2013. május 24., péntek

Könyvajánló: Az időkód II. - Jézuspasszport



Az időkód II. - Jézuspasszport

 A Szent Korona megfejtett üzenete

Az időkód II. - Jézuspasszport a Magyar Szent Korona egyik megfejtett üzenete, olvasata. Emellett fontos tudni, hogy az égi útlevél elkészítéséhez előbb egy útlevél kibocsátó országot kellett létrehozni. Előbb volt az ország, azután a kinyilatkoztatott újszövetségi törvénytábla, a Jézuspasszport. Az ország a 401-ben egyesített Hun-szkíta Birodalom volt, amely az 1200 évig fennállt Római Birodalmat óriási hadjáratokban megsemmisítette.

A római császárok az Újszövetség ellenségei voltak a történelem szerint. A hun-szkíta népek szeretetvallásának hirdetői, Jézus - és tanítványai mind a római üldöztetés áldozatai voltak. A Magyar Szent Korona apostolai az Újszövetség mártírjaiként az utolsó vacsora vérszerződése okán, mint jézusi igehirdetők szerepelnek a Koronán.

A hun-szkíta népek Tengri (Ég isten) kultusza háromezer éve Zoroaszter vallásaként ismert. Ez a kozmikus vallás az embert kozmikus környezetében, a Naprendszerben helyezte el. Az emberek sorsát az állatövi csillagképekben mozgó bolygók asztrális erői befolyásolják a földi megtestesülés alatt, de a halál beálltakor az embert működtető lélek visszaszáll az Égbe.

A csillagászat az egyik alapnyelve az asztrológiának, ókori megfogalmazásban - a minden tudományok egyesítőjének. A Naprendszert alkotó bolygók egymásra ható erői, finomrezgései azok a tényezők, amelyek a földi emberek sorsát, életét befolyásolni képesek. A Szent Korona kódolt üzenetei mögött az emberi tudást meghaladó jövőbe látó képesség van jelen. A Szent Korona által megérintett személyek a Koronából kisugárzó mágikus erőtérben érzik meg a jövőt látó isteni jelenlétet.

A Magyar Szent Korona, mint kozmikus világmodell az Ég és Föld egybeszerkesztett makettje. Az emberi testben az égi eredetű lélek tartózkodási helyét jelzi a Korona, az isteni lélek köré tervezett alakjával. A Szent Korona a teremtővel való kapcsolattartás eszköze, nem sapka. Csak az Újszövetség kinyilatkoztatott területének választott királyait avatták be ebbe a titokba, a koronázási szertartás alkalmával. A Szent Korona utánzatai lettek a világ többi koronái, de mágikus erő nélkül.

A tibeti papok tudtak a szívcsakráról. Azt is tudták, hogy a magyarok a kiválasztottak a Szívcsakra őrzésére. A Szívcsakra azonban az egész Föld bolygó érzelmi központja, így hát a Szent Korona tulajdonképpen a Föld érzelmi állapotának mérőeszköze.

Nem állunk jól a Szent Koronával, mivel az utolsó 500 év a Szent Korona és a hozzátartozó érzelmi központ területének, a Kárpát-medencének a tönkretételéről szól. A teremtés elleni lázadás, a szentségek - így a Szent Korona képeinek kicserélése nem maradt észrevétlen. Az égi-földi energiák megváltoztak, ijesztő mértékű környezeti hatások érik ma az emberiséget.

A Szent Korona üzenetei a nagy változások idejét rejtik évszámokban. A 2012-től 2030-ig jelzett idők fogják megmutatni, hogy az Isten valójában kivel is képzeli el a jövőt.

kapcsolódó: Egyenesítsük ki a Szent Korona keresztjét (csoport a fészbúkkon)


Nincsenek megjegyzések: