2009. december 10., csütörtök

Lassú rothadás: a Nyugati pályaudvar aluljárója

Berlin tér, Budapest, Demszky Gábor, Lenin körút, Marx tér, Nyugati pályaudvar, Teréz körút, Terézváros, VI. kerület, aluljáró
Berlin tér, Budapest, Demszky Gábor, Lenin körút, Marx tér, Nyugati pályaudvar, Teréz körút, Terézváros, VI. kerületKurvák, stricik, drogosok, hajléktalanok, kínai piac, késdobálók, paprikások a spréjből. Worst of Budapest, bár városunk másik kapuja, a húgyos-szaros kőbányai KÖKI sem szerepel a képeslapjainkon. Ez itt a Nyugat vége, hagyjatok fel minden reménnyel, csatoljátok be a brifkót. A Westend bevásárlóközpont, az ígéretektől eltérően mégsem húzta magával felfelé a környéket, oh, nem. Nézegesd anyádat, éppen pénzt keresgél a sliccednél.

Budapest 20 évnyi Demszky után, térdig turhában. Még a komcsik is jobban törödtek városunkkal, mint a jelenleg regnáló politikai "elitünk".

"A Máltai Szeretetszolgálat és a Hajléktalanokért Közalapítvány korábbi bejelentése alapján "örökbe fogadná" a Nyugati téri aluljárót és az abban lakókat. A tervek szerint a hajléktalanok is részt vennének az aluljáró tisztán tartásában, többek között ettől várják az aluljáró helyzetének normalizálását. Tekintse meg interaktív körképünket az aluljáróról!" (origó)

- Mennyi?
- 3000, szépfiú.
- Mi van benne?
- Szájazás, baszás.
- Hol?
- Van itt egy szexbolt, fejenkért egy ezresért felengednek fél órára.
- Szóval 5000 összesen?
- Igen. Gumi van nálam.

Nincsenek megjegyzések: