2013. május 16., csütörtök

Szanyi Tibor belép a Jobbikba?


Vona Gábor sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy a Jobbiknak haladni kell a korral, meg kell felelni a nép elvárásainak, ezért a nemzeti-radikális párt bővíti szolgáltatásainak palettáját, a cigányozás és a zsidózás mellett az erdélyimagyarozásos románozást is beilleszti a kínálatába.

Üdvözöljük a Jobbik fedélzetén  Szanyi Tibor Kapitányt, aki a románozás nemzetközileg elismert szakértője - tette hozzá a Jobbik elnöke.- Szanyi Tibor révén nyithatunk a baloldali propaganda által megtévesztett emeszpés, bajnaista és négykás tömegek felé.  Félreértettük Szanyi Tibort! Szanyi Tibor nem zsidókommunista, hanem egy igazi rendszerkritikus, sőt rendszerellenes forradalmár, egy rendes, becsületes magyar ember, a magyar nép egyszerű fia: nem használ zsebkendőt, sőt ha túl sok buborékmentes ásványvizet iszik, akkor vécépapírt sem – húzta alá Vona.

Vona Gábor, Jobbik
Vona Gábor, Jobbik (forrás: kormanyozz.hu)
Szanyi Tibor, MSZP, románozás, Erdély, Jobbik
Szanyi Tibor, MSZP? (forrás: Népszava)


forrás: Jog a Szabadsághoz

forrás: Orbán Lapjáról Kitiltottak Társasága
"Külpolitika egyszerűen. Victor Ponta itt volt az MSZP rendezvényén, hogy segítsen a demokratikus ellenzéknek. Victor Ponta, aki mellesleg Románia miniszterelnöke, tehát a barátunk. Tőkés László a Fidesz-rezsim és Orbán Viktor barátja. Tehát Tőkés László nem a barátunk. Ne hagyjuk, hogy összeugrasszanak minket román barátainkkal!"
forrás: Jog a Szabadsághoz



Nincsenek megjegyzések: