2013. június 24., hétfő

Helyzetjelentés Magyarországról 2013: "addig fognak hergelni benneteket a politikusok, míg jobban fogjátok utálni egymást, mind őket."

Heller Ágnes Szárszón
(index)
Farkasházy fergeteges humorát és a szabad sajtóhoz való kettős mércéjét (sej, mikor a hóhért akasztják) ekéző poszt utóélete. És, oh, de jó olvasni, hogy vannak még öntudatos szavazópolgárok, akik rendszeresen odahordják szavazataikat a pártok profán oltáraira, fontosságuk tudatában rajonganak és csápolnak, vezéreik által előre csócsált közhelyeket mantrázva.

Helyzetjelentés Magyarországról 2013:

1. Ahogyan Puzsér mondaná, addig fognak hergelni benneteket a politikusok, míg jobban fogjátok utálni egymást, mind őket.
2. a fészbúkkot olvasva ez már megtörtént
3. "A politikusok szervezett bűnözők, akik a pártoknak nevezett gengszterbandákba tömörülve egy egész ország kirablását tűzték maguk elé célként." (szerényen önmagamat idézem)
4. Sajnos, az emberek szolgalelkűségük miatt  képtelenek szembenézni a valósággal, jelesül, hogy a politikusok a társadalom legveszélyesebb pszichopatái: ezért vannak fent, mert megfelelően gátlástalanok és önzőek. A szavazók tömege meg elhiszi, hogy a politikusok saját magukon kívül, a saját önérdekét leszámítva bárkit-bármit is képviselnek.

Kb az összes párt oldaláról ki vagyok rúgva az ilyen eretnek eszmék terjesztése miatt. Beszéljek inkább state capture-ről?

A neveket könyörületességből kigyomláltam, mert változhatnak a vélemények, a frontok, szekértáborok stb.


G K: Az látszik, hogy sosem olvastál Farkasházyt, így a belinkelt véleményed kb annyit ér, amennyi ideig a képernyőmön megjelenik.

Á F: Értem én, hogy fiatalság és polgár pukkasztás. No meg azt is hogy ebben a korban még számít, hogy Heller zoknit vesz egy szandálhoz és kint van a hasa! /egyébként bravó, tetszett, és irigykedem ezen a lazaságon,! mert ez legalább annyira polgárpukkaszt...See More


Belvárfideszesbloggertroll: csupa remek ember volt ott, értem, Magyarország színe és java

Mik Preston:  eszembe juttattad Sveiket, akit annyira hulyének titulaltak, hogy nem is tudja megérteni , mennyire is hulye.

Belvárfideszesbloggertroll: menjetek csak szorgalmasan szavazgatni, az való nektek. azt fogjátok kapni, amit megérdemeltek. Eddig is azt kaptátok.

Mik Preston: belus, te ezek szerint ilyen áltag vagy, neked a feladatod, hogy mindenféle hulyeséggel elvedd az emberek kedvét az élettől?Tudod, kit hivtak arschkopfnak Sveikéknél?honnan is tudnád.

J V: Te szopni jársz ide, Béla?

J V: 56 közös ismerősöm van ezzel a trollbélával. Megáll az ész.

J D: Nekem csak 26

J V: az is 26-tal több, mint kellene.

J V: Admin: takarítást kérünk. Köszönettel.

J V: Igy támad a fideszes trollhadsereg: http://magyarinfo.blog.hu/2012/11/24/igy_tamad_a_fideszes_troll-hadsereg_356?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook&utm_campaign=blhshare

Így támad a fideszes troll-hadsereg!
magyarinfo.blog.hu
P L: LMP-s képviselő blogján találtunk rá egy érdekes bejegyzésre , a...

J V: Én meg nem tudom, kicsoda, de talán olvassa az oldalt.

J D: Volt a Kisgazdáknál egy ilyen nevű egyed....
about an hour ago · Unlike · 1

J V: De hány ilyen nevű egyed van még a telefonkönyvben?

Belvárfideszesbloggertroll: Istenem, a szövegértés nem megy a nyomikáknak, ész nélkül, de vadul Fineszelnek és jó komcsi szokás szerint feljelentgetik szegény anarchistát, aki próbál egy kis észt osztani a vágóhídon. És még szavazgatnak is ezek, eltökélten, fontosságuk tudatában... Bruhaha. Sírjak? Sírvaröhögjek?

J V: Huzz vissza az akolba, birkuci.
48 minutes ago · Unlike · 4

Belvárfideszesbloggertroll: jól, van mami, menj a szavazófülkédbe, fontos ember vagy.
48 minutes ago · Like

J V: Anyádat mamizzad, faszfej!
46 minutes ago · Unlike · 3

K N: Én ismerek anarchistákat. Érvelnek, kulturáltan. Ne járasd le az anarchista mozgalmat Béla Horváth. Sok résztvevője nem szimpatikus nekem sem ennek a pikniknek, értem alatta a politikai elitbe újra szerepelni vágyó neoliberálisokat. Az indexes cikk szerintem gusztustalan és nem objektív.
39 minutes ago · Edited · Like · 2

Belvárfideszesbloggertroll: Kedves Nóé, magácska egy anarchista felvételi bizottság?

Belvárfideszesbloggertroll: Esetleg minőségellenőr, aki eldönti, hogy ki a jó anarchista és ki a nemjó?

J V: Bélám, te egy troll vagy. Rólad több szó ne essék.

E F: te bela most te csak ezt a komcsi garniturat ruhelled vagy a fideszest is?

K N: Nem Béla csak vannak anarhista barátaim, ismerőseim.

Belvárfideszesbloggertroll: nagyon sajnálom, hogy nem tetszett elolvasni a blogbejegyzést, csak reflexszerűen trollozni meg fideszelni. Talán valaki bocsánatot kérhetne tőlem, hogy nézd, Béla, olyanok vagyunk, mint a Farkasházy humorista: addig ér a humora, ameddig rajta nem röhögnek.

Belvárfideszesbloggertroll: Értem, Noé: izgalmas konspirálás meg minden, időnként egy kis ideológiai vitával Kropotkin időszerűségéről

E F: te bela csatlakozz a Gyurcsanyhoz, azt most epp az osszes kommunista ruhelli:)

K N: Béla nem szokàsom személyeskedni olyanokkal akik nem vállalják fel az arcukat.

K N: Erika én marxista vagyok, de nem rühellem Gyurcsányt.

Erika Farkas Krisztina te ne szoj be, epp Gyurcsany mellett agitalok:)

Belvárfideszesbloggertroll: Én ideológiailag képzetlen vagyok, kedves elvtársnő, de jószándékú, higgye el nekem proletár becsületszavamra. Én nagyon demokratikusan utálom az összes politikust, tehát demokrata is vagyok. De mintha arról harangoznának a verebek, hogy a szavazólapra egy "egyik sem" opció is kellene némely anarchista hangadók szerint (vezetőkről beszélni súlyos önellentmondás lenne, nemdebár).

K N: Te itten ilyen önkéntes döntnök vagy Erika? Te döntöd el, hogy ki mikor és hol szólalhat meg?

E F: te Krisztina, hogy marxista vagy az OK, dehogy humorod sincs, az nagy problema...mondjuk a tied


K N: Erika te honnan tudod, hogy az összes kommunista rühelli Gyurcsányt? Listát vezetsz a kommunistákról, Kubatov módra? S milyen terminussal dolgozol? Kubatovi módon határozod meg , hogy ki a kommunista, vagy saját szürkeállományból?

E F: bocs, elkeveredtem valahogy, nem tudtam, hogy ide csak retardaltak irnak...sorry

K N: A retardáltak esetében milyen kritériumrendszert dogoztàl ki Erika? Saját szürkéből szintén? Jaj,ne menj el, tényleg szórakoztató vagy.

E F: te Krisztina te miert nem szopsz batyu faszt INKABB?

Belvárfideszesbloggertroll: Ahogyan Puzsér mondaná, addig fognak hergelni benneteket a politikusok, míg jobban fogjátok utálni egymást, mind őket.

Belvárfideszesbloggertroll: a fészbúkkot olvasva ez már megtörtént

Belvárfideszesbloggertroll: "A politikusok szervezett bűnözők, akik a pártoknak nevezett gengszterbandákba tömörülve egy egész ország kirablását tűzték maguk elé célként." (szerényen önmagamat idézem)

Belvárfideszesbloggertroll: nálam okosabbak ezt state capture-nak nevezik

K N: E. kissé sértődős vagyol. Az nem jó, megárthat. Vérnyomás, cukor, estébé, aztán mehetsz az esztékába. Átmész személyeskedésbe és már nem is vagy olyan szórakoztató, mint a tudományos igényesseggel idebillentyűzött általánosításaiddal. Már nem akarsz szórakoztató lenni? ;-))))

Belvárfideszesbloggertroll: Jaj,annyira megsértődött Erika, hogy törölte az általanosítást nélkülöző megnyilvánulását.

Belvárfideszesbloggertroll: Sajnos, az emberek szolgalelkűségük miatt  képtelenek szembenézni a valósággal, jelesül, hogy a politikusok a társadalom legveszélyesebb pszichopatái: ezért vannak fent, mert megfelelően gátlástalanok és önzőek. A szavazók tömege meg elhiszi, hogy a politikusok saját magukon kívül, a saját önérdekét leszámítva bárkit-bármit is képvisel.

E S: Ugyan már, mit idegeskedtek! Ignorálni kell Bélát, és annyi. Moondja nyugodtan a magáét. szólásszabadság van - még, mi meg nem olvassuk nem kommenteljük!

Belvárfideszesbloggertroll: akkor átadom a szót Noah Chomsky-nak, elbújok a háta mögé. Őt talán nem Fineszezitek meg trollozzátok le, mert kiröhögi a szánalmas szekértáboraitokat és és még szánalmasabb vezérkultuszotokat. Talán egyszer el lehetne gondolkodni, hogy valakik összeugrasztottak benneteket, hogy rajtatok uralkodjanak
Nincsenek megjegyzések: