2010. február 17., szerda

Urbánus állatok: Szitakötő

Aki utálja a nyarat, az írjon kommentet ezen posztom alá, hogy aztán az ip-je alapján kinyomozhassam a lakcímét. Oszt egy spontán baráti író-olvasó találkozó keretében megtréfáljam egy láncfűrésszel, majd megfontoltan elfogyasszam azt a fekete és gonosz szívét. Vidám dalok énekelgetése közben, mert fő a jó kedély.

A pesti szmogban elképzelhetetlen egy szitakötő felbukkanása (hm, olvastátok azt a mókás történetet, hogyan vágták partiba egy Szadeszos házibulin Gergényi rendőrelvtársat?), de Sárospatak emberreszabott város, itt még lehet gyereket sétáltatni / szitakötőt látni. (Sárospatakról már betáraztunk egy posztot a köv. hónap végére, addig tessék türelmesen).



kapcsolódó: óriási szitakötők Budapesten (némiképpen strapabíróbb anyagból, mint ez a szénalapú organizmus). Érdemes megkattintani az ugrópontot (link, aszom), mert érdekes adalékot tudhat meg a szitakötő macerás nemi életéről. Naúgye, hogy máris érdekli.

További urbánus állatok: dolmányos varjú, sün, darazsak, ufók

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

első

Lesley írta...

Én megadom a rendes címem is, van itt az udvarban egy kidőlt fa, lehet rajta gyakorolni a láncfűrésszel...

BB írta...

öröök telet szeretne, monsignore? Esetleg ön jégmaci? Meglátom, mit tehetek, kérése meghallgatásra talált. Menek a templomba és beszélek a papával.