2010. július 15., csütörtök

Michael Jackson emlékhely Budapesten

Budapest nevezetességei: a Michael Jackson emlékfa

[̲̅M̅]usic died [̲̅J̅]une !

ıllıllııllıllııllıllııllıllı..___________

♥ [̲̅M̅][̲̅I̲̅][̲̅C̲̅][̲̅H̲̅][̲̅A̲̅][̲̅E̲̅][̲̅L̲̅]♥ 

♥ [̲̅J̅][̲̅A̲̅][̲̅C̲̅][̲̅K̲̅][̲̅S̲̅][̲̅O̲̅][̲̅N

Budapest, Michael Jackson emlékfa a Kempinski szállodával szemben. Ennek a szállodának a királyi lakosztályában szállt meg 1994-es első budapesti látogatásakor Michael Jackson. Emléke örökké a szívünkben fog élni a legfehérebb négernek.




1994. augusztus 5-én Michael Jackson Budapestre érkezett feleségével, Lisa-Marie Presleyvel. A magyar fővárosban History című új albumához forgatott rövidfilmet. A felvételek a Hősök terén és a Margít-hídon (Lánchídon?) készítették. Michael Jackson budapesti tartózkodása alatt a Kempinski Hotel királyi lakosztályában szállt meg.

Michael Jackso, Budapest, memorial
A klipp amúgy a giccs és a súlyos orbánviktorizmus megalómánia kreatív mixtúrája, szóval kajálták a rajongók, nedves bugyik repkedtek a levegőban. Turul, az 1984-et idéző
felvonuló rohamrendőrség a szigorú tekintetű Gyurcsány sírva pitizik Gergényinek, aki egy pillanatra Fouche-nak képzelte magát, szocreál közhelyek, izmos melósok a vas és acél országában, ömlik az olvadt vas a kohóból, felbukkan az apokalipszis mostból egy elkóborolt helikopter, zsír hatásvadászat, csudi férfias, ficánkol az egyszerű rajongó klitorisza. Robbanás, hegesztés, a köszörű szikrazáport szór, a tengerszintje alatt hús szalad a húsban, a tenger szintje fölött menjetek a búsba. A rohamrendőrök után katonák trappolnak, majd felbukkan egy betiltott, ötágú önkényuralmi jelkép, hatalmas méretben. Megint hegesztenek. Öntenek, kalapálnak, dinamizmus az élet, a történelmi baloldal propagandafilmeseit lenyomják a gaz kapitalisták hazai terepen. Királyi vár, trappolás, cirill/glagolita/blabla írásjelek római zászlókon fokozzák a tesztoszteronszintet. Turul, trappolás, majd Májköl Dzsekszön felbukkan egy ruhakreációban, mely egy szadómazó melegpornó és a Hotel Boscolo főportási egyenruhájának ízléses ötvözése, egy ezüstnagyker szponzorálásában. Trappolás, csápoló tömeg, gátlástalan önfényezés, némely statiszták beleélveznek a bugyijukba elalélás előtt. Májköl puszikat dob és vezeti a totalitárius seregeket, melyek lelógnak a Hősök teréről. Tumultuózus tömegjelenetek, trapptrapp, stop. Diadalív, Májköl int, mint egy ruszki elnök a díszfelvonuláson, elvégre ő a király itten, a karmester vezérkan, vak is láthatja. Tömegtáncra fakadnak a seregek. BASZKI, EZEKNEK ROVÁSÍRÁS VAN A KÉZELŐJÜKÖN? Vöröscsillagos katonák egy jófajta puskaakrobatikával szórakoztatják az alattvalókat. Gyün 3 helikopter a naplementéből, apokalipszis van most, menekül mindenki! Hopp, csupán leleplezték Májköldzsekszon 200 méteres szobrát a Hősök terének oszlopszentje helyett, kellett valami korszerű látványosság ebbe a vidéki városba. Ragyog a grandiózó szobra a négergyereknek, ez itten a polgárjogi küzdelem méltó vége, tömeghisztéria, elaléló punáták raklapszám etc., majd katarzis, örök szeretet és boldogság, ámen. További kellemes verítékezést kívánunk, maguk siránkoztak a hűvös idő miatt. Elintéztük, basszátok.

Nincsenek megjegyzések: