2013. május 17., péntek

Programajánló: fogyasszon keménydrogot az Erzsébet téren (8. Budapesti Pálinkafesztivál)


A magyar nemzet képmutatása, a tömegek ostobasága és a politikusok aljassága találkozik, mikor a  bekókózott politikusok ájtatos arccal tiltják/büntetik a marihuánafogyasztást, de lelkesen megáldják az egyszerű népek kedvenc szabadidős kikapcsolódását, a Nagy Hétvégi Össznemzeti Bebaszást. Ezen belül a keménydrognak számító párlatok fogyasztásában sem látnak semmi kifogásolnivalót, mikor pl. egészség szempontjából úgy viszonyul a fröccs a pálinkához, mint a fű a mosóporral felütött heroinhoz.

Minden ötödik magyar alkohollal összefüggő okból hal meg - az állam mégis kettős mércét alkalmaz...
A jelenlegi drogpolitikai kurzus híveitől gyakran hallhattunk, hogy az alkohollal már megtanult együtt élni a magyar társadalom, míg az illegális szerek fogyasztása jóval nagyobb kockázatokkal és károkkal jár. A WHO március 27-én kiadott jelentéséből teljesen más kép tárul elénk: az alkoholfogyasztás olyan elképesztő egészségügyi ártalmakkal jár, amikhez még csak hasonlót sem okoznak az illegális szerek. Ráadásul Magyarország mind a májcirrózisos megbetegedések, mind az alkoholhoz köthető halálesetek tekintetében élen jár Európában: A magyarok átlagfogyasztása fejenként több mint 14 liter tiszta szesz egy évben, így az ötödik helyen állunk! A férfiak körében minden ötödik haláleset a túlzott alkoholfogyasztáshoz köthető Magyarországon!
Ezzel szemben a legnépszerűbb, Magyarországon fiatalok százezrei által fogyasztott szer, a kannabisz egészségügyi következményei által okozott halálesetek száma világméretekben is 0 (azaz nulla). A kannabisz fogyasztása mégis két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, míg az alkohol promóciója hivatalos állami politika.
(drogriporter)
forrás: http://ryjbuk.pl

De ha mégsem tudtuk Önt lebeszélni egy vidám okásós-beszarós pálinkás szórakozástól, akkor tessék:


8. Budapesti Pálinkafesztivál Budapest - (2013. május 16. - 2013. május 19.)   
Web: www.budapestipalinkafesztival.hu 
2013 a meggy éve lesz a Budapesti Pálinkafesztiválon, amelyen a hamisítatlan magyar gyümölcsből készült pálinkák és a meggyes ételkülönlegességek kapják a kiemelt szerepet. Május 16. és 19. között ismét a belvárosban, az Erzsébet téren nyitja meg kapuit a tavaszi, gasztronómiai rendezvény, közel négyszáz párlattal, huszonöt kiállítóval és az Év pálinkájával. Az elmúlt évek nagy kedvencét, Magyarország pálinkafőzőinek közös blendjét először a Budapesti Pálinkafesztiválon kóstolhatja meg a közönség.
Folytatódik a Budapesti Pálinkafesztivál népszerű tematikus sorozata és a hagyományt öregbítve, a szilva és a barack után idén a meggy kapja a kitüntetett szerepet a rendezvényen. A csonthéjas gyümölcs igazi hungarikumnak számít, amelynek jó néhány változatát csak Magyarországon nemesítették, így a fürtöst- és a cigánymeggyet. A fajtákból készült egyedi párlatokat május 16. és 19. között kóstolhatják meg a látogatók az Erzsébet tér parkjában, ahol, mint minden évben, díszdobozba kerül Magyarország pálinkafőzdéinek közös "munkája", a legnemesebb meggypárlatokból házasított Év pálinkája.
Igazi zenei stíluskavalkádra számíthatnak a látogatók a Budapesti Pálinkafesztiválon, május 16-19-e közt az Erzsébet téren. Fellép Sena, Péterfy Bori, a Belmondo, Tátrai Gitár Trió és a Colorstar is.
Jegyárak:
Napijegy: 2 000 Ft, mely egy kóstoló poharat tartalmaz.
Bérlet: 5 500 Ft, mely egy kóstoló poharat tartalmaz.
Elővételes bérlet: 2 000 Ft, mely egy kóstoló poharat tartalmaz.
Helyszín: Erzsébet tér. 

(forrás: port.hu)


Ps: no, elmentem inni, csuda nagy kedvet kaptam írás közben

Nincsenek megjegyzések: