2009. december 19., szombat

Keret: klub bennfenteseknek

Keret, club, klub,olcsó, otthonos, romkocsma, söröző, VIII. kerület, Budapest, Somogyi Béla utca, Józsefváros, kocsma, hova menjünk, pub, magyarBe kell kopogni, aztán vki valszeg beenged, hacsak nincs olyan fejed, mint Draskovicsnak egy maszopos bukakke után.

Kvázikocsma, klub, illegál. A tulajok minden kedves mütyürjüket (matchboxok a klóban!) kiállították, a rosszarcú vendégek meg természetesen ellopták. Van ez így. Ráadásul a házipatkány is szomorú véget ért. Miután a biztos halál elől kimentette valaki a labor tenyészetéből, egy Síva nevű husky fogai között lelte halálát. A blöki már tudja, hogy a macska és a tyúk, valamint a hamburger a kezedben tabu, de egy asztalon és embereken futkosó, barátságos fehér patkány teljesen újszerű volt a számára, erősen megragadta a képzeletét. Türelmesen leüllt a patkány kalitkája elé és megvárta, amíg az ügyesen ki nem szabadult. Feltételezzük, ezt azonnal megbánta (mármint a patkány, baszom).

Sírva gyászoltak a patkánytulajok, együttérzően sírt a kutyatulaj, a tömegpszichózistól és a betermelt 10 Bergerbier sörtől már nekem is kedvem támadt egy kis pityergéshez. Kivéve Trurlt, természetesen, nem egy érzékeny lélek.

cím: 1085 Budapest
VIII. Józsefváros
Somogyi Béla utca 16.
(a Jelentől v. a Corvin tetőtől nem messze, a Blahától előre, proletárok, keressétek a bejárat fölé kilógatott képkeretet) Itt senki sem lép az arcodba, ha elalszol a heverőn. Családias berúgás két szinten, használt ruháknak istenhozott - istenvidd.

Nyitvatartás: egész héten, majdnem mindig, de leginkább 08:00 - 02:00

Elérhetőségek:
Tel.:nemtom, megváltozott (frissítve)
facebook: https://www.facebook.com/pages/Keret-Klub/159273134107567?sk=timeline
Web: keret klub (évek óta csendben)


Ajánlottt a környéken: Stáhly pince, valamint a kocsmablogunk, természetesen

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
folytatás, frissítés 2013 január 16: Remélhetőleg csak ideiglenesen, de a Hír TV spiclijei bezáratták a Keretet

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

A Keret Klub 2007 februárjában nyílt.
A'20-as évek dekadens hangulatát idéző kis kávézó létrehozása volt a célunk. A bejárati ajtóhoz kétszáz kulcs készült, a kulcsot a vendégek reggel 7-től este 23-ig tudták, és tudják használni.
Ezen a helyen otthont próbálunk teremteni annak az érzékenyebb rétegnek, amely szeretne egy hangulatos helyen elidőzni, és ahol a hozzájuk közel álló stílusban jelen van testet ölt a művészet. Szeretnénk, ha ez a hely egy kis művészklubbá válna, ahol a művészek befogadó otthonra találhatnak, és művészeti tevékenységüket bemutathatják a nagyérdemű publikumnak.
A Klub művészeti tartalmát az idelátogatók alakítják, formálják.
Sok szeretettel várjuk az alkotókat és a rajongókat is.
A hely galéria és Klub hangulatát mindenképpen szeretnénk megőrizni a Ti segítségetekkel is.

Zsánklód írta...

a legjobb, ami adható

Bloody Fist írta...

peacefull, still peacefull

városjáró írta...

Ilyen volt 15 éve a Calgary is. Engem beengedtek, mert ismerős voltam, de már akkor se tetszett a negédes bennfentesség.

Névtelen írta...

Tisztelt blogíró!
Megkérném, hogy a Keret klubhoz megadott telefonszámot törölje, mivel az már magán tulajdon, több mint 2 éve nem a Keret klub tulajdona.
Nem túl élvezetes dolog, hogy e miatt a cikk miatt engem hívnak, mert még mindig azt hiszik, hogy ez a jó telefonszám.
Köszönettel:
A telefonszám tulajdonosa.

BB írta...

Elnezest a kesoi valaszert, de mar mink, a dicsoseges ex-szerkesztoség is aligalig latogatjuk hajdan meno blogunkat. Egyebb elfoglaltasg miatt, mint peldaul vilagmegvaltas. Telefonszamot termeszetesen leszedtuk, elnezest az akaratlan kenyelmetlensegert es sok sikert az ujranyilt helyen.