2013. június 27., csütörtök

Sunyin vécét fotóztunk: Moszkva Tér Bisztró a Széll Kálmán téren

Itt már sokadszor isszuk el egy borsodi falukocsmája napi forgalmának megfelelő pénzt.

Ismerek egy embert, aki azért költözött el Budáról Pestre, mert elégedetlen volt a budai kocsmák választékával, valamint ismerek egy másik embert, aki azért törte el a lábát, mert ismeretségi köréből senki nem volt hajlandó Pestről Budára jönni inni, úgyhogy egy hideg és latyakos nap szilánkosra törte a lábát a Győző utcában szomjúságtól űzve, srégvizávi az Artisjus székháza, Bródy, Jeszenszky és egyéb zeneipari élősködők székháza előtt.

Tulajdonképpen én sem tudom, hogyan keveredem időről-időre ebbe a kocsmába. A wc lehangoló, az árak ugyancsak. Egyetlen előnye a központi fekvése, hátrány a lehangolóan ronda kilátás a Moszkva Szél Kálmánra. Valamint: az ötletes kint is vagyok - bent is vagyok fűtött sátorterasznak köszönhetően "bent" is lehet dohányozni.

mint már írtuk: Moszkva Tér bisztró

Moszkva Tér bisztró
Cím: Budapest, II. ker.,
Moszkva tér, a metróállomás épületkomplexuma

Location Budapest, Hungary, 1024
Hours
Mon - Wed: 12:00 pm - 1:00 am
Thu - Fri: 12:00 pm - 2:00 am
Sat: 2:00 pm - 2:00 am
(1) 201 1333

Website: www.moszkvater.hu (facebookra átírányítva)
http://twitter.com/moszkvater

http://www.rezangyal.com

AboutEgy oázis az aszfaltsivatag közepén, Európa legszebb :) metróállomásának emeleti teraszán. Nyáron hideg sörökkel és fröccsökkel, télen a város legfinomabb forralt borával; mindig a legjobb pálinkákkal és csajokkal. 
DescriptionA Moszkva tér nem szép, de szeretjük. Régebben az óra alatt vártuk a csajokat, de 2003-ban a helyzet gyökeresen megváltozott. A régi Gomba terasz helyén megnyílt a BISZTRÓ, remek panorámával a Moszkva téri forgatagra: hittérítőkre, párt-aktivistákra, szórólapozókra, indián zenészekre, továbbá a még azóta is az óra alatt várakozó lúzerekre. Egy oázis az aszfaltsivatag közepén, Európa legrondább metróállomásának emeleti teraszán. Nyáron hideg sörökkel és fröccsökkel, télen a város legjobb forralt borával. Mindig a legjobb pálinkákkal és csajokkal.

környékbeli: Sörfröccs a Trombitás Sörözőben + Moscow square utcazenész 2010Moszkva tér, panorámaképekben elmesélveNégy Szürke, kocsma és étterem a Margiton

Nincsenek megjegyzések: