2013. június 3., hétfő

Svéd ökopark a Lánchídnál

A svéd multikulti és toleranciablabla halott, de a svéd parképítőktől még van mit tanulni. Műemléki környezetben egy kis svéd mennyország, ennek magyaros változatát a pesti oldalon csodálhatja: minden talpalatnyi zöldfelületre Még Egy Kocsmát. Az sem baj, ha műemléki a környezet.

(...) a fenntarthatóság jegyében megújult budapesti Lánchíd parkot. A Lánchíd budai hídfőjénél található park átalakítása a Green Sweden/SymbioCity programsorozat keretein belül zajlott (...)






"Látható, hogy a nyugati politika az általános politikai jelszavakon túl nem foglalkozott eleget azzal, hogy a bevándorlók, de különösen gyerekeik és unokáik a társadalmi ranglétrán valóban feljebb tudjanak kerülni. Nem is nagyon tudott volna, hiszen ahhoz arra lett volna szükség, hogy a bevándorlók integrálódjanak a befogadó társadalomba. Itt jön azonban szembe velünk az elmúlt évtizedek egyik rémálma, a multikulti-doktrína, mely egyrészt nem engedte elemezni vagy kutatni a társadalomban meglévő problémákat, másrészt minden problémára csak a még nagyobb tolerancia követelését írta fel receptként. Ez mostanra tisztán látható, hogy teljes csődöt eredményezett Nyugat-Európa társadalmaiban." (véleményvezér)

kapcsolodó: a Lánchíd 2011-ben

Nincsenek megjegyzések: