2010. október 9., szombat

Szélhámosok gyűjtenek a Vöröskereszt nevében

Szélhámosok? A balsors hiénái? Aljas gazemberek? Statáriális bíroságot nekik?
Neki?

Ernest Gavrilette
31-06 38th Street #22
Astoria, New York 11103
United States

Registrant:
Ernest Gavrilette
31-06 38th Street #22
Astoria, New York 11103
United States

Registered through: GoDaddy.com, Inc. (http://www.godaddy.com)
Domain Name: HUNGARYONLINE.NET
Created on: 27-Jun-02
Expires on: 27-Jun-10
Last Updated on: 09-Apr-09

Administrative Contact:
Gavrilette, Ernest Gavrilette(kukac)Gmail.Com
31-06 38th Street #22
Astoria, New York 11103
United States
+1.7187773934 Fax --

Technical Contact:
Gavrilette, Ernest Gavrilette(kukac)Gmail.Com
31-06 38th Street #22
Astoria, New York 11103
United States
+1.7187773934 Fax --


Írtunk az úrnak interjút kérve, válasz esetén beszámolunk a titokzatos gyűjtőről.

"T. Gavrilette Úr, szívesen készítenénk Önnel egy interjút az adománygyűjtő akciójával kapcsolatban, hallgatasék meg a másik fél is.
Eddigi tevékenységükről, az Önök által gyűjtött pénz útjának átláthatóságáról, a Nemzetközi Magyar Vöröskereszt tagságáról/menedzsmentjéről és nem utolsó sorban Önről kérdeznénk. "

Közlemény:




Magyar Vöröskereszt Sajtóiroda

Sajtóközlemény
Azonnali közzétételre


Illetéktelenek gyűjtenek a Magyar Vöröskereszt nevében!



Budapest, 2010. október 8. – Csalók gyűjtenek a Magyar Vöröskereszt nevében. Négy honlapon: http://www.Voroskereszt.Com, http://www.HungarianRedcross.Com, http://www.MagyarVoroskereszt.Com, http://hungarianradio.com a szervezet nevével visszaélve gyűjtenek a vörösiszap-katasztrófa károsultjai számára. A Magyar Vöröskereszt ezúton szeretné felhívni mindenki figyelmét, hogy csak a saját honlapján a www.voroskereszt.hu oldalon szereplő információk a valósak. A szervezet az ügyben megtette a megfelelő jogi lépéseket.

A Magyar Vöröskereszt ezúton szeretné felhívni mindenki figyelmét, hogy csak a saját oldalán a www.voroskereszt.hu-n szereplő információk valósak! A Magyar Vöröskereszt országos gyűjtést csak a K&H Bank 10405004-00026547-00000000 számlaszámán, illetve a minden hálózatból elérhető 1749-es segélyvonalon indított a vörösiszap-katasztrófa károsultjai számára. Az interneten keringő levélben és az illegális honlapon szereplő, a Magyar Vöröskeresztre hivatkozó gyűjtés keretében utalt adományok nem a szervezethez és a károsultakhoz jutnak el! A levélben a Magyar Vöröskereszt neve és emblémája mellett a Magyar Televízió és a Magyar Rádió nevével is visszaélnek az illegális site készítői. A két médiumot szervezetünk már értesítette. A Magyar Vöröskereszt az ügyben megtette a megfelelő jogi lépéseket!

Az interneten keringő üzenetben a következő szerepel:

„A HN (HungarianNetwork.Com) nemzetkozi magyar-halo tagjai, valamint egyeb tamogatok es joszandeku csatlakozok szervezeseben gyujtest szervezunk a Magyarorszagi "voros-iszap" katasztrofa aldozatainak megsegitsegere. Megkernenk minden joszandeku adakozot es szponzort, koztuk elsodlegesen a kulfoldi-magyar szarmazasu es/vagy kulfoldon elo magyar hazafiakat, hogy onzetlen hozzajarulasaikat mielobb juttassak el a Nemzetkozi Magyar Voroskereszt cimere a kovetkezo web oldalak barmelyiken:


http://www.Voroskereszt.Com
http://www.HungarianRedcross.Com
http://www.MagyarVoroskereszt.Com


A honlapra erve a harom cimeres jel talalhato (Piros-Feher-Zold tonussal), melyeken kattintva EUROBAN, US DOLLARBAN es FORINTBAN nyujthatok be adomanyok bank vagy hitelkartya segitsegevel. A honlapon az "ABOUT" es "PROGRAMS" menupontokon szinten benyujthatok az adomanyok egy biztonsagos online befizetesi modon a legnagyobb es legismertebb online fizetesi es tamogatasi rendszeren keresztul, a PAYPAL segitsegevel.
Fontos informacio, hogy a szervezokhoz nem jut el es a rendszereinken nem is megy keresztul semmilyen fontos hitel/bank kartya informacio, melyek teljes egeszeben az eBAY tulajdonaban allo PAYPAL biztonsagos online szolgaltatasan at vannak futtatva.
Mindenkinek elore is koszonjuk az onzetlen hozzajarulasat!
Udvozlettel:


Magyar Halo - http://www.HungarianNetwork.com
Nemzetkozi Magyar Televizio - http://www.HungarianTv.Com
Nemzetkozi Magyar Radio - http://www.HungarianRadio.Com
Gavrilette.Com - Online Broadcast & Digital Services
... es meg sokan masok.
A fo szponzorok mellett a jelentos adomanyokkal hozzajarulo maganszemelyeket kulon is megemlitjuk tamogatasi leveleinkben es egyeb, a temaval kapcsolatos tovabbi hirekben es musorokban!
Nemzetkozi Magyar Voroskereszt
SEGITS HOGY SEGITHESSUNK!
http://www.Voroskereszt.Com
http://www.HungarianRedcross.Com”



Magyar Vöröskereszt Sajtóiroda


Kép forrása
kép forrása


Kapcsolódó: Honlapot indított a kormány a vörösiszap-katasztrófáról vorosiszap.bm.hu/

Előzmények, képek az elhanyagolt, repedező gátról:

13 megjegyzés:

Dávid írta...

Az van, hogy ezek nem csalók, hanem a komcsi-AVH-kápó-rezsim utáló külföldi-magyar hazaszerető hazafiak, akik a honlapjukon található infók szerint most nagyon be vannak pöccenve, mert még a PayPal is letiltotta őket, és a hazug-komcsi média is komcsi hazugságokat terjeszt róluk.

Nyilvánvaló, hogy ők nem azonosítják magukat a Vöröskereszttel, hiszen ők a MAGYAR vöröskereszt, és nem úgy magyar, hogy itthon működik, hanem úgy magyar, hogy MAGYAR. M-A-G-Y-A-R!!!

Szerintem hibás volt a névválasztás, mert ugye ha nem vöröskereszt lenne, hanem Vörös Turul, vagy Vörös Szittyatarsoly, akkor senki sem tiltaná le őket, és akkor még mindig gyűjthetnének szabadon az országrontó ex-komcsi rezsim országrombolása ellen.

BB írta...

Felháborodásunkat kívánjuk kifejezni a magyarországi vöröskereszt honlapján megjelentetett aljas hazugságokkal kapcsolatban, mi szerint “csalók” gyűjtenek adományokat az ő nevükben, minket megnevezve! Mi büszkén állíthatjuk, hogy nincs, nem is volt es soha nem is lesz közünk a Magyarországon üzemelő, korrupciótól hírhedt (saját volt vezető munkatársaik nyilatkozatai szerint) vöröskereszthez! Nevünk, emblémáink és jeleink is mind eltérnek az ottani szervezet jeleitől a bármi nemű félreértések elkerülésére! Mi, külföldön élő hazafiak, a szokásos komcsi-rezsim ÁVH-s ocsmány rágalmazó taktikáit és módszereit visszautasítjuk és ezen nyilatkozattal egyidejűleg kívánjuk kifejezni, melyet az undorító hazugságokat terjesztő vörös-komcsi-kereszt kápó rezsim csicskásainak is elküldtünk. A helyett hogy kérdéseket intéztek volna hozzánk, aljas sunyi módon vádaskodnak és undorító rágalmazásokat irogatnak ki, mely tipikus a valódi hipokratákra, hazugokra, csalókra és tolvajokra, amikből a magyarországi tolvaj-vöröskereszt áll. Velük ellentétben, a hozzánk befolyó adományokból mi egész pontosan 0 centet tartunk vissza és 100%-ot fordítunk jótékony támogatásokra amivel a rágalmazók viszont nem dicsekedhetnek el! Kérjük támogatóinkat hogy utasítsák vissza az aljas hazúg, ocsmány, ex-komcsi propaganda állításokat melyeket a magyarországi vörös-komcsi-kereszt lefizetett bérencei és talpnyaló csicskásai terjesztenek rólunk! KÖSZÖNJÜK! - NEMZETKÖZI MAGYAR VÖRÖSKERESZT

BB írta...

We wish to express our most sincere outrage about the disgusting and low lies made by the “vöröskereszt” in Hungary, according to which “frauds” are collecting funds on their behalf, naming us! We can proudly state that we have no, never had and never will have any connection to that organization that is well known for its abuse and corruption (based upon their own former workers and leaders’ statements). Our name, emblems and signs are clearly different from theirs in order to avoid any possible confusion! We, true Hungarian patriots, reject the usual baseless allegation and harassment tactics of the ex-communist regime by this statement, which outrage we also expressed to the lying scumbag trash of the “vöröskereszt” group of Hungary! Instead of contacting us asking questions, they immediately initiated a low and repulsive accusation, which is the sign of the true hypocrats, liars and thieves that the “vöröskereszt” is made up in Hungary. Unlike them, all donations coming to us are used 100% for support and we withhold exactly 0 cent! Our accusers, on the other hand, can’t make such claim! We ask our donors and supporters to reject the low and disgusting lies of this ex-communist propaganda capo-regime which is spread and advocated by their boot-licking paid henchmen about us! THANK YOU! - INTERNATIONAL HUNGARIAN REDCROSS

BB írta...

Mi önzetlenül, a magyar adófizetők adói nélkül üzemelünk. A magyarországi vöröskereszt óriási állami támogatásokból és adóból!- Mi támogatásokat és készpénzt is adunk programjainkban. A magyarországi vöröskereszt saját kijelentése alapján nem ad semmit!- Mi 100%-ban jótékonyságra használjuk az adományokat. A magyarországi vöröskereszt talán 30-40%-ot juttat el a rászorulókhoz!- Mi saját privát jövedelmünkből adományozunk idegeneknek. A magyarországi vöröskereszt mások pénzéből hősködik és dőzsől!- A mi támogatóink megbíznak bennünk mert öszinték vagyunk. A magyarországi vöröskereszt saját vezetése korrupcióról mesél.- Mi nem tartunk fenn irodát és felesleges pénz-emésztő dolgokat. A magyarországi vöröskereszt tucatszám tartja fenn léhűtők hadát.- Mi egyszerűsítünk, mert “sok bába között elveszik a gyerek”. A magyarországi vöröskereszt komplikál ami miatt elszámolhatatlan.- Mi soha nem indítottunk alaptalan támadásokat mások ellen. A magyarországi vöröskereszt aljas módon hátba támadott minket.- Mi önzetlen önkéntesekből álló globális kezdeményezés vagyunk. A magyarországi vöröskereszt kirárólag csak egy országos hálózat.- Mi minden magyar honfitársnak kívánunk segíteni világszerte. A magyarországi vöröskereszt még helyi szinten sem hatékony.- Mi semmilyen téren nem akadályoztuk soha a munkájukat. A magyarországi vöröskereszt undorító konspirációt folytat ellenünk.

BB írta...

We operate independently, without using hungarian tax-payer money. The hungarian “vöröskereszt” uses huge government funds and taxes!- We provide support as well as cash in our programs. The hungarian “vöröskereszt” by their own statement give nothing!- We use 100% of the donations for good-will programs. The hungarian “vöröskereszt” provides maybe 30-40% for the victims!- We make donations from our own individual income to strangers. The hungarian “vöröskereszt” takes others- money to live the high-life!- Our supporters trust us because we are honest. The hungarian “vöröskereszt”s own leaders tell tales of corruption!- We don’t keep up expensive offices and other money-eating things. The hungarian “vöröskereszt” keeps an army of lazy and useless staff!- We simplify because complications lead to loss of focus and purpose. The hungarian “vöröskereszt” is complicated and unaccountable. - We’ve never initiated baseless attacks against anyone. The hungarian “vöröskereszt” launched a sneaky attack into our back!- We are a global initiative made up by selfless individuals. The hungarian “vöröskereszt” is a country-wide local organization only.- We wish to support all of our countrymen worldwide. The hungarian “vöröskereszt” operates insufficiently even in local level.- We have never blocked their work and operation. The hungarian “vöröskereszt” engaged in low conspiracy against us. CHOOSE US AND BE OUR SPONSOR OR DONOR!

BB írta...

iuldoztek minket az orszagunkbol, kulfoldon eljuk le az eletunket, el kell neznunk ahogy a hazankat tonre teszik, es ugyan azok az ocsmany parazitak merik tamadni azokat a kulfoldi hazajukat szereto magyarokat, akik tenni probalnak es segiteni masoknak. Szemely szerint egy csekely $1,000-os adomanyt ajanlok fel a NEMZETKOZI MAGYAR VOROSKERESZT szamara, egy kikotessel: Ebbol a penzbol egy arva centet ne merjenek annak a mocskos magyarorszagi bandanak adni (voroskereszt.hu), sem pedig a hazaarulo kormanyuknak! Nevemet a tamogatok kozott megjelentethetik majd, amit kulon koszonok! (... Neve... - Kulfoldon elo magyar hazafi)"- "The news are terrible, the images are shocking and the story is heartbreaking. We are saddened by the events and wish we could help, but to be honest, we don’t trust the Hungarian government, nor it’s organizations. This website seems to be honest and guarantees 100% to be transferred to the actual victims, which the voroskereszt.hu does not mention anywhere. Sorry, but if I can’t make a donation here, I won’t donate to them either."- "A voroskereszt.hu meg mindig a Habsburgok kezeben van? Egyszer azt olvastam hogy a Habsburg Otto volt a fonoke. Gyonyoru lenne minden esetre, ha Magyarorszag elnyomo, felet kiirto osztrak csaszari haz leszarmazottja dirigalna meg most is. Annak biztos nem adnek egy fillert se!"- "Tele vannak a hírek a mocskosabbnál mocskosabb szenny dumákkal, hogy Ti csaltok. Nos, szerintem azok ott csalnak, nem ti itt! Nem tartatok fenn ötven irodát, ahol minden féle igazgatók visznek haza busás pénzeket, utaznak a vállalati autóval, használják a vállalati laptopot, telefont, járnak ebédekre, nagy találkozókra, mindazt persze vagy adófizetők pénzéből, vagy az adományokból. Akartam beadni pénzt, de ha úgysem tudjátok eljuttatni az áldozatokhoz, akkor inkább megtartom magamnak! Az Orbánnak biztos nem adok egy centet se!"- "Az Orbán most meg a Patakival, a volt kormányzóval akar egy alapot csinálni gyűjtésekre, azt olvastam. Írja már meg valaki nekik, hogy itt van ez, és ebből még csak a pénzek se tűnnek majd el, nem úgy mint a Pataki alatt az alsóvárosi fejlesztési alap több milliárdos vagyona!"- "Miket irogat az a sok barom össze az újságokba? Hiszen legalább nyolc helyen ki van írva, hogy ez a NEMZETKÖZI MAGYAR VÖRÖSKERESZT, és oda is van írva, hogy semmi köze nincs a voroskereszt.hu-hoz! Az MNO-ban olvastam, de az is csak egy szar szemét lap!"- "A rosszat hamarabb elhiszi mindenki mint a jót! Ha igazán segíteni akartok, akkor jól fog jönni, sok a szegény ember ott, kell nekik a pénz!"- "Én a Tv-ben láttam a sztorit, de amikor mindent megnéztem, más lett a véleményem! Szerintem igazán jó hogy külföldiek is próbálnak pénzt gyűjteni és támogatni a rászorulókat. Nem hiszem hogy ez a kezdeményezés rosszabb lenne mint a telefonos gyűjtés. Én gratulálok hozzá."- "Minek strapáljátok magatokat? Azért hogy zaklassanak miatta? Hagyjátok a francba, ezek ott nem érnek annyit sem mint egy kalap sz...!"- "Én is eljöttem Magyarországról, most már tudom hogy helyesen tettem! Szart csináltak belőle, ha meg segíteni akar valaki, mint a barom, nekiesnek! Tartsátok meg a pénzeteket, ezek nem érdemlik meg! Én egy fillért se adnék nekik! Semmit! Úgyis csak ellopnák az ottani politikusok

BB írta...

A Nemzetközi Magyar Vöröskereszt a világ minden táján élõ Magyarság globális támogatási és segítség hálózataként jött létre. Az "EGYMÁST SEGÍTVE" alapelvein, valamint a nemzeti hovatartozás és közös népi összetartozás tisztelete alapján a Föld bármely országában élõ honfitársainknak kívánunk felállítani egy jószándékú segítõkbõl álló láncot, akik képesek és hajlandók egymás mellé állni krízis helyzetekben. Az élet váratlan problémákat teremthet bármikor bárki számára melyek megoldhatatlannak tûnhetnek egyedül, azonban sokak önzetlen támogatásával és segítségével egy bajban levõ személy is magabiztosabban, bátrabban és több reménnyel nézhet szembe a kihívásokkal. Úgy hisszük, hogy együtt meg tudjuk tenni mindazt amit egyenként képtelenek lennénk, s valódi megoldásokat tudunk hozni valódi problémákra a nehézségek idején. Csatlakozz hozzánk és járulj hozzá támogatásoddal ahhoz, hogy a könnyeket mosollyá, a fájdalmakat pedig örömmé fordíthassuk, hogy valami nagyszerû és felemelõ dologban vegyél részt mely a rászorulókat egy életen át elkíséri, s hogy mások is ott legyenek érted ha egyszer Te szorulnál segítségre. Fontos tudnivaló, hogy a Nemzetközi Magyar Vöröskereszt egy külföldi hazafiak által létrehozott és működtetett független, globális kezdeményezés, melynek nincs semmi köze vagy kapcsolata a Magyarországon üzemelő “vöröskereszt” szervezethez! Emblémáink, jeleink és nevünk is teljesen eltérő!

BB írta...

SZÉLES KÖRŰ PROGRAMOK ÉS FELADATOK ÁLLANDÓ TÁMOGATÁST IGÉNYELNEK, MINT PÉLDÁUL:- Természeti katasztrófa esetén segítség és mentés.- Kitelepítés, ideiglenes lakhely biztosítás az áldozatoknak.- Egészségügy, különleges esetek és más orvosi költségek.- Jogi reprezentáció eltérő területeken.- Azonnali pénzügyi támogatások és segítség.- Utazási, szállítási és tárolási szolgáltatások.- Gyermek és időskori ellátás szakavatott felügyelet alatt.- Oktatási programok, anyagok és szolgáltatások.- Biztonsági és egyéb őrzés és védelem rendkívüli esetekben. ... és sok más terület melyek segítséget nyújthatnak ...A SIKERES MŰKÖDÉSHEZ:- Adminisztratív és üzemeltetési teendők ellátása.- Promóciós és más reklám feladatok ellátása.- Új önkéntesek szervezése és felkészítése.- Web oldal fenntartás és más technikai feladatok

BB írta...

RENDKÍVÜLI FELHÍVÁS!!!

A Nemzetközi Magyar Vöröskereszt jótékonysági adománygyűjtő programot szervez a magyarországi “vörös-iszap” áldozatainak támogatására. Hozzájárulásokat a HungarianRedcross.Com címen lehet benyújtani USD - EURO vagy FORINT valutákban. Mindenkinek előre is köszönjük a nagylelkű hozzájárulásokat.

Szintén csatlakozunk a magyarországi “vöröszkereszt” banda és pár magyar média szemét oldalán megjelent aljas hazúgságok ellen! Mi jobb magyarok vagyunk külföldön mint azok az ocsmány hazaáruló vérszívó parazita vádaskodó férgek Magyarországon!
http://www.hungariantv.com/

BB írta...

http://www.hungariannetwork.com/
http://www.hungarianradio.com/
khm, a designcég: http://www.gavrilette.com/

Névtelen írta...

Rikitiki

1,2 milliardot szedtek be a karmento alapba, ezt az evi "rendes" adon felul adakoztak a szegeny magyarok a kolontari, devecseri, tuskevari es meg hanyfele szenvedo aldozatoknak. Ez a penz most az orbanka zsebebe kerult, ugyanugy mint apucikajanak a banyai, a tokai szollohegyek, az offshore betetek, stb. A magyarorszagi voroskereszt 250 milliot kap evente az adofizetoktol, amit a gyurcsanyfattyuval elkukurnak jo szokas szerint a nagy tivornyaikon. Kerul belole egypar nyugati kurvara is menet kozben. Lattam, csak "fenntartasra" tobb mint 13 milliot koltenek. Meg persze a vasagyakat is darabonkent 5o ezerert szamitjak be ujkent, minden alkalommal. Konnyen folzabaljak a 25o milliot. Lattam, a katolikus karitasz semmit se kapott allamiaktol, ami eleg sokat mond. A rohad voroskereszt, nem hordtuk a vorosok keresztjet eleget mar? Fajt a szarhaziaknak, hogy nem kaptak volna a sutibol, tetves rohadt komcsi fattyak. Szerintem egyebkent szabotazs volt a baleset, most a nehez femek utan kajtatnak a befektetok, amit a nano technologiahoz hasznalnak mint "gyogyszer" alapanyagot. A nehez femek jol megulnek a majban, tudoben, csontveloben, ugy lehet am igazan iranyitani a nepet! Emlekeztek, Ruandaban valami 3 millio pusztult el, mikor megindultak egy "belso sugallatra"? A MOL most mar alacsonyabb lugtartalmat produkal - miert csak most?
Szoval hova tunt a masfel milliard, a voroskereszthez beadott masik milliard, kinek volt erdeke, hogy teruletet adjon/vegyen Kolontaron ingyen? Ezert kellett annyi szegeny aldozatnak meghalni? Es mi van a mi orszagunkkal, a hazankkal? /Eszembe jut a Tiborc panasza:"... sok merani... olykor azt hinne az ember, tan akasztani viszik, ugy korul van veve a sok lehutoktol.../ Vigyazzatok magatokra edes kedves magyarok!

Unknown írta...

véletlenül ismerem gavrilette urat.

BB írta...

kedves Péter, minden infó érdekel