2009. december 2., szerda

Interchange: worst of change money (Budapest)

change money, change office,  worst of Budapest,  Budapest,  Interchange, Magyarország, wechsel, geld, V. kerület, belváros, Probably the worst place to change money ever. Not recommended.
Probably the worst place to change money ever. Not recommended.

Valószínűleg a legrosszabb pénzváltó hálózat a Váci utcában, (sőt az egész budapesti városban), 20-30 százalékkal rosszabb árat adnak a külföldi pénzedért, mint a versenytársak. Pl. míg 215-ben (!) váltotta az Interchange az euródat néhány napja, a néhány lépésre levő M&M 270-ben boldogulhatsz.

Northline: 270
OTP : 265
IBUSZ: 268
And Now: 268

Persze, a Váci utcában ez mókás, mert gyíkoknál egy lehellettel okosabb turisták több pénzváltót is megnéznek a széles kínálatban, de persze marad elég lehúznivaló hülye, akik erre sem képesek. Mindenmesetre megéri több pénzváltót is müködtetni ezekkel a scheisse árakon, hülyékből nincs hiány. De az Interchange cég helyi monopóliumként működik a Nyugatinál és a Várban: ott nemigen van választási lehetősége a turistának, ha a nyavalyás forintunkhoz szeretne jutni.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Mi az a "budapesti város"?

BB írta...

Szal találkoztam néhány arccal a Gödörben, köztük az igen ritkán publikáló Trurl szerzőtárssal, oszt máris itt a tanulság: részegen ne írjon az ember posztot, mert a nyelvújítás bűnébe esik :O