2010. július 25., vasárnap

Kommer seggszag a Rio Caféban: Dévényi, B. Tóth, Arató, Cintula


Heti höbör.
A Rio Cafe a Tisztelet Társaságának célközönségére hajt? Megvette Schmuck Andor a lepukkant parki ivót?

Megszakítjuk adásunkat, mert a röhögés. Ez a dizsé csapat talán egy Tisztelet Társaság bulin is ciki lenne, Gyurcsány Ferenc újabb esküvőjén vagy temetésén viszont stílusos. Posztnatális abortuszt ezen komcsi kövületek számára, keresztényi könyörületességből! Isten, ott a mennyben, te látod ezt a szánalmas fingversenyt? Dexter? Dextert nekik! A Riót pedig, a korrupció melegházát, a közparkot beépítő kocsmát, fuxos gengszeterek, Molnár Gyula és barátainak kedvenc ingyenkajáldáját és szponzorát pedig újrazöldíteni, visszaadni a népnek az ellopott parkját.

A magyar diszkó ideragadt seggszagú nyomora:

- B. Tóth "Marxizmus-Leninizmus Esti Egyetem" László,

- Cintula "Kiafasz" (vmi. Keresztes Tibor)

- Dévényi "Kreténpedó" Tibor bácsi, az első "lemezlovas", a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjének büszke tulajdonosa, (ön)paródista, önnön meghatározása szerint a magyarországi ellenállás élharcosa a komcsi rendszerben, Gerendai-kedvenc Sziget-fellépő, wannabe ifjúsági tanácsadó apparatcsik, modern gondolkodó ("a netezők társadalomképtelen, sunyi alakok, akik nem merik nyíltan felvállalni a saját véleményüket") etc.

A Rióban együtt léptek föl, pedig egy is sok belőlük: visszajön a zsírosdeszkás pálinka. Mind a négyen arról beszéltek riporterünknek, mitől is olyan eszetlen nagy királyok ők. indexvideó.



Kapcsolódó: Arató ügynökdiszkó + Közpark ellopása: a Rió és a Zöld Pardon

Nincsenek megjegyzések: