2010. április 23., péntek

Kádár sírjára rejszoljatok (Honekker interjú vagy mi)

Honecker, Honekker, Honek-ker, DDR, vicces, szalonzenekar,
Itervjú von Tripperrel, a Karl-Marx-Stadt-i mesterdalnokkal, aki a Honekker nevű szalonzenekarban tesz-vesz.

1. Elősör is gratulálni szeretnék. Örömmel hallom, h a Honekker lesz Gyurcsány következő esküvőjén a házizenekar.

Hát az a nagy helyzet, hogy végül dobtuk Ferit, mert nem vállalta be a torkig nyaló smárolást. Erich nagyon háklis erre, mióta Leonyid manduláit megízlelte. De azért köszönjük a gratulációt, teljes mértékben részolgáltunk.

2. Ok, de az MSZP kongresszusán egy kis szívpezsdítő hakni csak összejön...

Volt róla szó, de aztán rájöttünk, hogy ezek alávaló trockisták.

3. Talán a Tisztelet Társaság egyik swingerbuliján húzhatnátok a talpalávalót...

Na, ezt az egyet vállaljuk. Nagyon tiszteljük az időseket, különösen azokat, akik a termelésből mentek nyugdíjba, amíg az alávaló nyikhaj filléres gazemberek csak szórakozgattak.

4. Csak vicceltem, ne üsd a gizdát. Mondd, a 3 méter magasságod + 150 kilódtól nem szarnak koncerten bé a rajongóid? Hogypéldául részegen rájuk esel? Egy nevelő célzatú frászt még elimaginálni sem merek...

Már a csápgézán is utaltak rá, hogy 3 méterhez kevés a 150 kiló. Valójában bennem 4 anorexiás multispicsa lakozik, így jön össze a tömeg. Ez a valóság, elvtársak. A rajongók természetesen imádnak, minden második amúgy is ügynök.

5. No, osszad már meg velünk, hogy a zseniálista-nihilista-alkoholista-szürrealista-marokmarcsa-übergecizős korszakalkotó komcsifingató nótád hogy-miért-mikor-ésatöbbi? Pletyók szerint még Barcs Miki gyalázkodási Főmesternek is kidülledt a szeme, mikor meghallotta a stájszot))) Gyengébb, vidéki olvasóink kedvéért leírom a belinkolt videjó szövegrészletét.

"Igyatok alkoholt, ne dugjatok
Kádár sírjára rejszoljatok
Folyjon a geci a hideg kövön
Kádár kezén majd kinő a köröm"



Természetesen alkoholos befolyásoltság alatt jött Bacchus isten sugallata. A fellépés előtt villant be a dolog. Sohasem szerettük Kádár elvtársat, akárhogy játszotta az angyalfődit, nagyon reakciós tudott lenni. Persze, ha ma születne, nem lehetne magyar állampolgár, hasonlóan Kornfeld Matyihoz és Rákóczi Ferkóhoz. De hát nincs is ennek értelme, a Német Demokratikus Köztársaságnál jobb nincs is a világon.
Szóval, csak úgy jött a szöveg. Nyilván a hely hangulata is benne van, a Tűzraktér zseniális szervezői ugyanis rászerveztek a fellépésünkre, ezért csak a fészerben tudtunk játszani. A mikrofonzsinór kb. 80 cm hosszú volt, ettől olyan dinamikus a mozgásom. Na de mi is volt a kérdés ? Ja, igen, hát a szöveg csak úgy jött, megszállt az ihlet, baszomalássan.


6. Köszi a válaszokat, gyüjjön egy kis reklámocska hálatelt szívvel: holmikor a köv. koncertó?

Fasz tudja, előbb-utább sikerül találni egy helyet. Májusban majdnem lett egy fellépésünk. Ha tényleg lesz, akkor bevitetünk téged is a Stasi-val, oszt majd akkor megtudod, mi a hujamba-mamba, te kis reakciós elhajló !

linkekk: Honek-ker a májszpészen, ingyé hallgatható zene, ti kis vidéki Zámbórajongó pöcsök

7 megjegyzés:

Jenő, nem Benő írta...

ez gusztustalan

GenyóSzívóDisztroly írta...

höhöhöhöhö, ezállat !

BB írta...

na mi van, pozsonyi, nem bírsz aludni?)))))))))))))))))))))

Imre Kertész írta...

asztabaszta, fel kell tolni a videót a napiszarra, ezt millióknak kell látnia!

BB írta...

Szia, Imre, feltolhatom valamelyik könyvedet

Névtelen írta...

٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶

Lúdtalpú Gyilkos Jack írta...

Tíz forint a meleg lángos, dögöljön meg Kádár János!