2013. május 17., péntek

lesz! Barcs Flash interjú, beharangozó, előjáték, petting

Frissítés 20130602:

ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD ELMARAD


Ákos
Mint már egy poszttal lentebb megjegyeztük, lesz, lesz, lesz, lesz nagy Flash Fasztivál Csillebércen (2013.06.06), zeng majd a nóta, anarchia mindenfelé és disztroly. Addig is próbálunk egy interjút összeláncfűrészelni a mesterrel, Barcs Miklóssal, hogy mindenkinek jó legyen. Itt egy kis beharangozó.

Hallom, Mester, a Kossuth-díj helyett Orbán néhány nyavalyás trafikkal szúrta ki a szemed!

Orbanyek a buzibubu csak a fosnyaló klienturhájának rogyassza a közdollárokat bazmeg! Kosút a PÁNK olyat odabaszna ezeknek a tetves döbrögiéknek, hogy a csíra annyuk adná a másikat, a szarosbajszú lótetű disznólászlót - kisbötűvel mint nemetschek - meg kikötözné a pákozdi csatamezőre oszt végigrakatná a tetves valogát a jászapáti haláldandár habzópofájú csődörménesével, hattuggyameg az a szaronpárolt közpénzrabló, hun terem a magyar í-gazság! Én a trafik mögé egy kellemes háziállat-bordélyt tervezek, disnyókúró, marhabaszó, tyúkgyalázó és kecskeszopató különleges lehetőségekkel, esetleg az egzotikumok kedvelőinek tevetoszó és hangyászgyalázó opciókkal, mérsékelt felár hozzászámítása mellett. A hölgyekről sem feledkezünk meg, a kangorilla és bakzsiráf szolgálat a nap huszonnégy órájában rendelkezésükre áll! Gutten Appetit, ahogy a svábec mondja!


további kérdések:

1. Hallom, lesz Csillebércen fasztival, ahol Ákost is meghívtad, mert kell a lé!
2. Azt csicsergik az interneten, lépsz fel Németh Sanyi felszopójaként előzenekaraként
3. Azt csicsergik kétharmados körökben, hogy Orbán születésnapi swingerbuliján buliján húzzátok majd a muzsikát, húszezressel a homlokon.

És még sok más érdekes és aktuális kérdés, már nem sokat kell a fesztiválig aludni, hogy személyesen kuncsorogjon egy DrFlash pólóért.

DrFlash, Dublörz, Új Párduc a Keleti Blokk Nappalijának Szőnyegszínpadán

I. drFlash interjú (cenzúrázva by Pajor): A világ legjobb zenekara budapesti! (a Flash az, baszki)
II. drFlash interjú, Lovasival és Gerendaival
III. drFlash interjú: Buppa és Vikingó, mélyenszántás




Nincsenek megjegyzések: