2013. május 11., szombat

Bródy Jánosnak csikló nőtt a segglikába? (Bréking Nyúz)

borzasztó, hogy mik vannak: TV2

Itt a hétvégi coming out, Bródy Szerzőijogvédő Egymásnakosztjukazsét Jancsi kitárta a lelkét, esetleg utólérte az aggkori gyengeelméjűség a Milla meg a Charta meg az egész Demokratikus Ellenzék sztárját

De mi történik, ha egy nővé operált férfi meg egy férfivá operált nő egymásba szeret? Buzulás vagy nem buzulás?



Bródy Jánost a nőkhöz fűződő viszonyáról faggatták, amikor meglepő kijelentéssel rukkolt elő. Bevallotta, lélekben leszbikus nőnek érzi magát.

Hiába született férfinak Bródy János, valójában női lélek lakozik benne. Feminin énje ráadásul saját neméhez vonzódik. „Nem érzem magam nagyon macsónak. Én a nőkhöz úgy közeledem, mintha – néha így érzem – magam is női lélek lennék. Furcsa dupla csavar ez: testben fiú vagyok, belül nőnek érzem magam, de a nőkhöz vonzódom” – árulta el a TV2 Propaganda című műsorában a Kossuth-díjas művész, akinek az életét a felesége mentette meg. Mint később a Borsnak bevallotta, a nőkhöz való viszonyát úgy is fel lehet fogni, mintha egy leszbikus transzvesztita volna. „Ehhez rendelkezem annyi feminin vonással, hogy ezt el is tudjam képzelni” – jelentette ki a dalszerző-énekes, akinek első feleségétől három gyermeke született, míg a második – nála jóval fiatalabb neje – pedig a most kilencéves Mátéval ajándékozta meg. (via Bors)

1 megjegyzés:

seggbőlszájba írta...

Also in 2005, Buck performed in Allanah Starr's Big Boob Adventures, directed by transsexual Gia Darling, which included a pornographic first: a filmed sex scene between a male-to-female transsexual (Allanah Starr) and a female-to-male transsexual.[9] For that performance Allanah was nominated for two AVN Awards including Transsexual Performer of the Year and Most Outrageous Sex Scene.

http://www.ashemaletube.com/videos/82758/big-boobed-bitch-bangs-butt.html#.UZY8H1T7T7E