2013. június 26., szerda

Sunyi vécéfotózás: Y presszó a Rottenbiller utcában


"A parti egy álarcosbál volt: minden vendég a saját arcát viselte."
Robert Sheckleyboldog fiatalok
(állítólag az Y-ban)
kép forrása: ybar.webnode.hu
Y Presszó (Beer-Lak 2.)
cím: 1074 Budapest, Rottenbiller u. 39

A Rottenbiller-Damjanich Y kanyarban! Az Oktogontól 10 percre a 70-es vagy a 78-as busszal!
+36 70 250 5040
kudelaj@freemail.hu

ybar.webnode.hu/

Ha felmutatod diákigazolványodat, 10% kedvezményt kapsz! Természetesen alkohol tartalmú italokkal csak 18. életévét betöltött vendégeinket áll módunkban kiszogálni!

Tkp. akkor se lenne jogom, hogy bármire panaszkodjam, ha egy Habony Árpád típusú zseléshajú seggarc lenne a csapos, hiszen 220/4cl Soproniért nemigen lehetnek elvárásai a magamfajtáknak. De nem, egy meglepően kedves pultoscsaj mosolygós türelemmel hallgatja az egyre összefüggéstelenebb környékbeli magányos hapsikat, tisztelet az acélos idegekért. Végül én is sorra kerülök: oszt persze kiderül, hogy természetesen vidéki a lány, ezért a tájidegen kedvesség. Majd beleszokik az acsargós budapesti módiba.

Három szint, a felsőn néhány asztal és a sló, a slón meg retró slózipóénok, valahonnét a nyolcvanas évekből átmentve. A pincében karaoké, elvégre a megfelelő mennyiségű alkohol bevitele után bárki hajlamos hülyét csinálni magából. Itt a mélyben sem volt nagy tömeg, tkp. a nagydarab, ősz maffiózó küllemű Tulaj, a lényegesen fiatalabb Nője, a Karaokéscsávó meg a lenti szint Pultosa szórakoztatta egymást, a Tulaj küllemű ősz maffiózó például ezt a dalt pléjbekkelte nagy átéléssel, feladva a leckét a pszichológusának:

Miért kell meghalnom Oh, mért? Oh, mért kell meghalnom? Bizonyítsd be azt, hogy nem hiába ölnek meg Mutasd meg csak egyszer mindent tudó szellemed Mondjad el, hogy mi az amiért én meghalok Tudjam azt, hogy hol, hogy mikor s azt is, vajon hogy Jól van... hát meghalok! Oh nézd! Oh nézd hogyan halok! Nézd, nézd, nézd! Nézd, hogy pusztulok! Nézd hogyan halok! 
Lásd nem harcolok Túl fáradt vagyok 30év vagy 90 volt Már nem is tudom, fel kell adnom, befejezem amit kezdtem,amit kezdtél Mert nem én kezdtem Isten hatalmad nagy És tiéd az akarat Jöjjön hát a méreg pohár Üss meg törj meg ölj meg engem Szegezz fához végy magadhoz Most még meg nem gondolom..


Vannak lehetőségek a háromszintes kocsmában, már csak egy kis reklám (tessék) és vendégek kellenek ide. Érdekesen szürreális a hangulat: a tévében az MTV csatorna pörög, de a zene rádió. Kissé megzavarja az agyműködést.

Csócsó nincs.
Csajozási lehetőség nincs.
Olcsó sör van.

Ide még visszajárunk, hacsak a wc fotózásáért ki nem basznak, mint Farkasházy az indexeseket. Mivel Farkasházy már második gyermekkorát éli és termetét tekintve leginkább egy bokafogó ölebre emlékeztet, az itteni Főnököt ismerve ez a poszt merészebb az indexszes banditákénál. Remélem, az Első Magyar Bloggeregyház aka  Utolsó Napok Bloggereinek Tanúságtevő Egyháza a saját halottjának fog tekinteni.

Miért kell meghalnom Oh, mért? Oh, mért kell meghalnom? Bizonyítsd be azt, hogy nem hiába ölnek megNagyobb térképre váltás


Köszöntünk az Y Bar & Cafe weboldalán! Minden pénteken és szombaton hajnalig tartó fergeteges KARAOKE party-n csillogtathatod meg énektudásodat az országban a legjobb minőségű és legszélesebb választékban rendelkezésre álló zenei alapokra énekelve. Ha pedig bulizni van kedved, a 70-es, 80-as, 90-es évek legnagyobb slágereire rophatod nálunk hajnalig! Táncolni, bulizni, énekelni szeretnél? Vagy a barátaiddal sörözni és meccset nézni? Vagy meghitten beszélgetni a kedveseddel a galérián? Bármihez is lenne kedved, nálunk bármelyiket megteheted!!! Udvarias kiszolgálással, mérsékelt árakkal várunk! 


a slón meg retró slózipóénok, valahonnét a nyolcvanas évekből.


Rólunk 
A Beer-Lak PUB és Söröző évek óta a családias hangulat, a vendégcentrikus hozzáállás, és a barátságos PUB-os környezet jelképe. Mostanáig az Üllői u. 82. szám alatt, a Nagyvárad térnél adtunk otthont fergeteges buliknak, pattanásig feszült meccsnézéseknek, szülinapoknak, leány- és legénybúcsúknak. Sajnálatos módon bizonyos kormányzati, önkormányzati intézkedések miatt, sok szomszédos üzlettel egyetemben nekünk is költöznünk kellett. Úgy döntöttünk, hogy vendégeink bíztatásából és dícséreteiből erőt merítve a meghátrálás helyett inkább az előrelépést választjuk, és megőrízve a Beer-Lak hagyományait, valamint arra alapozva, vendéglátó hálózat formájában visszük tovább a Beer-Lak márkanevet.
 2012. November 1.-től a Rottenbiller utca 39. sz alatt található, hosszú és dicső múltra visszatekintő Y Bar Café hálózatunk második tagjaként ad otthont a Beer-Lak rajongók népes táborának. Háromszintes épületünk lehetőséget kínál zártkörű rendezvények (leány- és legénybúcsúk, születésnapok, céges rendezvények) zavartalan lebonyolítására. 
Nincsenek megjegyzések: