2009. december 10., csütörtök

Illegális reklámtáblák az Üllői úton

A tegelő hülyegyerekeknél csak az óriásplakát-maffiát utáljuk jobban, az illegálisoknak meg baltával-festékszóróval-dózerrel mennénk neki. Itt látható a vizuális környezetszennyezésből néhány igényes pipacsvirág, mely az Üllői út mentén eltakarja a kispesti lakótelep szépségeit. Mindenesetre írunk boldog-boldogtalannak, önkormányzatnak, sajtóreferensnek, helyi újságnak és tévének az ügyben. Visszatérünk az ügyre, meg hát.

Budapest, lakótelep, XIX. kerület, reklám, reklámozás, illegális parkolók, városkép, Budapest, Magyarország, KispestKifőzde, kanapé outlet, Margó öltönyök háza, Tapétastúdió

Budapest, lakótelep, XIX. kerület, reklám, reklámozás, illegális parkolók, városkép, Budapest, Magyarország, Kispestwww.outletdepo.hu: lcd, házimozi, hi-fi, DVD, Üllői út 206, a bolti ár alatt 20-40 százalékkal hitelre is
Power Gym (www.pwg.hu), Üllői út 206
Kanapé Outlet, Bőr Ülőgarnitúrák Gyári Áron, Üllői út 206, olasz design, modern színek

Budapest, lakótelep, XIX. kerület, reklám, reklámozás, illegális parkolók, városkép, Budapest, Magyarország, Kispestwww.in-management.hu: iroda, raktár, üzlethelység, bemutatóterem kiadó
Rádio 17, 1000000 hallgató, hirdetési cím, Varga Gergelyné

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

A kanapé outlet tulajdonosait jól ismerem, nincs azoknak engedélyük semmire, működésre sem. Szar minőségű bútorokat rendelnek kínából és tízszeres áron adják őket tovább, egy alkalmazottuknak sincs szerződése, és adót is eléggé korlátozott mértékben fizetnek.

BB írta...

hát írtam mindenfelé, aztán meglátjuk a megnéznivalót. Egyszer el kell kezdeni :)

Rocco írta...

Ha ismered a tulajokat, kérlek írd meg kik azok, mert lenne néhány keresetlen szavam a barmokhoz.
A történet röviden csak annyi, hogy az a két kibaszott ribanc akik ott dolgoznak eladóként amellett hogy utolsó parasztok voltak, még meg is szívattak rendesen. Kétszer kellett miattuk elmenni a bútorért, mert először azt állították, hogy nincs kulcsuk a raktárhoz, a másik ajtón pedig nem vihetem ki a bútort, mert azt nem engedi a szabályzatuk.
El akartam kérni a főnök telefonszámát, erre azt mondta az egyik köcsög, hogy ő az üzletvezető. Mondanom sem kell, hogy akkora paraszt a csaj, hogy max 4 általánosa lehet.
Kb. ezért kellene valami tulaj elérhetősége...
Köszi.

BB írta...

ööööööööööööö, google, internet, honlap, tudakozó?

Névtelen írta...

2010.január 24-én rendeltem egy TV-fotelt, 90E Ft-ot kértek foglalónak.Ma bőven letelt a vállalt 3 hónapos határidő, érdeklődéseimre a két "hölgy" nem tud semmit a fotelről. Lehet, hogy átvertek?

BB írta...

fel-je-len-te-ni

Névtelen írta...

Kedves Rocco!
Az írásából gondolom, hogy Ön sem végezhetett több osztályt az általános iskolából. Javaslom keresse fel az üzletet és mondja el problémáját. Valóban egy fiatal hölgy az üzlet vezető.

A családom és Én már többször is vásároltunk a Kanapé Outlet üzletéből. Sajnos késés nálunk is előfordult egyszer,de úgy gondolom,hogy ha ilyen jó áron vásárol az ember akkor megéri várni, hiszem máshol az ezekhez hasonló garnitúrák jóval drágábbak. Velünk kedvesek és segítőkészek voltak, bár lehet azért mert Mi is pozitívan álltunk hozzájuk, és az ülőgarnitúránk is nagyon jó.
Nekünk csak jó tapasztalataink voltak velük kapcsolatban.

Böröczki Család

Névtelen írta...

Mi márc. elején rendeltünk tőlük ülőgarnitúrát. 12-14 száll. határidővel. De, ha elolvasod a szerződést akkor benne van minden, késés esetén heti 0,5 % árengedmény adnak.
Amúgy aki tőlük rendelt elégedett a termékkel?