2009. december 27., vasárnap

Bringóvár és Neophone a Margitszigeten

Seft über alles!

Még Több Reklámot a Margitszigetre! A dolgozó nép nevében! Óriásplakátokat az elbaszott, madárfüttyel lármázó fák közé! A buszmegállókba ezer világító reklámtáblát! És kéretjük az égre is valamit applikálni, de gyorsan, mer' utáljuk az a sok ronda felhőt és kékséget.

poszter, plakát, reklámtábla, fényreklám,  Margitsziget, XIII. kerület,  Bringóvár, Neophone kártya, bringóhintó

A Bringóhintó Kkt. 1985-ben kezdte meg működését a Margitszigeten.

A BRINGÓVÁR 1991-ben épült fel és szolgáltatásaink kibővültek panorámabüfével, ajándékbolttal és információs pulttal, valamint fagylaltozóval.2007 júniusától lehetőségük van vendégeinknek a sziget mindkét oldalán bringóhintók kölcsönzésére, de második állomásunk (a Holdudvar melletti sétányon, a Szökőkúttól mintegy 50 méterre) csak március 1-től november 15-ig üzemel.

Célul tűztük ki, hogy vállalkozásunk fejlesztését vendégeink igényei szerint alakítjuk ki. A "Vendég mindenek előtt" elvnek jegyében szeretnénk szolgáltatni, és minden nap azon fáradozunk, hogy rohanó világunkban ezt be is bizonyítsuk. A Bringóhintó Kkt. Munkatársai sok éve megbízhatóan dolgoznak Önökért. Válogasson szolgáltatásainkból kedvére, és bízunk abban, hogy kellemes időtöltést és sportos szórakozást tudunk biztosítani Önnek és családjának, barátainak, ismerőseinek, munkatársainak. (Bringóhintó Kkt)

Nincsenek megjegyzések: