2011. június 26., vasárnap

Sógorok italbolt a szegedi vaddélen

A Sógorok könyöklőjén Dzsóni és 20centideminek kornyadozik
Sógorok italbolt
Helyiérdekű alkeszok az alvóvárosi részen a gügyörésző Didó Didi Drinkbárral srégvizávi.

Hogyan készítsük el a csecsemőt. Almával a szájában felszolgálva? Tudod, hogy mi a Triple Crown? Neeem? Behányás, beszarás, hehúgyozás, mindezt egyszerre.

A szomszéd észrevette a román betörő vendégmunkásokat, oszt kiment egy bottal elzavarni őket. Azok hálatelt szívvel rálőttek, mielőtt elinaltak volna, odalett a külváros tespedős békéje. Az importrablókat hűvösre helyezték, a külváros meg kapott egy helyi hőst, aki amúgy mérnök és hosszútávfutó. Jutalom: korlátlan fogyasztás forevör a kocsma tulaja részéről, de mérnökünk sportemberhez méltóan igen megfontoltan él a lehetőséggel.

cím: Szeged, Gábor Áron utca


emmeg egy ördögvilla

Aki nem lép egyszerre, nem kap piát estére. Broáf.


 új, új, új, új: Szeged csoportunk a fészen


további szegedségek: Didi Didó Drinkbár + Szeged, már megint: Sallai, Fürst Sándor és a többiek +  Szeged, Belvárosi Halászkert a híd alatt + Szeged, McDonalds, parkoló, néhai közpark + Szeged, Baumax parkoló: szokja a jövőt + rongáljuk meg az óriásplakátokat: tájszépítés Szeged és Budapest között + Szegedi Tesco, Betyáros gyorsétterem + pizzát a Margarétából + szegedi élménytúra: Botkát Budapestnek + IV. Béla szobrának összeszerelése + archeológia: a Kétfarkú Kutya Párt nyomai Szegeden

Nincsenek megjegyzések: