2009. december 31., csütörtök

Dögszag a Vörösmarty téren

Gasztrórovatunk jelentkezik, szilveszteri programajánlóval:

Budapest, V. kerület, étel, ital,  Belváros, Magyarország, Szilveszter, karácsony, műsor
Budapest, V. kerület, étel, ital,  Belváros, Magyarország, Szilveszter, karácsony, műsor Az idén rendhagyó módon karácsony után is tart a Karácsonyi Vásár a Vörösmarty téren, a többségében igényes kézműves termékekekt önfeledten fogyasztja a turista nép. A világ legcikibb, erősen oldskool hang- és fényjátéka mellett (le kellene filmezni, hogy mivel keresnek egyesek nem kevés pénzt) errefelé hallgatható a világ legrosszabb szaxofonósa is, ügyes kis háttérzenével, erősítővel, hogy ne lehessen elmenekülni az audió környezetszennyezés elől. Engedélye van, na.

Viszont nem gondoltuk volna, hogy a Lali nevű etióp vendéglátós csávó ipari Koccintos borból készített "forraltborát" is visszasírjuk. Karácsony után egy hazai vállalkozó vette át az etetős bódét, kolbászt és sülteket árusít az éhezőknek nem ingyen. Színvonal, minőség? No, proletárok, akkor most tessék újraolvasni a poszt címét, hogy valami elképzelésük legyen erről a low-end vendéglátásról dícső fővárosunk szívében.A Vörösmarty térhez kapcsolódó bejegyzések: ellopott közterület (az Urbanistán), lábjegyzet az előbb említett Ing-bankos poszthoz, tavaly szilveszteri szemétetetés, karácsonyi vásár 2008-ban, Borat a Vörösmarty téren, Falun Gong a Vörösmartyn, Nato-ellenes tüntetés featuring Tamás Gáspár Miklós

Az önismétlés bűnében dagonyázva, tavalyi élmények:

Roller kolléga türelmes ember, de a tülkölőkkel szemben radikális álláspontra helyezkedett, mint egy középkori hóhér: letolni torkukon a zeneszerszámukat, hogy aztán, h bármikor szóra nyitnák a szájukat, csak ez a vicces tülkölés áradjon belőlük. Természetesen elhatárolodunk, mert toleráns liberálisok vagyunk: szerintünk 20 év kényszermunka egy alacsony komfortfokozatú kőbányában elégséges visszatartó erővel bír. A petárdadobálóknak szánt jövőre most inkább nem térünk ki: egy vicceskedő arc Béluci kapucnijába is dobott egyet, amitől nevezett fülei a homlokára csúsztak. Béluci módfelett nehezményezte az esetet, de legalább nem zavarták tovább a tülkös emberek.

Ha meg valaki mazochista és házibuli helyett tömegszexszerű élményre vágyik (lásd. az elcsépelt heringes és szardiniás hasonlatot), az utcán sípoló-tülkölő seggektől viszonylagos biztonságban mellett itt ihatja zombivá magát.

Ingyenes szabadtéri koncertek szegényeknek meg olyan zombiknak, akiket már sehova sem engednek be. Örvendezzen hasonszőrű lúzerekkel a Vörösmarty téren és a Nyugatinál.

Helyszín:
Vörösmarty tér
1051. Budapest

Fellépők:
Folk Error (szittya népi rákendroll)
Kerekes Band (csángó boogie)
Szilvási Gipsy Band (multikulti a helyszínen tülkőket árusítók számára, "a folklór felpofoz", ájlálálálálálálá, mellesleg nem rossz)

Éjfélkor utcai pezsgőfogyasztással egybekötött tűzijáték
Időpontok:
2009. december 31., csütörtök 19:00
..............................

Helyszín:
Nyugati tér
1062. Budapest, VI. kerület

Fellépők:
Illés Emlékzenekar (aha, miskolciak! ezek szerint a periférián még élnek a járókeretes nagy degeneráció rajongói. Bocsi.)
Szilvási Gipsy Band (multikulti nem csak nyóckerból idekúszó zarándokoknak)
Back II Black (oh nem, nem AC/DC, ez egy eccerű kis szarkalapács leépült prosztóknak)

Éjfélkor tűzijáték és üdvrivalgás

Időpontok:
2009. december 31., csütörtök 19:00

Meglepetés: Zámbó Jimmy, aki kegyesen meghallgatta a magyar nép imáit és egy fellépés erejéig megszakítja túlvilági tripjét
2011

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

occsó kálbásznak büdi a szaga

Balázs Pali írta...

Trianon a trianoniaké!

Névtelen írta...

Kovari Imre a legnagyobb cigány geci a vendéglátásban. uszik a koszban a konyha es egesz nap azon agyal hogyan tudna minel jobban megalazni az alkalmazottait

Névtelen írta...

cigányoktól cigánypecsenyét