táblákat, amikkel a szélsőjobb áldozataira emlékezünk, Bartók Bélára, Rejtő Jenőre, Szerb Antalra, Radnóti Miklósra!

Pásztor Tibor:
A tüntetést a rendőrség jóváhagyta. Flashmob, azaz tíz percig tarthat, elszavaljuk Radnóti: Nem tudhatom című versét. A helyszínben apróbb módosítást kértek a rendőrök, így a helyszín a Zoltán utca és a Szabadság tér kereszteződése lesz.

 Mindehez annyit tennék hozzá, hogy tudomásom szerint Bartók Béla nem zsidó, hanem román volt. frissítés:

 Lendvai Ildikó, Szanyi Tibor, Steiner Tibor and Co. 
Szanyi vajon tudja, hogy Bartók Béla román volt?

 

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Pásztor izraeli-magyar kettős állampolgárként ellenezte a határon túli magyarok kettős állampolgárságát

Névtelen írta...

pasztortibor.blog.hu

LAttilaD
2010.05.27. 13:45:59 Most olvastam, hogy az MSZP megszavazta a kettős állampolgárságot. Tiborom, megtennéd, hogy írsz egy cikket, amiben ezt megmagyarázod? Mert nekem csak egy fejem van, és azzal nem értem. Akárhogy próbálom megérteni, csak az jön ki, hogy egyrészt segget csináltatok a szátokból, mert ami öt éve rossz ötlet volt, az nem lesz egyszerre jó ötlet csak azért, mert elvesztettétek a választásokat, másrészt a kettős állampolgárság bevezetésének az a célja, hogy zászlovakat lehessen lengetni, és később egy picit még igazgatni lehessen a törvényeken, hogy ne legyen okvetlenül szükséges a magyarországi lakcím, és máris kitermeltünk ötmillió új választót. Az mind fideszes, ugye, ez Orbán sok éve fölvázolt mesebeli vízilója. Ebből a tortából akartok Ti is, amikor lelkesen megszavazzátok, mi meg belföldi szórványmagyarok le vagyunk szarva, vagy történt valami Roppant Áttörés az egyemetes jogtudomány területén, amitől a kettős állampolgárság már jó ötlet, csak én kis tudatlan nem tudok róla? Nyilván mert csak egy fejem van. Tényleg szívesen lennék rózsabimbó, ámbár utálom a lepkéket.

Pásztor Tibor · http://pasztortibor.hu 2010.05.27. 14:20:42
Ha szavaznom kellett volna a Parlamentben, nem támogattam volna ezt a törvényt. Szimbolikus (azaz gyakorlati értelme nincs), viszont ártó. És már megint keverik a Magyar Köztársaság állampolgárát a magyar nemzet tagjaival.

Névtelen írta...

“Ahogy egy Amerikában élő ázsiai amerikainak tartja magát, úgy tartsák magukat románnak az erdélyi magyarok is!” - szögezte le Szanyi kapitány, a politikus, megtoldva azzal az elképesztő baromsággal, hogy "egy állampolgárság mindig egy nemzethez való tartozást fejez ki", ha pedig az erdélyiek nem akarnak román állampolgárok lenni, hát adják azt vissza - mintha ők kérték volna valaha (ahogy kérte az ázsiai Amerikában), vagy bárhova vándoroltak volna (ahogy tette az ázsiai), nem pedig a határ lépett át a fejük fölött - éppen a Szanyi-féle politikusoknak köszönhetően.