2013. június 9., vasárnap

Prosztó: Illegál, újra (legalja a Kazinczy utcában)


Ez a vég. Amikor már csak önmagam ismétlése marad egy újralátogatott kocsma esetében. Pedig a belcsíny nem feltétlenül riasztja el a nyolc osztálynál magasabb igényekkel közeledő kalandtúrást, a slózi például érdekes.

ILLEGÁL PUB&Klub
Budapest, Kazinczy utca 4

Háttérzajnak egy rádióadó ostoba kelepelése.

Illegál pub


Rádióaktív zóna, kerüljétek.

Az egyetlen kocsma a Kazinczy utcában, ahol szerkesztőségünk péntek este szabad asztalt talált. Kényszerhelyzet, volt. Itt viszont bármelyik asztalhoz leülhettünk, rajtunk kívül a pultoslány meg a senki volt a kocsmában.

Illegál pub


 Ahogyan a honlapjukon kifejtik:

 Mikor elhatároztuk hogy még egy vendéglátóhellyel gyarapítjuk az amúgy sem csekély kínálatot-e kultikussá vált/kocsmák/ utcájában, már akkor eldőlt hogy kilépünk a Romkocsmák és Retro hangulatú nagyon egysíkú választékkal bíró helyek közül.
  Szomorúan közöljük, hogy mission accomplished, sikeresen kiléptek a retróból, romból és jóízlésből, úgy általában a belvárosból, bár ezt a kilépést nem fizikai mozgással érték el. Sikerrel importálták a lakótelepi kocsmák lélektelenségét és zenei igénytelenségét, tuc-tuc és nulla dizájn, ötlet, lélek. Kilóg a környékről, mint Pilátus a Krédóból.

Illegál pub


Rajtunk kívül időközben néhány izompólós, keménynézésű polgártárssal dúsult a vendégsereg, ekkor fogtuk menekülőre.

Összefoglalva: primkó, prosztó, seggszag, hónaljszag, hejjesírás, siralomvölgy, szakadék, legalja. Borzasztó, nyomasztó, rideg, hideg, taxishiénák welcome.


képek



Nincsenek megjegyzések: