2013. június 4., kedd

Programajánló: jöjjön Operába, Stuttgartba

Verdammte Scheiße és Hitler Tripperes Fasza! Bekerültünk Faust elkárhozásába, mint Pilátus a Credóba, esetleg hal a tortába.

Hatalmas magyar zászló biztosítja a hátteret a kezdő jelenetben, mely egy cigány lakodalmat ábrázol egy lakókocsi előtt. A békésen mulatozó cigányokra, - akiknek öröme egy kistévében nézett adás körül teljesedik ki, - hirtelen gárdisták törnek, és agyba-főbe verik őket. A színházi gárdisták egyenruhája egyértelműen a magyar gárdistákra utal, a hátukon látható ábra is ugyanaz. Nyakukban árpád sávos sál, sapkájukon meg árpád sávos kitűző található. 
 (via index)

Már a buzi nácikók német értelmiségi sznobok is minket baszogatnak. Napi retorika: a rendszerváltáskori bezzegországból mi lettünk Európa mumusai? Miért nem intézkedik már Orbán Viktor?






 Hírünk a nagyvilágban: az al-Dzsazíra dokumentumfilmje Magyarországról

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

(Ekszvájzed vagyok, amúgy)

Ha a magyar valóságot az ünnep- vagy épp a mindennapokban valóban ilyen és / vagy hasonló jelenetek jellemzik, és ebben a leosztásban, akkor megyek és visszakönyörgöm magamat a szélballibsikhez, akiket kb. 2006-2007-től kezdve tagadok meg, és akkor is kipát veszek fel, ha nem vagyok zsidó, valamint még körül is metélhettek, jó lesz ???

Jut eszembe, a "cigányokat" miért fehér klepetyusos, krétafehér bőrű, eltévedt szektásoknak kinéző alakok játsszák, és mi közük van egy lakókocsihoz, ha már "magyar" cigányok akarnának lenni, mikor a digitányéros, ám félig romos putri jobban illene hozzájuk, a szabadtéri trágyadombbal? A "gárda", az bezzeg "autentikus", már ami a jelmezeket illeti ...

Hát csak azt mondom, hogy néha még hazudni is tudni kell.

Névtelen írta...

(Ekszvájzed hozzáfűzése, saját magához:)

Bocsi, jobban megnézve mégsenemfehér ruhások ezek, hanem amúgy "visszafogottan tiritarkák", de ami az igazságot illeti, továbbra sem látom rajtuk, meg az általános stílusokon az itthoni nagy számban keletkező, "romasoppos" vagy "rajos fotókról" is visszaköszönő dizájnt ... :)))

Valahogy ezek az álcigányok, ott az opera színpadán nem igazán tesznek úgy, mint akik "dzsalnak magyart ölni" ... pl. hol a szamurájkard, a baseball-ütő, a kapa, vagy az ásó, vagy a 30 centis dicsak, a színpadon bemutatott arzenálból ezek miért maradnak ki?

Ehhez képest viszont a gárdistákokat jáccók fellépését akár arany betűkkel lehetne a márvány falba vésni, annyira tökéletesen színigaz, minden szavuk és tettük,

hisz idehaza azok bizony minden nap, és minden órában vagy ezt teszik, vagy erről beszélnek, vagy ezt tervezgetik, mint a létező összes, és mindeddig róluk és köreikből kiszivárgott infó is csak ezt mutatja. Sőt mást se akarnak egész életükben, a béke, a civilizált nyugalom, az élet- és vagyonbiztonság, meg a törvény adta rend helyett.

BB írta...

szerintem is a cigányok tehetnek mindenről, el kellene küldeni őket Stuttgartba, lakjanak az Operában

Névtelen írta...

(Ekszvájzed, BB-nek)

Az naon nem lenne ám jó, mer ottan jól megverik őket a gaz gárdistákok - már csak azért is, hogy a színi gazság :))) minél hitelesebb előadásra próbáljanak ... :)))

BB írta...

szerintem a németek zsidók, akik így uszítanak Magyarország ellen. Vagy úszítanak. Rohadt helyesírás.

BB írta...

le a helyesírásnácikokkal