2011. június 14., kedd

Budapest plakáttalanítása: "használt irodabútorok adásvétele"

"Használt irodabútorok, üzletberendezések adás-vétele. VIII. Déri M. u. 10."

Érdektelen közteresek, közönyös lakók, a várost lepraként ellepő gerilla reklámozás. Hogy azok is elrondíthassák a közterületet, akiknek nincsen pénze óriásplakátra. Például az ócskások.

Naszóval, elég a pótcselekvésből, a netes maszturbálásban kimerülő városvédelemből. Íme, tökös és pinás városvédők, a Városvédő Vérnyúl Szövetség a tettek örök vadászmezején, letakarították a XIII. kerületi Váci úton városunk egyik nagybani dekoratőrének reklámtábláját. Ne tessék aggódni: maradt még nekik jócskán, tessék nyitott szemmel autózni. Megjegyzés: ugyanezt másodjára, a szorgos ócskásbolt ugyani már egyszer pótolta a hiányosságot.

használt irodabútorok illegálban
használt irodabútorok utána.
Bp., használt irodabútor
Használt irodabútorok és üzletberendezések országos hálózata.
Cégünk 1997-től áll ügyfelei rendelkezésére. Használt irodabútor, illetve üzletberendezés adás-vétele, bérbeadása a fő profilunk.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk, nemcsak Budapesten.
www.hasznaltirodabutor.hu

E-mail: bizomanyos@gmail.com
EURO-ÉRT Kft. - Miskolc
 3526 Miskolc Gömöri Állomás u. 1.
Cégjegyzékszám: 01-09877260
Adószám: 13864619-2-42
Számlaszám: 10401196-00010124-00000002

Használt irodabútor, Debrecen
Sajnos, az óriásplakátoknak van engedélyük, érdemes a politikusokkal seftelni. Az óriásplakátokhoz senki sem mer nyúlni, de még csak tegelni sem, mert Budapesttől és a kerületektől eltérőn a 18 milliárdos közterületi reklámbiznisznek vannak gazdái, a rongálók egykettőre megkapják Pintér elvtárs gumibotját a seggükbe. Hát ez van.

további képek.
Mellesleg megalakult a Reklámmentes Budapestért csoport és oldal a Facsén, csatlakozzatok.

Kapcsolódó bejegyzés: Lapu utcai aluljáró letisztítása (Gazdagrét, Budapesti út), tapeta-bolt.hu matricájának levakarása.

Használt irodabútor, Győr
Használt irodabútor, Szeged

További városszépítő táblák, ötlet a gyanúsan béna köztereseknek, ha valamiért nem akarnak büntikkel egy kis pénzt keresni a kerületüknek:

használt irodabútor a Soroksári úti Tesco mellett
Használt irodabútor (Gyáli út)
Használt irodabútor, lakáscentrum, óriásplakát
(Angyalföld, Rákospatak)
Használt irodabútor, XIII. kerület, Rákospatak,
vizuális környezetszennyezés
Használt irodabútor, XII. kerület, Népfürdő utca
bbbb

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

maga az ötlet helyes, de... szedjétek már le teljesen azokat a szarokat mert így szétgányolva még rondább mint eredetileg.

SDO írta...

majd a XIII. kerületi polgármester levakarja. Talán most már zavarni fogja.

Névtelen írta...

Szerintem ezek a bútorosok megkentek mindenkit, mert ennyi tábla nem maradhat fent ennyi ideig kenőpénz nélkül. Én már évek óta látom és nagyon zavart. A vicc az, hogy már vásároltam is tőlük, nagyon jó kis boltjaik vannak csak hirdethetnének másképp is!

Névtelen írta...

Izraeli pénzből könnyű ennyi bútorboltot fenntartani. Ha bementek még látszódnak a matricák, hogy honnan vannak a bútorok. Egy újonnan harmincezerbe kerülő széket hogy adhatnak el háromezer forintért úgy, hogy még hasznuk is van rajta? Hát úgy, hogy az alján szereplő címkén az áll: leltározva 2011 brfk, egy szekrényen meg APEH jelölés. Mi ez ha nem az ország fillérekért történő kiárusítása?

Névtelen írta...

Nesztek fejszámolás! Van egy közterületes ismerősöm, aki szerint több, mint 130 illegális irodabútoros kék táblát tartanak nyilván. Ezek havi engedélyhez kötött díja 11200 ft / hó / tábla, azaz 1 456 000 ft / hó. Ez azt jelenti, hogy 17 472 000 ft / év. Ilyen áron ki hirdet? Rabló rabol rablót, de nagy dolog. Meg kéne már azt is nézni, hogy egy óriásplakátért mennyi üti az állam markát, ott aztán van négyzetméter!