2010. április 13., kedd

Trapéz a Közgáz mellett

Trapéz
Trapéz Bár, Étterem, Ivó, mozi, konferenciaterem és még fasztuggyami
(a néhai Padlás)
Cím: 1093 Budapest,
IX. kerület, Ferencváros
Imre utca 2
(FőVásárcsarnok, Közgáz Egyetem, Ráday utca vonzáskörzete)
frissítés 2011.11 errefelé
Trapéz a fészbúkkon

blog, Budapest, csocsó, Ferencváros, 9. kerület, IX. kerület, kocsma, KözgázTrapéz Bár, Étterem, Ivó, mozi, konferenciaterem és még fasztuggyami Cím: 1093 Budapest, IX. kerület, Ferencváros Imre utca 2, diákkocsma, egyetemi kocsma, egyetemisták
Óvatosan a csattanó maszlaggal, hiába bió és természetes, Bélasztár egy házibulin kincsvadászatba kezdett a wécécsészében. Nem, nem kincset talált. Az erőspistával is csínján tessék, most jövök a klóról, jaj...



blog, Budapest, csocsó, Ferencváros, 9. kerület, IX. kerület, Trapéz, Trapéz Bár, Étterem, Ivó, mozi, konferenciaterem és még fasztuggyami Cím: 1093 Budapest, IX. kerület, Ferencváros Imre utca 2A geometriában trapéznak nevezik az olyan négyszöget, amelynek két oldala párhuzamos egymással. A párhuzamos oldalakat alapoknak, a másik két oldalt száraknak nevezzük. A trapéz magassága alatt a két párhuzamos oldalegyenes távolságát értjük. A szárak felezőpontját összekötő szakasz a trapéz középvonala, hossza egyenlő az alapok számtani közepével. Az akrobatikában formájáról trapéznak nevezik a két kötélen függő vízszintes rúdból álló lengő nyújtót. Az anatómiában a trapézcsont a kéz egy csontja. Hű, ez jó hosszú voltg, de nem tudok ellenállni a kopipészt örömének. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Budapesten a Trapéz egy Kocsma (K-épület, hehe), a Corvinus Egyetem mellett (Közgáz, a néhai Marx Károly). Rossz nyelvek szerint (láson hárá) némely egyetemisták többet járnak ide piálni, mint a szomszédba tudományért))) Három szint, hatalmas, homályos tetőtér (Trapéz?), csocsó a pincében. Középár, csapolt alapsör 400, nem egy Bakegér, na. Bringabarát, a bejáratnál lakatolásra kialakított megoldás. A zene eléggé érdektelen, de legalább nem tolakodó, beszélgetni is lehet mellette. Moziklub, berúgás, valamint ne felejtsétek: a bűntudat tolakodó szexuális fantáziák formájában is jelentkezhet.

kapcsolódó: kocsmablog, Trapéz a fészbúkkon, egy bizonyos Lexandró is betévedt (nem a Kolompér, nem, nem, Ittasellátó (közlekedéssel, térképpel, nagyon praktikus)

blog, Budapest, csocsó, Ferencváros, 9. kerület, IX. kerület, kocsma, Közgáz, Trapéz Bár, Étterem, Ivó, mozi, konferenciaterem és még fasztuggyami Cím: 1093 Budapest, IX. kerület, Ferencváros Imre utca 2"nem vezet innen sehova út
sötét a jövő sötét a múlt
elárult minket a politika
baráti ország lett Nirvánia"
(Auróra)

Nem utolsósorban itt ünnepelte a UFi-Reakció-Mandiner a 10+1. születésnapját, valamint itt rendezte a jobbklikk, a konzervatórium és a mandiner (néhai Reakció) a III. Konzíliumot (határon inneni és túli bloggerek komolykodó megbeszélése, és kevésbé komoly hangulatú berúgása). Figyelem, hosszú és vágatlan videó, csak elszántaknak.

Kocsmák a környéken: Ludas (jelenleg bank), Tandem (cégért váltott), Monyó Cafe (Kálvin tér), a Havas, Cafe Praha, Nagyvásárcsarnok mellett: Csarnok Söröző, Nagyvásárcsarnokban: Panoráma Bár, Che Guevara emlékkápolnája (szerencsésen kiszenvedett), Cha-cha-cha (, Kálvin aluljáró, metróépítés miatt megszűnt), Melegedő (erről is kéne írnunk, hej, belépés csak biciklisfutároknak) etc.

Nincsenek megjegyzések: