2013. május 3., péntek

Március 15 tér, gördeszkagátlás, csúszásmentesítés, elkúrás

Ilyen város márpedig nincs, Contra Aquincum, amit manapság Rogánland néven híresült el: a belváros két éve átadott pénzpumpájáról kiderült, hogy légy úszik a levesben: csúszos a római romokat borító üveg :) Kutyafáját, teringettét, szarnak és a kárnak nincs gazdája, a keményvalutás turisták, mint férges kutya, élvezettel csúsznak a seggükön.

ilyen volt
ilyen lett

cserében a gördeszkásokat ügyes kis pöckökkel elllehetetlenítették, mehetnek az anyjukba vagy a pornószájtokra csattogni Isten háza elől a kerekes ördögfiókák

ilyen volt
ilyen lett
ügyes
túlzott óvatosság 


ilyen volt
régi csúnya idők
vége a huligán gördeszkások terrorjának!


A tér 2011-ben, valamint Demszkyvel
a tér képei








5 megjegyzés:

Névtelen írta...

hát a gyökér gördeszkások tényleg terrorizálják a környéket. ez egy extrém sport, nem lehet akárhol űzni. ennyi erővel az amatőr falmászók is nekiállhatnának szétbaszni a felújított piarista tömböt.

Egyébként tudsz valamit az eset hátteréről? a kivitelező garanciálisan kijavította a hibát vagy az önkormányzat fizette az üveg javítását?

Sok infó erről nincs, de legalább a szarozás és férgezés jól megy. Hiánypótló blog.

BB írta...

köszönet és hála a dicséretért.
Sajnos, én nem a Polgármesteri Hivatalbol blogolok, úgyhogy részleteket nem tudok, de szívesen várom.

Névtelen írta...

Nagyon helyes a gördeszkások elleni lépés... extrém sport mi? rongálás... ugyan olyan mint a kis firkálók az is művészet mi azért van a 2-es villamos új alagútja teli fújva, mert ott is jártak a művészek... jut eszembe Fővám tér.. oda kerültek át a nemzet extrém sportolói a deszkások... ott is tönkre tesznek mindent még át sem adták... de majd felkerülnek oda is a deszka gátlók előbb utóbb.. de lehetne menni a deszkásoknak kialakított helyre... ja, hogy nincs elég hát ez tényleg szomorú akkor el lehet kezdeni gyűjteni... mert a Kórházak meg az Iskolák de még a Stadionok és előrébb valóak mint a gördeszka "pályák" Csak a város rongálása megy...

BB írta...

értem én, értem, rongálnak ezek a túlmozgásos sihederek, ülnének inkább csendben a fészbúk előtt. De itt, egy üres, kongó templom előtt, egy üvöltő forgalmű híd alatt viszonylag kevés zavart okoztak, én elhelyeztem volna egy ugratót a lurkóknak. Ez egy olcsó tömegsport, nem kell üresen kongó milliárdos stadionokat és uszodákat építeni, amelyeknek ráadásul fenntartási költségeik vannak. Csak terelni kellene a gyermekeket, nem ellenségként kezelni. Az Erzsébet téri deszkapálya túlzsúfolt, a régebbi galerik nemigen engedik oda a kivülálló újakat/kisebbeket.

Névtelen írta...

ez egyszerűen elviselhetetlen hogy mindenki vandálnak nevezi a deszkásokat..rongálás,persze..sehol nincs megengedve a deszkázás,ha van 2 hely összesen mit kezdjenek vele?muszáj kimenniük az utcára,nem akar mindenki divatfocista lenni mint mindenki más..
ráadásul..mi az hogy gyökér deszkások?nem szerettem volna káromkodni,de a JÓ ÉDES KURVA ANYÁDAT!