2011. december 9., péntek

Házhozszállítás, agyfasz: a Mákos Guba étterem pörköltje


Mákos Guba Étterem és kávézó
Cím: 1016 Budapest - I. kerület, Krisztina Krt.
www.makosguba.hu
Hely telefonszáma: 061-202-1966

Paradicsomos káposztafőzelék pörkölttel
Sajnos, nem csak a pizzájuk kutyakaki: a paradicsomos káposztásfőzelékben mindent uralt az ipari paradicsomszósz penetráns íze, a pörkölt meg csak nyomokban tartalmazott húst.

Az olcsó árak mellé minimális hozzáértést és/vagy lelkiismeretet is mellékelhettek volna. Az egész vállalkozás ezennel Gasztro Darwin-díjra javasolva, kezitcsókolom, ezt egye Juszt Laci.

összes kép

Hasonló: Folytatás: a Mákos Guba pizzája + az Etyeki pizzéria pizzája

frissítés, facebook:


Saly Noémi: A Mákos Guba közvetlen környékén öt iskola és egy csomó irodaház van, nem beszélve a szomszéd nyugdíjasok sokaságáról. (Olcsó etető viszont nincs, legföljebb az Alagút-Attila sarkán a taxisok kedvence, ahonnan jobb elvinni az egyébként finom gyorskaját.) Nyilván ennek következtében vélik úgy, hogy bármit megengedhetnek maguknak. A régi szép idők, amikor a helyet még Zöldfának hívták! A bank helyén az étterem, a Guba helyén meg a bisztró volt, franciasalátával, kaszinótojással és sárgarépából készített, de nagyon finom "aszpikos lazaccal". Mindig friss volt a zsömle is. Kirongyolt az ember suli és kóruspróba között, és faltunk, fillérekért, ehetőt.

Nincsenek megjegyzések: