2011. december 19., hétfő

Programajánló: meneküljünk Észak-Koreába

mellesleg környezetbarát
ország
Észak-Korea országimázsos szakemberei lenyomják magyar kollégáikat? Az észak-koreai rendszert szappanoperaszerűen országimázsozó jútubos sorozat a magyar megfelelőjétől eltérően elnyerte legmagasabb tetszésemet, a gazdag gondolatiság lenyomja a technikai üresjáratot. Ez komoj.

Unja a rothadó kapitalizmust, Orbán és bandája ostobasággal mixelt arroganciáját, esetleg Lendvai Ildikó arcmimikája és Gyurcsány Ferenc alakításai kedvet csináltak kipróbálni a legbaloldalibb országot?

Meneküljünk Orbánlendből, amíg fel nem húzatja a lágerparancsnokság a szögesdrótkerítést. Nyakig ér már a kutyaszar és diktatúra, nemsokára a fél ország a gyűlölt hajléktalanok sorsán osztozik, csak láncainkat. Bőröndöm előrelátóan becsomagolva, húzzunk a munkásparadicsomba, a Koreai Népi Demokratikus Köztársaságba. 

A képes monológ összefoglalva:

 A kormány ingyen lakást adományoz a munkásoknak. Bezzeg a világ többi részén! Hajléktalanok a hideg utcákon, a szegények gyerekei nem járhatnak iskolába. Ott, ahol a gazdagabb gazdagabbá, a szegényebb szegényebbé válik. Odapörkölünk a szomszédnak: lám-lám, még a szomszédos Dél-Koreában is hajliznak az emberek, sőt öngyilkolnak. Konkrét példa Szöul Ryongsan negyedéből. Sorsuk megmutatja, hogy milyen pusztító a kapitalista rendszer, ahol a pénz ural mindent. A mi országunk nélkül a boldogság nem létezhetne. Ez a Pogumjari, a jó szocialista rendszer. Sajnos az amerikai imperialisták és a Lee Myung-bak csoport el akarja pusztítani a rendszerünket. De senki sem tudja elfoglalni szeretett országunkat vagy eltávolítani minket a szeretett vezetőnktől, Kim Dzsong Iltől, akit a mi nagyszerű hadseregünk fegyverei védenek. Ebben a Pogumjariban, a mi országunkban a szocializmus felsőbbrendű és a boldogságunkat a hadsereg védelmezi.

A video of a pretty Korean girl heaping praise on the socialist system of the DPRK has gone viral in recent months. Her message is clear: life in her country is a socialist paradise, while in West poverty and chaos are rampant. The young woman, Pak Jin Jun, introduces herself as a student at Pyongyang Teacher's University. Throughout the video, Pak's voiceover praises the Korean socialist system, which guarantees a life of happiness and serenity to all of its residents. Jubilant scenes depict the whole family clapping their hands and singing. A far cry, she tells us, from the misery of the capitalist world that conspires against the great Kim Jong-Il, and where the people kill themselves and die of hunger.


Ám ha valakit nem győzött meg a fenti film, akkor figyelje az alanti népidemokratikus megnyilvánulásokat Kim Dzsong Il minapi halálhírével kapcsolatban:

 

És egy kis szórakozás: A Command & Conquer zenéjére (Hell March) észak-koreai katonásdi

és ne feledje: Ain't no party like a Pyongyang party, 'cause a Pyongyang party is ABSOLUTELY MANDATORY

 

VAN MÉG REMÉNY IDEHAZA IS! Végezetül egy kis Hit Gyülekezete, fasztuggyamimiatt :))

 

4 megjegyzés:

emil írta...

Aztakúúú! Az uzolsó videón kicsit kiakadtam. De mondjuk egyben meg is rettentem!

Névtelen írta...

lassan "ott vagyunk":
http://youtu.be/A9PLCdzrw2k
http://fn.hir24.hu/itthon/2012/01/03/meghekkeltek-a-kerenyi-kiallitast/
http://www.youtube.com/watch?feature=share&hl=hu&v=I97qj9yU4to
Sajnos sokkal veszélyesebb ez az ember, mint amilyennek látszik. Ebben a két éve készült videóban pontról pontra felvázolja azt, amit azóta sorban megvalósulni látunk. Ha tudni akarjuk, hogy még mire számíthatunk, érdemes végigbírni a tíz percet: http://www.youtube.com/watch?v=J6JAFaVLqUc
Hova hányhatok ...

Névtelen írta...

Smiley Jelentése

Alapsmiley
*:-) kommunista

Alfajok
*:-)X eurokommunista
*:-<)> gerillaharcos
*8-) elméleti marxista
-:-) anarchopunkkommunista
*:-( keményvonalas kommunista
*%-) globalizációkritikus kommunista (ATTAC-tag)

Az Eszme nagyjainak képviselői
{:-<)# Marx
3:-<)= Engels
(:-<)> Lenin
38-<)> Trockij
{8-{) Lukács György
forrás:http://jucyika.gportal.hu/gindex.php?pg=5087441

Klapanciusz írta...

hhe, ezen beröhögtem