2011. június 11., szombat

Traffipax védelem, városszépítő plakátok

Hajts, amennyi kijön a kipufógón, már várják a szerveid. Lázár "Lézer" Jani alapfelszereltsége, ennyit a politikus(aink) jogkövető, becsületes magatartásáról. Bízzál politikusaidban, teérted vannak, vote for hope, 希望投票.

Illegális reklámozás, de az illetékesek a szemükön alszanak. Hogy ne csak azok rondíthassák el Budapestet, akiknek van pénze óriásplakátra. Pedig könnyen utolérhető a városszépítő jóember:

domain: laser.hu
org: Private Person
org: org_name_hun: Varga Gábor

"traffipax védelem"

Elérhetőségeink: 20/4444929
info@laser.hu
A Jammer Test Gang tagja

termékek:

Beépített radardetektor, tehát ott is feltűnésmentes, ahol egyébként a traffipaxjelzők tiltottak (pl. Ausztriában, Németországban).

LÉZERBLOKKOLÓK (Laser Interceptor)
A Laser Interceptor napjaink egyik legújabb fejlesztéseit hordozó lézerblokkolója, mely bejövő lézerjel esetén hang- és beszédriasztással figyelmezteti a személygépkocsi vezetőjét a veszélyre, valamint ezzel párhuzamosan megindítja a blokkolást is, időt adva ezzel a vezetőnek sebessége korrigálásra. A fejek alkalmasak első és hátsó védelemhez egyaránt. Nagy előnye, hogy ugyanolyan lézerdiódát alkalmaz, mint a mérőberendezések, ezáltal a sokkal eredményesebben tudja hatástalanítani a mérőműszert. Extrém esetekre rendelhető belőle dupla adódiódával rendelkező fej is, mely segítségével a ma gyártott legerősebb blokkoló.

traffipax-védelem, www.laser.hu, Lágymányosi híd

Nincsenek megjegyzések: