2010. július 9., péntek

Vágóhíd 44 kifőzde: új seprű

sütemény, süti, négerfej Budapest, blog, Vágóhíd utca,  Pesterzsébet, lakótelep, étterem, olcsó, ajánlott, étkezde, kifőzde néger fej, holland fej
Budapest, blog, Vágóhíd utca,  Pesterzsébet, lakótelep, étterem, olcsó, ajánlott, étkezde, kifőzdeA Grassalkovich úti Kifőzde javallott alternatívája. Oda ne. A Vágóhíd 44 kifőzde a megoldás az Ön energetikai problémáira.

Kicsiny lakótelep, külváros. A maga steril módján pofás belső.

Menü 650 ft, zokszó nélkül adtak lilahagymát a bablevesünkbe) Persze, az extráért udvariasan leperkáltam egy extra százast, amely mozdulatot a szarkasztikus Szöszi Vigyor "királyinak" nevezett. Menjen Demszky Gábor alsóját szagolgatni az ilyen, esetleg függessze ki Zorbi fényképét az ágyikója felé.

Új bolt jól seper, semmi rosszat nem tudunk mondani, ezért rövidke lesz ez a poszt)) Roller nagyon dicsérte a süteményeiket, szal megéri betérni.

Négerfej 279, holland fej 279 dettó.



cím: 1201 Budapest, Vágóhíd u. 44.
A CBA mellett.


Ps: ha a "NTLDR hiányzik" problémával küszködik az XP, akkor inkább telepítsél egy hetes ablakot.


1 megjegyzés:

BB írta...

Fájdalomtól megtört szívvel közöljük, hogy ez a kifőzde is elkurvult. Az egyik mosolygós pultos lányt a profitmaximalizálás érdekében kirúgta a morc tulajdonos nyanya, azóta ő méri a kaját. Mintha a VÉRÉT adná, olyan MINIATŰR ADAGOCSKÁKAT, bruhaha! Valamit visz a víz levesként, másodiknak meg édesség. Nothing lasts forever, egyszer minden jónak vége lesz: Isten veled, Vágóhíd 44, szakításunk végleges. Győz a kínai.