2013. május 18., szombat

Pártpropaganda szombatra: 4K! Se Orbánt, se Bajnait! ()

Már megint a pártok politikai szekerét toljuk! De legalább egy akkorkáét, hogy még mink sem hallottunk róluk.

A Május Elsejei városligeti katasztrófaturizmus keretében gyűjtöttünk be néhány 4K! szórólapot, oszt ezentúl senki se mondja, hogy mi apolitikus anarcho-nihilista gecik vagyunk. Tessék csak, tessék, ezek a Négykások igen okosakat mondanak, mind a négyen, szóval az a lényeg, hogy minden párt szar, ezért inkább szavazz rájuk.

Se Orbánt,  Se Bajnait!  Elég az oligarcháchból!  Negyedik Köztársaságot!  2014-ben megint a legkisebb rossz? Már megint arról győzködnek, hogy ismét szavazzunk a legkisebb rosszra? Az a legrosszabb választás!  Vajon azok az emberek nem találják furcsának, hogy 20 éve ugyanarra a két pártra szavaznak, és nem változik semmi? Az ország romokban, a politikusok bármit megtehetnek, hazai termelés nincsen, az átlagember teljes bizonytalanságban él. A rendszerváltás kudarcot vallott.  ITT AZ IDEJE a teljes fordulatnak! ITT AZ IDEJE, hogy elvegyük a politikusok kiváltságait! ITT AZ IDEJE, hogy visszavegyük az országunkat az oligarcháktól! ITT AZ IDEJE, hogy ne csak csalással lehessen életben maradni Magyarországon!  Valódi fejlesztésre és a szegénység megszüntetésére van szükség! A fordulat kulcsa a leszerepelt banda elzavarása és a népi alkotmányozás. A fordulat ott kezdődik, hogy 2014-ben nem a kisebbik rosszra szavazol.

Se Orbánt,
Se Bajnait!

Elég az oligarcháchból!

Negyedik Köztársaságot!

2014-ben megint a legkisebb rossz?
Már megint arról győzködnek, hogy ismét szavazzunk a legkisebb rosszra? Az a legrosszabb választás!

Vajon azok az emberek nem találják furcsának, hogy 20 éve ugyanarra a két pártra szavaznak, és nem változik semmi? Az ország romokban, a politikusok bármit megtehetnek, hazai termelés nincsen, az átlagember teljes bizonytalanságban él. A rendszerváltás kudarcot vallott.

ITT AZ IDEJE a teljes fordulatnak!
ITT AZ IDEJE, hogy elvegyük a politikusok kiváltságait!
ITT AZ IDEJE, hogy visszavegyük az országunkat az oligarcháktól!
ITT AZ IDEJE, hogy ne csak csalással lehessen életben maradni Magyarországon!

Valódi fejlesztésre és a szegénység megszüntetésére van szükség!
A fordulat kulcsa a leszerepelt banda elzavarása és a népi alkotmányozás.
A fordulat ott kezdődik, hogy 2014-ben nem a kisebbik rosszra szavazol.

Istvánffy András
a 4K! elnöke

Info (kukac) negyedikkoztarsasag.hu
www.negyedikkoztarsasag.hu
facebook.com/negyedikkoztarsasag




Nincsenek megjegyzések: