2013. június 27., csütörtök

Petíciózni jó, valamint könyvklub a Taksim téren (Amnesty)

forrás: Amnesty
Ez a fotó elbűvölt. Olvasnak. Aki tud még olvasni, rossz ember nem lehet.

A 2006-os Sajnálatos Események körüli sunnyogásuk okán a magyar Amnesty-t politikailag elfogultnak tartom, amolyan kádergyerekek politikusdobbantójának, de üsse kavics, a gazdaságilag sikeres török kormány antiszekuláris belpolitikája ügyében hajlamos vagyok a tüntetők pártjára állni. Különben is: miért kell a világ minden ügyéről véleménye legyen mindenkinek? Tisztelettel bejelentem, hogy fogalmam és különösebb véleményem sincs a magyar fociról török eseményekről, hacsak a lázadás öncélú esztétikai élvezetét nem tartjuk annak. Szóval lájkoljon szavazgasson belátása szerint, váltsa meg Ön is a világot, foglaljon állást a Jó és a Gonosz örök harcában. Legyen okos Ön is.
Taksim téri Könyvklub! Az álló tüntetés után itt az új török erőszakmenetes tiltakozási forma: az emberek összejönnek és békésen könyveket olvasnak - gyakran a szabadságról és a hatalom természetéről. A szabadtéri felolvasások és az informális oktatás a tüntetések első napjaitól jelen van Isztambulban.
Olvass te is! Kövesd a híreket és miután elolvastad, írd alá petíciónkat, ahol Erdogantól az erőszak megfékezését és a szabadságjogok tiszteletben tartását kérjük:
https://civicrm.amnesty.hu/civicrm/petition/sign?sid=12

Nincsenek megjegyzések: