2010. június 3., csütörtök

Vizuális szemét: Németh Sándor, a Hit Gyülekezet tulajdonosa vezető lelkésze

Német Sanyi ül a fán
A seggével trombitál
Azt kiáltja szerteszéjjel
Ő az új Tarzán

(fasisztanáci dal, melyet Orbán Viktor és Vona Gábor duettben énekelve adott elő a kisgazda csemeték által gründolt Alterego buzibárban)

Városképromboló óriásplakátok: Németh Sándor
Pinával már bármit el lehet adni?!!!

Németh Sándor,  Vidám Vasárnap, 1% adó, Hit Gyülekezete,  mobil óriásplakát,  Outdoor Média
Németh Sándor,  Vidám Vasárnap, 1% adó, Hit Gyülekezete,  mobil óriásplakát,  Outdoor Média
Németh Sándor,  Vidám Vasárnap, 1% adó, Hit Gyülekezete,  mobil óriásplakát,  Outdoor MédiaReklám, kissé késve: Isten dagadt prófétája a pénzedre hajt, az egy százalékod is kell neki. Nem zavarja halmozottan hátrányos külleme, vigyorian feszít sátornyi öltönyében, a zsírsámán önbizalma határtalan. Állítólag ő szarja azokat a párizsi rúdakat, amiket Hagyó Miklós fogyasztott annó.


Egy gusztustalan, felháborító pletyka következik, elhatárolódunk, én nagyon szeretem a Sanyi bácsit, a múltkor is adott cukorkát nekem, ott tartom a fényképét a Fredi Merkjúri bácsi és a Lédi Gagáé mellett, a vécében. Tessék, itt a csúnya pletyka, remélem, h Isten bélpoklossággal kombinált éjccel bünteti azokat a rosszakat, akik terjesztik, valamint a pokolra kerülnek, az arabok mellé:

Történt vala, hogy Németh Sándor, a Vidám Vasárnap nevű viccműsor zagyva beszédű főszereplője, a Hit Gyülekezete nevű birkacsapat alapító pénztárnoka módfelett bezabált. Ikrát evett lazaccal, újszülött malacot anyja tejében főzött gödölyével, mindezt akkora mennyiségben, hogy egy szakadtabb afrikai falunak egy hétre is elég lenne. A bekebelezett állati hullák átalakítása közben hatalmas mennyiségű gáz termelődőtt a falánk lelkipásztor feneketlen bendőjében, oszt Európa vezető személyiségének segglika eccer csak megadta magát. Sanyink a drága étterem kellős közepén olyan orbitális hangosat és büdöset fingott, hogy a körülötte lebzselő talpnyalói könnyezni és harákolni kezdtek. Viszont megőrizték lélekjelenlétüket és egymást túlharsogva mondogatták: Bocsánat! Elnézést! Bocsánat!

Kapcsolódó: Pajor Tamás (cenzúra) Németh Sándortól? (álinterjú, dr Flash)



A Hit Gyülekezete által letiltatott videó itt meghallgatható (Fegyelmező Részleg - Vidám Vasárnap)


Kapcsolódó szentfazékságok: Szent István Bazilika és Kegytárgybolt + Hare Krisna Fesztivál a Vörösmarty téren

egy kis zene:


Kiscsillag - A pénz miatt

Mennyi mindent érdemes a pénz miatt
Mennyire megéri minden a pénz miatt
Vidám vasárnapon hordják, - a pénz miatt -
A perselyt körbe: – Jöjj mennyország, a pénz miatt
Van itt minden, megcsinálunk
Bármit, hogyha járnál nálunk a pénz miatt a pénz miatt
A pénz miatt van minden, vagy nincsen
van minden, vagy nincsen
Pénz nélkül jaj, meghal a Föld
És Dubaiban se lenne ennyi sok zöld

84 megjegyzés:

Kocka írta...

A kiscsákó hogy feszít a buta arcú plakátlány elött :) Itt egy hasonmása:

http://m.blog.hu/ba/bastya/image/fegyverbe.jpg

BB írta...

Nem buta arcú az. Sunáznám)))

X írta...

ez a fingos sztori nagyon tetszik

Y írta...

miket finghat a lótetű, mi?

X írta...

hehe
a falánk zsírdisznó
európa vezető személyisége, muhaha

Y írta...

több százezer libának bezabálta má a hízott máját

X írta...

élve!
és napos kiscsirkéket zabál, nyersen!
hersennek a zsenge csontok odvas fogazatán

Y írta...

vezető a yeruzsálemi illegális disznósakter pinceműhelyéből nézve

X írta...

jaja
így már minden meg van bocsátva a tetűspílernek

Y írta...

mácsak a temetési zsolozsma hijányzik

X írta...

ilyen dagadtan nem várhat már hosszú karrier a mammonista vallási biznicben

Y írta...

a temetőji pajorbogarak nagy metropolisza lesz belüle
hhááááááá

Névtelen írta...

kósersertés

BB írta...

pina volt már?

Névtelen írta...

ez egy hibbant zsebhitler

Névtelen írta...

Németh Sándor a mára országszerte 70 ezer fős tagsággal és több százezres támogatói körrel rendelkező Hit Gyülekezete alapító lelkészeként végzett több mint három évtizedes sikeres tevékenysége mellett kiterjedt nemzetközi szolgálattal rendelkezik, többek között Csehországban, Szlovákiában, Németországban, Ausztriában, Svájcban, Romániában, Ukrajnában, Kirgizisztánban és Kambodzsában.

dolf lündgren írta...

a judeopata parazita IZRAEL PÉNZÉN nyomatja a gojbutító propagandát

Névtelen írta...

Sanyi bácsi és a zsidók üzleti vállalkozása, hogy jól kizsebeljék a birka gójokat

Névtelen írta...

Ismert, a Hit Gyülekezetéhez kötődő vállalkozások több alkalommal is nagy összegeket nyertek el állami pályázatokon. Az informatikai tárcának az európai uniós információk terjesztésére kiírt pályázatán a vallási közösséghez kötődő Magyar ATV kapott pénzt idén tavasszal, míg tavaly novemberben a munkaügyi minisztériumhoz tartozó Nemzeti Felnőttképzési Intézet (NFI) pályázatán jutott tízmilliós összeghez a csatorna.

Mint arról beszámoltunk: kormánydrukker, valamint a 2006-os parlamenti választásokra és a Hit Gyülekezete társadalmi növekedésére vonatkozó imatémák is szerepelnek azon a listán, amelynek példányait a nagykanizsai könyvtárban találták meg, ám a vallási közösség cáfolta az érintettséget.

Névtelen írta...

Mint ismert, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze, Németh Sándor főszerkesztésében megjelenő, Hetek című lapban 2003 októberében iszlámellenes cikk jelent meg. A hetilap Mohamed prófétát közönséges terroristának állította be, az iszlámról pedig kifejtette: veszélye „a mai világban abból fakad, hogy a muzulmán hívők példát kovácsolnak Mohamed cselekedeteiből, és úgy idézik fel bűntetteit, mint olyan példákat, amelyeket kötelező követni, támaszkodva szent könyvükre, a Koránra, ami uszítja őket a gyűlöletre és a más vallások iránti intoleráns magatartásra”. A cikk szerint Mohamed próféta „ravaszsága és praktikus rugalmassága lehetőséget adott arra, hogy a primitív beduin vallás elterjedjen a Föld minden táján”, sikere pedig annak köszönhető, hogy híveit meg tudta győzni „olyan jelenségek kinyilatkoztatás-mivoltáról, amelyek normális körülmények között gúny és irónia tárgyát képeznék”. A cikk Mohamedet terroristaként mutatja be: „A zsidóktól való félelme végkifejletben oda vezetett, hogy kegyetlenül lemészárolta, és véglegesen kiűzte őket az Arab-félszigetről.” Németh Sándor egy kazetta tanúsága szerint korábban kijelentette: „A terrorizmus hozzátartozik az arab vérhez. Egy arab először terrorista, és utána ember. Ez annyira hozzátartozik a lényéhez.”

Névtelen írta...

Németh Sándor: A mostani római katolicizmust Mussolini alapította

A vezetőlelkésznek a római katolikus egyházzal szemben is komoly fenntartásait fogalmazta meg: egy ízben a katolikus egyházat Hitlerhez és Mussolinihez kötötte. Kijelentette: „A mostani római katolicizmust, minden túlzás nélkül ki lehet mondani, Mussolini alapította. Mussolini nélkül nem tudták volna ezt a római katolikus egyházat létrehozni. Ehhez kellett Mussolini. Ez történelmi tény. Másik dolog, hogy ezt a római katolicizmust a Mussolinivel kötött egyezmény után az Adolf Hitlerrel kötött egyezség erősítette meg.”

Hitgyüli felháborodott tagja írta...

Németh Sándor gyémántot szarik, ezt Jézus is megmondta! Vannak bizonyító erejű fotóink is a gyémántkolbászokról, Slomó már bekamerázta a próféta seggét. Shálom Izráééééééééééééél!

Névtelen írta...

mivan. te még nem fingottál? az lenne a hír, ha a színpadon szarna be a vén szélhámos

Névtelen írta...

Hát nem úgy jár, mintha állandóan be lenne fosva? Fél a sertés, mert a geci terrorista arabgójok meg akarják baszni a hájas seggét.

Névtelen írta...

http://index.hu/belfold/per1111

"Nem kell magyarázzam, hogy mélyen megalázó, ha személyemet 'undorító fejű, gusztustalan kis varangyosbéka'-hoz hasonlítja, melyet kötelességem 'zsömlészacskóval eltakarni', vagy ha vezetéknevemet - melyet természetesen genarációk óta visel családom - 'csúszó-mászó hangzásunak' minősíti, amelynek más hallatára is 'hányhatnékja' támad" - magyarázza a kerületi polgármester a keresetlevélben.

"Nem igényel indoklást álláspontom szerint az sem, hogy milyen becsületbe gázoló, ha 'visszataszító rágcsálófejűnek" nevez a szerző, akinek megpillantásakor 'visszajön a reggelije' Külön undorító, hogy a szerző nem is egyszer említi a fent nevezett, betegségre utaló gyomorbéli folyamatot, amely a szavak általánosan elfogadott jelentése szerint mély undorodást, megvetést jelent."

"Felesleges magyarázni, mennyire bántó, sértő, hogy személyemet 'gusztustalan mocsoknak' nevezi, akiről nem tudható, 'hogy került eddig közszemlére'. Ez utóbbi kifejezést, vagyis a közszemlére tételt a magyar nyelv szabályai, a köznyelv szabályai szerint egyébként csak élettelen tárgyakkal vagy állatokkal kapcsolatban szokás használni, így ezen szavak használata fokozza a jogsérelmet, személyem kifejezett megalázására irányul."

"Indokolatlanul bántó és megalázó, hogy egyetlen mondatban 'nyálkás, zsíros, elképesztően állatias ostoba fejűnek neveznek. Úgy gondolom, hogy ezen mondat megfogalmazásánál már nem is lehetett volna több visszatetszést kifejező, indulatos, közismerten gusztustalan jelzőt alkalmazni, mely mondatszerkesztéssel is személyem, emberi méltóságom kifejezett sárba tiprását kívánta a szerző elérni."

BB írta...

Kuss legyen és hess innét, nácik

Névtelen írta...

sickratman

Egy kérdéssel kezdem, de figyelj nagyon:
Mi a szar ezen a magyar ugaron,
mi a szar a magyar ugaron?
Hogy mindenki hülye a jobboldalon.
Az Orbán Viktor itt a pápa,
az apjának meg elég a bánya,
a Pokorni Zozi meg folyton hazudik,
az apja pedig közben csendben besúgik.

Vagy ott van a Kövér, a rusnya, a köteles,
a szocikat segítette győzelemre, röhejes.
Vagy ott van a Lovas, a nemzet gyöngye,
miért nincs a szívén még a sírhant göröngye?
Vagy a Csurka István, a zsírsámán,
a szívében miért nem pihen a jégcsákány?

Vagy a Bencsik András, a kommunista múltú,
az ítéletem kés általi búcsú.
Vagy ott van a féleszű Grespik László,
zsinórt a nyakába azt' lógjon a tapló.
Na, újra veszem, hogy kit mire ítélek,
s a végrehajtásra mindenkit felkérek.

Ha mentek az utcán, és jönnek a tetvek,
az ítéletem rájuk ezek lesznek.
Orbán Viktort élve megnyúzni,
Lovas István kibelezni, kiherélni,
Kövér Lászlót lámpavasra kötni,
Csurka Istvánt jégcsákánnyal ütni,
Bencsik Andrást késhegyre szúrni,
az összes Magyar Nemzet-est fejbe rúgni.
Mit tettek a parasztok, hogy így beszélek?
Na, találomra, gyorsan egy példát nézek.
Legyen a Lovas, az a magyar parazita,
ez a skizó zsidó, ez az antiszemita,
aki a kutyáját, baszdmeg, lányára küldte,
s a kislány arcát széttépette.
De előtte tiniként még nőt erőszakolt,
a haverokkal a faszával véres pinát kamatyolt.
A többiek szépen mentek a dutyiba,
ő meg árulás árán, szabadon a tutiba.
Feleségét többször pofán verte,
aztán hopp, letelepedett Izraelbe'.

Aztán hazajött a tahó, a szart kavarni,
folyton a zsidókat zaklatni.
Fajra zsidó ez a megélhetési magyar,
egy zsidó zombi, aki zsidó vért akar.
Hát, ilyenekből áll ez a jobboldal,
menjenek a picsába, de azonnal!

Üssed, verjed, kúrjad, szúrjad, vágjad, akasszad!
Élve ne hagyjad! Figyelj, én tőled csak egyet kérek,
tisztítsd meg tőlük az emberiséget,
balra át, balra át, áldja meg az Isten Horn Gyulát!

Névtelen írta...

A véleményszabadság határai




"Orbán Viktort élve megnyúzni"


Buzi-e vagy? című lemezével vált igazán ismertté Paizs Miklós, alias Sickratman. A művésznek a mai napon meghozott jogerős bírósági döntés alapján 800 ezer forint kártérítés kell fizetnie Fiala János rádiós műsorvezetővel és a Budapest Rádiót működtető Rádió Infórum kft-vel együtt, mivel megsértették Lovas István jó hírnevét, becsülethez és emberi méltósághoz fűződő jogait.


Paizsot azt követően perelte be Lovas István, hogy a művész 2004. októberében beolvasta a "Balra át!" című versét a Budapest Rádióban. A rádióban elhangzott vers egyébként egy preparált CD első számának szövege - mondta Paizs Miklós a Népszabadság mai számában. A művész a Magyar Nemzetnek készítette - provokáció gyanánt - azt a lemezt, amely megtévesztésig hasonlít a boltokban megjelent albumra.

A hanghordozót el is küldte Lovas Istvánnak, de számításaival ellentétben a szerkesztőség nem figyelt fel a provokatív alkotásra, és nem jelentetett meg kritikát, amelyben éles hangon bírálják a szám hangvételét. A rapper ezért döntött úgy, hogy a rádióban ismerteti meg a közönséget a szerzeménnyel.

Paizs úgy véli: szándékosan túl akarta feszíteni a húrt, hogy kiderüljön, az egészet nem kell komolyan venni. A szövegben egyébként van ragozási hiba, tévesztés, amit szándékosan benne hagyott. A "Balra át!" című versben számos provokatív, szókimondó sor szerepel, mint például ez: „Orbán Viktort élve megnyúzni, Csurka Istvánt jégcsákánnyal ütni, az összes Magyar Nemzetest fejbe rúgni", vagy "Fajra zsidó ez a megélhetési magyar, egy zsidó zombi, aki zsidó vért akar. Hát ilyenekből áll ez a jobboldal, menjenek a picsába, de azonnal! Üssed, verjed, kúrjad, szúrjad, vágjad, akasszad! Élve ne hagyjad!".

Paizs Miklós szerint a művészi szókimondásnak valószínűleg nincs határa, mivel egy durva világban lehet durván viccelni. Bár Sicratman nem hisz "a lobogó szentségében, az egyház szentségében", és az érinthetetlen dolgokban, egyetlen dologgal mégsem viccelne: a pedofíliával.

A művész korábban a Belga című együttesben zenélt, ám összeveszett a zenekar tagjaival, mert nem tudtak megegyezni abban, hogy foshat-e Szűz Mária. Paizs legújabb alkotása a független Tirpákiáról szól, vagyis Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéről, amely a dalban el akar szakadni Magyarországtól.

A rapperre legutóbb Grespik László kért letöltendő börtönbüntetést az őt érintő két jelzőért - olvasható a Népszabadság csütörtöki számában.

A másodfokú bíróság nem fogadta el az alperesek védekezését, hogy Lovas Istvánnak, aki közszereplő, és gyakran maga is különösen durva stílust használ, tűrnie kell az ilyen jellegű bírálatot. A vers miatt Paizs Miklós ellen 2004. végén közösség elleni izgatás miatt eljárás is indult, melyet 2005 februárban megszüntettek. Lovas István pedig beperelte a Társaság a Szabadságjogokért nevű jogvédő szervezetet is, mivel egy időre letölthetővé tették Paizs dalocskáját.

Névtelen írta...

http://yourlisten.com/channel/content/10360/Farting_Preacher_Sound_Isnt_the_lord_good

Névtelen írta...

beszart Isten prófétája?

Névtelen írta...

bizniszegyház

Ádám László írta...

Miket írtok ti szerencsétlenek?! Mit ártott nektek a gyülekezet,vagy Németh Sándor? Bárcsak meghallanátok az Istent,mikor szól hozzátok! Akkor eltűnne belőletek a sok gyűlölet és a sötétség. Áldjon meg benneteket az Ábrahám,Izsák és Jákob Istene!

Ádám László írta...

Miket írtok ti szerencsétlenek?! Mit ártott nektek a gyülekezet,vagy Németh Sándor? Bárcsak meghallanátok az Istent,mikor szól hozzátok! Akkor eltűnne belőletek a sok gyűlölet és a sötétség. Áldjon meg benneteket az Ábrahám,Izsák és Jákob Istene!

Névtelen írta...

Üsse kutya! Elfogadom az ajánlatot, ezentúl te vagy a kenyéradó gazdám!- csapott bátran a ravasz törpe puha kis tenyerébe. Így történt, hogy Alex és Pondró, a két gátlástalan, pénzéhes szélhámos összemotyózott. Megszületett a budaörsi mammonista szekta.
___...ha rossz passzban vagy, biztosan találkozol egy szektataggal. Szagra mennek, mint a hiénák. A balsors sötét szalagján vitorláznak végig a városon, az utcákon ismerős arcokra vadászva. A tagfogási procedúra pofonegyszerű, a varsa alapelvén működik, befelé van út, kifelé nincs. A remény megcsillantása a megtérítés módszerének első lépése, azt kapod, amire vágysz, szeretetet, tisztaságot, közösségi érzést, vagy akár - de ezt már csak négyszemközt, arcbahajolva - pénzt és hatalmat is. - Gyere el a gyülibe, ahová én járok évek óta, ha velem eljössz, az még nem kötelez semmire, ha nem tetszik, elmész. - szól a lélekrabló, a pontgyűjtő, a fejvadász.
___A szekta szerkezete egy óriási szívókoronghoz hasonlít, aminek elemei a több tízezer fős tagság, a centruma személyesen Alex, a főpásztor, ő teremti meg a tagokból álló nagy kör közepén azt a vákuumot, szellemi légüres teret, ami az evilági matériát, a pénzt húzza oda a feneketlen zsebbe. Pondró "evangélista" kiugrik a nyolcméteres hófehér luxusautóból, és szeretetet prédikál a csöveseknek. Egyszerű északamerikai szisztémát plántáltak át értő kezek a kaotikus budapesti közegbe. A piramis csúcsán ott trónol a mindenható "főpásztor", a főpap, mint Isten kizárólagos - önjelölt - evilági képviselője és szócsöve, közvetlenül alatta a két alvezér, Csimasz és Pondró, akik a központi naggyűlésen elővezetik a "boss" fellépését, a területi főnökök, a vidéki gyülekezetek "pásztorai", a belső rendőrség, és alattuk ott a nyáj, a tömeg, akik a fejükre áramló hazug mannáért cserébe hálásan dobálják látszólag könnyű szívvel és számolatlanul - de egymás álszent adakozását gondosan figyelve és felügyelve - utolsó pénzüket is a vesszőkosarakba, amiket a gyűlés végén két-két szektatag körbehordoz, mint a tömeg lelki kielégültségének szimbólumait. A világhódító makedón istennek, Sándornak, a kétezredik év végére szúrós szemű, mohó kis törpévé fonnyadt druszája, a mammonista Alex, a szektavezér négykézlábra térgyepelteti maga elé Pondrót, a levitézlett rocksztárt, és a tömeg extatikus üvöltőkórusától kísérten vinnyogva seggbegyalázza, annak közben meg csak hullanak a csengő aranytallérok a pofájából a padlóra. A jéghideg, gyilkos önzés a sötét, bigott ostobasággal üli nászát. Amen.

Névtelen írta...

Shálom Izrael! Az Ördög, Mohamed, a Pápa és démonjai laknak bennetek, gonosz bloggerek :-) Aki Németh Sándort támadja, az fasiszta és a pokolban fog égni!

BB írta...

legalább nincs fűtésszámla arrafelé

Szolidesz Péter írta...

Németh Sándort gyalázzátok? Inkább magatokba kellene keressétek az ördögöt, akkor talán Isten szavát is meghallhatnátok, boldogtalanok barátaim. A gyűlölet sötétségében tévelygő hitetlenség helyett válasszátok Istent. Jobb választás úgysem létezik.

cleena írta...

Ez a butaság , és tudatlanság legjobb példája.Amikor olyat gyaláznak, amiről fogalmuk sincs.Az itt hozzászólók közül talán még csak nem is hallottak egyetlen prédikációt, vagy tanitást sem, különben mélyen szégyellnék magukat a bejegyzéseik miatt.A gyalázkodás nem menő dolog sokkal inkább szánalmas, kicsinyes lelki szegénységre utaló állapot.Ha egy pici intelligencia is lenne bennetek, a bántó szavak helyett tiszteletben tartanátok mások hitbeli meggyőződését.Mifelénk ezt hivják toleranciának.A vallásbeli gyülőlködés következő lépése a faji megkülönböztetés, ami pedig egyenes út a teljes lelki és szellemi megsemmisülés felé.

BB írta...

1. Sajnos, végighallgattam Németh Sanyi prédikációnak nevezett halandzsáját. Jót röhögtem, de elég volt.
2. "A vallásbeli gyülőlködés következő lépése a faji megkülönböztetés, ami pedig egyenes út a teljes lelki és szellemi megsemmisülés felé." Ezzel tökéletesen egyetértek, talán kevesebbet kellene uszítani a muzulmánok ellen és kevesebbet kellene éltetni egy apartheid rendszerű közel-keleti kis államot.
3. Itt a holland megfelelője a dagi prófétának: Geert Wilders. Ha érdekelne a Hit Gyülekezete, akkor egy nagyszabású párhuzammal örvendeztetnénk meg kedves olvasóinkat. http://en.wikipedia.org/wiki/Geert_Wilders

sálam írta...

Nagyon cuki ez a Sanyi, indítsuk el az X-faktorban, hátha énekelni is tud.

pina írta...

sanyit akarom

Fegyelmező Részleg írta...

Tele van a csarnok, hallelúja,
tele lesz a Sanyi zsebe, hallelúja,
a sorok közt vigyorog a focista,
a rapper Lóri-B és a Friderika.

Vegyél fel egy öltönyt, hallelúja,
éltesd az urat, hallelúja,
nem baj, ha néha be vagy rúgva,
a lényeg a lóvé, hallelúja.

Jöhet a vidám vasárnap Sándor atyával,
találkozhatsz a prófétával,
Ő se valódi, ő is ál,
miért is lenne más, mint a János Pál.

Oh - Szeresd az Urat
Oh - Kövesd az Urat
Oh - Szeresd az Urat
megmutatja, merre van Mekka

ciciolina írta...

remélem, hogy nématsanyinak nemcsak a segge, de a fasza is nagy. a pénztárcájában megbízom

BB írta...

kérem, egy h kissé tisztelettudóbban kommenteljenek

Névtelen írta...

azt mesélik, h beteg a falánk disznaja, le kellene fogynia, de Isten nem ad erőt neki a koplaláshoz

BB írta...

Kopasz emberek telefonálnak a pénz miatt
Fiatal lények mozognak rajtad a pénz miatt
Csőrös kamionokkal megyünk a pénz miatt
Az út szélén egyeztetünk a pénz miatt
Öltönyösök öltönyt húznak,
Homleszek metrót árulnak a pénz miatt a pénz miatt
A pénz miatt
Van minden
Pénz nélkül élet nincsen
Van minden
Pénz nélkül élet nincsen
Pénz nélkül meghal a Föld
És Dubaiban se lenne annyi sok zöld

Automatákba pénzt dobálnak a pénz miatt
Meg válófélben ordibálnak a pénz miatt
Börtönbe meg bankba járnak a pénz miatt
Ki köcsögnek, ki csicskának a pénz miatt
Zsidóznak meg angoloznak
Emelt óraszámban. Mondjad: - A pénz miatt a pénz miatt
A pénz miatt van minden
Pénz nélkül élet nincsen
Van minden
Pénz nélkül élet nincsen
Pénz nélkül meghal a Föld
És Dubaiban se lenne annyi sok zöld

Mennyi mindent érdemes a pénz miatt
Mennyire megéri minden a pénz miatt
Vidám vasárnapon hordják, - a pénz miatt -
A perselyt körbe: – Jöjj mennyország, a pénz miatt
Van itt minden, megcsinálunk
Bármit, hogyha járnál nálunk a pénz miatt a pénz miatt
A pénz miatt van minden, vagy nincsen
van minden, vagy nincsen
Pénz nélkül jaj, meghal a Föld
És Dubaiban se lenne ennyi sok zöld

egy volt hites írta...

Isten nemsokára magához szólítja zsírtól fénylő sertését, ki a hittel seftelt. Rémült visítás hallatszik az arannyal borított ólból, a sertés jó okkal fél fél Istenével találkozni.

Ingyenes Zsírlecsapolás írta...

Itt bűn van, és ahol bűn van, ott van bűntudat is. Ahol pedig van bűntudat, ott van pénz az Isten Művére is.

Pope írta...

döglödik Isten kapzsi és hájas prófétája

PT írta...

már az összeharácsolt pénz sem segít, Sándor atya

Névtelen írta...

Báj, báj, Szása, vár a kondérod

MMM írta...

Specialisan nagymeretu konder varja a pokolban Sandor atyat, hogy a zsirjat leolvasszak

Névtelen írta...

ez a sertés egy sértés

BB írta...

Vágó Pista bácsi és a duplagondol:

Önt, mint a Szkeptikus Társaság tagját és ateista gondolkodót, nem zavarja, hogy egy olyan csatornán megy ez a műsor, amely adó 75 százalékban a Hit Gyülekezete tulajdona?

Fogós kérdés. De a tisztesség kedvéért szeretném leszögezni: ez az a televízió, ahol nincs Ezo TV, ez olyan csatorna, ahol nem hülyítik a nézőket azzal, hogy pénzenergiát küldenek az áldozatoknak percenként 350 forint + ÁFÁ-ért. Ami pedig a vallást illeti, mi, magyar szkeptikusok azért vettük ki a valláskritikát a programunkból, mert felismertük, hogy a vallások soha nem akarnak tudományos magyarázatot adni a hitükre, szemben mondjuk az auralátókkal, meg az asztrológusokkal.

Ugyanakkor az, hogy a baloldali, balliberális értékeket éppen egy egyház karolja fel, ez engem persze egy kicsit nyugtalanít, ugyanakkor más, ilyen értékelvű csatorna meg nincs. A másik oldalon van párttelevízió, nem is egy, és nem is öt, ezen az oldalon viszont nincs, csak egy egyházi fenntartású, úgyhogy én ezzel megbékélek. http://index.hu/kultur/media/2011/10/23/vago_gyurcsanyista_vagyok/

Névtelen írta...

veszélyes vizeken a hitgyülis zsírdisznó:

Több európai radikális jobboldali párt is képviselteti magát a „Mindannyian együtt Jeruzsálemért” című budapesti nemzetközi konferencián. A rendezvényre húsz országból érkeznek vezető politikusok. A holland Szabadságpárt és a Svéd Demokraták parlamenti képviselői lapunknak elmondták: semmi közösséget nem vállalnak a magyarországi Jobbikkal, amelyet veszélyes, rasszista és antiszemita pártnak tartanak.
TwitterFacebookTumblrStartlap
Betű kicsinyítése
Betű nagyítása
E-mail küldése
Nyomtatás

„A Jobbik megkeresett bennünket néhány évvel ezelőtt, de fel sem merült, hogy bármilyen formában is együttműködjünk velük” – mondta az atv.hu-nak Kent Eckroth, a Svéd Demokraták parlamenti képviselője, a párt nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatója.

„Az európai nemzeti mozgalmak elutasítják azt a rasszista, antiszemita és Izrael-ellenes hangvételt, amit a Jobbik képvisel. Veszélyesnek tartjuk a militáns mozgalmakkal való kapcsolatukat és azt is, hogy szorgalmazzák a fundamentalista iszlám országokból való bevándorlást Európába” – tette hozzá a svéd politikus, aki pártjával együtt 2010-ben került be a svéd törvényhozásba.

A Svéd Demokraták jelenleg 20 képviselővel rendelkeznek, és a 290 helyi önkormányzatból is 220 településen képviseltetik magukat. Kent Eckroth szerint Kelet-Euróbából nem tartanak egyetlen radikális párttal sem kapcsolatot, európai szinten viszont szövetségesüknek tekintik többek között az osztrák Szabadságpártot (FPÖ), a svájci Néppártot és az Igazi Finnek mozgalmát.

Névtelen írta...

Ha a prófétájuk, Jézus egy szegény ács fia volt, vajon a templomaik
miért olyan fényűzőek?

lengőbal írta...

Németh Sándor szerint rendes, szalonképes náci, aki Izraelt és a zsidókat szereti, az arabokat meg utálja.

Névtelen írta...

megnéztem a Vidám Vasárnap című eszement produkciót a cionista ATV-ben. Németh Sándor „vezető lelkész” sok ostobaságot összehordott, szokása szerint állandóan Izraelt emlegette, az összecsődített agymosott banda pedig bőszen bólogatott. De valami rendkívüli esemény mégiscsak történt.

Németh Sándor „szentbeszédében” ugyanis a következő meglepő kijelentést tette: „Lesz keresztény holokauszt!” A kinyilatkoztatás elhangzását követően mintha a közönség soraiban is néhányan meghökkentek volna, de aligha várható el a sok agyatlan hitgyülistől, hogy elgondolkozzon azon, amit hallott. Sándorunk meg is ismételte a fenyegető jövendölést, amely, mint mondta, „benne van a Bibliában”. Hogy pontosan hol van szó a Bibliában a „keresztény holokausztról”, arra nézve nem adott felvilágosítást. Meg tudná mondani valaki?
Felvetődik természetesen számos kérdés, többek között az, hogy vajon mikorra várja Németh Sándor a „keresztény holokauszt” bekövetkeztét, és vajon kik lesznek a végrehajtók? A muzulmánok, a zsidók, a kínaiak, vagy kicsodák? És vajon a Hit Gyülekezetének tagjait is ki fogják irtani, vagy őket megkímélik azért, mert szeretik Izraelt? Természetesen válaszra vár az a kérdés is, hogy nem kellene még azelőtt pszichiátriai kezelésben részesíteni Németh Sándort, mielőtt saját kezűleg kezdene neki a „bibliai jövendölések” beteljesítésének?


További részletek: http://kuruc.info/r/26/88005/#ixzz1dsSCZ7wp

Névtelen írta...

Németh Sándor elhatározza, hogy lékből akar horgászni, neki is kezd a csákánnyal.

Egyszer csak felülről megszólal egy égi hang:

- Nincs a jég alatt hal.

De Mémeth Sanyi csak csákányoz tovább, mire a hang másodszor is megszólal:

- MONDOM, hogy nincs a jég alatt hal!

A Sanyinkat érdekli a hang, ő csak szorgalmasan csákányoz tovább.

- Hidd már el cimbora, hogy a jég alatt nincsen hal!

Mire Németh Sándor:

- Ki vagy te, hogy beleszólsz? Ne szólj bele, én Németh Sándor vagyok!

- Én meg a műjégpálya hangosbemondója....:-)

Névtelen írta...

XXL-es kondér kell majd a pokolban a kapzsi álprófétának :)

Névtelen írta...

Sanyi, a dagi maki

Névtelen írta...

"A Hit Gyülekezete visszautasítja a Magyar Narancs 2012. február 23-i számában, az új egyházügyi törvényről szóló cikkben (A hit kegyeket mozgat) megjelent összeesküvés-elmélet hazug állításait, amelyek súlyosan sértik az egyház jó hírnevét" - írja az egyház sajtóosztálya. A közlemény szerint "Vári György írása azt az alaptalan és felháborító valótlanságot fogalmazza meg, hogy a Hit Gyülekezete a törvényalkotás periódusában az 'evangéliumi keresztény kisközösségek' ellen lobbizott."

Mint írják, a "valóság ezzel szemben az, hogy a Hit Gyülekezete minden tőle telhetőt megtett, hogy Magyarországon olyan demokratikus törvény szülessen, amely a ténylegesen egyházi tevékenységet végző vallási közösségek számára továbbra is biztosítja szabad hitéletüket és társadalomépítő munkájukat." Hozzátették: "a Hit Gyülekezete 2010 decemberétől kezdve – a korábbi alkotmányozás vallásügyi részeire is kiterjedően – rendszeresen megküldte az egyházügyi törvény előkészítésével megbízott illetékes állami szervekhez észrevételeit, kifogásait és javaslatait. Ezek a dokumentumok a mai napig hozzáférhetőek az egyház honlapján (www.hit.hu), és kifejezetten azt bizonyítják, hogy a vallásszabadságért folytatott küzdelmünket egy pillanatra sem adtuk föl.

Emellett a Hit Gyülekezete Országos Vezetősége két nyilatkozatában is szolidaritást vállalt az új egyházi szabályozás miatt működésükben veszélyeztetett közösségek mellett. Az országos médiához is eljuttatott közleményekben az egyház arra kérte a kormányzatot, hogy a jövőbeli politikai kiszolgáltatottság elkerülése érdekében az egyházak regisztrációját és megszüntetését helyezzék vissza bírósági hatáskörbe, illetve olyan normatív, egyértelmű és demokratikus követelményeket fogalmazzanak meg a regisztrációs eljárás során, melyek valamennyi tényleges egyház részére garantálják az egyházi jogállást, a további, kiszámítható működés feltételeit" - olvasható a közleményben.

"Mindezekre figyelemmel a Hit Gyülekezete polgári peres úton vesz elégtételt a jó hírnevének megsértése miatt, és az eljárásból befolyó kártérítési összeget egy hajléktalanok étkeztetésével foglalkozó ingyenkonyha számára ajánlja fel" - zárult a Hit Gyülekezete közleménye.

G. T. írta...

Beteg szegény Sanyi, az egészségéért imádkozik buzgón a nyája. Szerintem inkább a kapzsi álproféta, seggek avatott kinyalójának lelkiüdvéért kellene imádkozni, mert már készítik a disznóperzselőt a pokolban.

az Ördög írta...

béget a Sanyi, nem akar az Úrral találkozni

Névtelen írta...

Iványi Gábor vs. Németh Sándor deathmatch, olajjal bekenve a két dagadt próféta

Névtelen írta...

sándorpásztor pankrátorneve: Anti a Krisztus

Névtelen írta...

Ide a sékelt!

Névtelen írta...

sék béjbi sék!!!

Névtelen írta...

odaszékel hol a sékel!

Névtelen írta...

῟̋́́῭́̋̋́́΅́́῁̋́̋̋́́́́̆῟̅ͤ̿῭΅ͩͣͧ῁̋̅̈̿ͭ῟ͭͧͧͩͨ̑̚῭̎̈ͯ̅ͩ̅̚῭̼̲͚̤̺̭̯̹̭͙̼̲̫͓̼̩͖̯̙͔̦̘͚̠̪̯̞̘̱͍̾̏̊ͩͬͥ͆ͫͫ̈ͭ̾̒̓̒ͮ̃ͣ̔̌̒͐ͫ͂̍̄̎ͯ͂ͣ̈̃̓̇ͥ͌͊͋ͣͤͫͯͧ̈ͮͮ͗̄̅̽̆ͅͅ΅̤͕̯͕͎̟̺̭̬̙̣̞̺̯̭̠͈͚̦͙̻̳̯̟͓̻͖͍̱͈̲̮̪͍̪̹̻̝̰͕͕̖̲̘̪̝̮̘̰͓͎̖̬̠͎̖̠̃̊̐͗̅̐ͬ͌̍̂̉̿̎ͅ῁̖̮̩̟̺̣̦̗̗̝͖̤̬̭̰͍̪͎̜̖̗͔̼̳̝͚̱̯̬̠̭̙̪̻̖̝̞̲̲̳̖̦͇̣͇̳͈̭͈̥͔͈̖̗ͅͅ

Dzsónirotten írta...

hahahaha, ez durván odabasz

Lompos Mónika írta...

nekem nincsen televizióm :( ad a Sanyi egyet a sajátjai közül?

Névtelen írta...

birkapásztor, uhaha

Névtelen írta...

BREAKING! NÉMETH SÁNDOR LETT A PÁPA!


Vatikánban felszállt a kénes, néhol szalontüdős füst. A svájci gárdistának öltözött, átfésült sisakú Pajor Tamás közölte a jó hírt a média képviselőivel.




„Megvan az első magyar pápa, halleluja! Ünnepeljük együtt Németh Sándort, azaz MLM. Alexandroszt, az első igazi vallás-ösztönző, többszintű-hívőverbuváló pápát!" A nemzetközi sajtó örül a folytonosságnak, hiszen az előző egyházfő is német volt. Sőt, MLM. Alexandrosz korábban taxizott, így maga tudja majd vezetni a pápa-mobilt, a vatikáni pénzváltót, és a tömjénes wunderbaum shopot is.

Németh kiváló szónoki képességeit is bizonyította már, bár a kritikusai szerint túl sokat beszél egyes szám harmadik személyben. „Ez .. ő, nem ... ő, igaz.... ő, úgyhogy őőőőőő!" – utasította vissza a rosszindulatú vádat MLM. Alexandrosz.

Ami a reformokat illeti, egy férfivé operált magyar énekesnő, Bayer Fridericus lesz az új udvari zeneszerző. A Svájci Gárdát leváltja az In-Kal Security, ezért április 1-jétől Fiorentina drukkereket nem engednek be a Vatikánba, mert azok lila-fehérek.

A hírre egy mélyen hívő magyar, 42 éves, elvált könyvelőnő is elérzékenyülten reagált:„Néztem ezeket az az óriásplakátokat, és eszembe jutott, hogy korábban én is öngyilkos akartam lenni..., de így most már meg is teszem... kacsintós-pityergős-négyszájú-szmájli!" http://hircsarda.blog.hu/2013/03/08/breaking_nemeth_sandor_lett_a_papa

Névtelen írta...

Budapest – Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója közleményben hívta fel a náciellenes tüntetés résztvevőit, hogy senki hozzászólását, így Rogán Antalét se zavarják meg füttyszóval vagy bekiabálással. Németh Sándor fia, mint “a tüntetés médiapartnere” fojtaná bele a szót a tüntetés résztvevőibe, hogy közös akolba tereljék az ellenzéket a Fidesszel. Egy tüntetés “médiapartnere” nem szólhat bele ezen a jogon egy rendezvénybe, Németh Szilárd megnyilvánulása csak úgy értelmezhető, hogy ő a tüntetés főszervezőjének fia. Apa és fia a szabad polgárok szabad gyülekezését összetévesztik a Hit Gyülekezete és a Fidesz parancsuralmi rendszerével.
Példátlan eset, hogy egy nyilvánosan meghirdetett tömegdemonstráción a szervező és a fia meg akarja tiltani, hogy a résztvevők hangot adjanak a véleményüknek, kinyilvánítsák a felszólalók személyével és mondanivalójával kapcsolatos egyetértésüket vagy nemtetszésüket. Pontosabban: egyetérteni szabad, csak az egyet nem értést nem szabad kifejezni. Ha egy szabad polgár elmegy egy demokratikus tüntetésre, ott szabadon kinyilváníthatja a véleményét. Németh Sándor főszervező és a fia megtiltaná a polgároknak ezt a demokratikus jogát, a Hit Gyülekezetére és a Fideszre jellemző parancsuralmi rendszert kényszerítenék a demokratikus ellenzékre. Ennek az antifasiszta tüntetésnek álcázott mocskos politikai játszmának éppen ez a célja: a Fidesz és a Hit Gyülekezete alá rendelni az egész társadalmat, korrumpálni az ellenzéket.
Németh Sándor fia közleményt adott ki, amelyben azt kérte, hogy a gyűlölt rendszer ellenfelei ne fütyüljék ki a gyűlölt rendszer képviselőjét, aki már egy nappal korábban is a demokratikus oldalt tette felelőssé a Fidesz óvó szárnyai alatt létrejött és megerősödött náci pártért: “Azt szeretnénk, hogy végre legyen egy ügy az országban, amelyben a demokratikus pártok között nincs vita, hogy a különböző, egymással rivalizáló pártoknak legyen egy egységes kiállása az antiszemitizmus, a rasszizmus és a kirekesztés ellen” – írja közleményében Németh Szilárd, aki a közleményt az ATV hírigazgatójaként jegyzi. “Mint médiapartner, az ATV ezúton is megkéri a résztvevőket, hogy a rendezvény békés jellegét, valamint az ügy súlyát tiszteletben tartva hallgassanak végig minden felszólalót, és senkinek a felszólalását, köztük Rogán Antalét se zavarják meg füttyszóval, vagy bekiabálással. Adjuk meg a lehetőséget, az esélyt a felszólalóknak, hogy határozott nemet mondjanak a neonácizmusra” – áll a közleményben.
Az ATV hírigazgatója meg akarja határozni, hogy a demokratikus pártok között miben ne legyen vita, mintha a demokratikus pártok felelőssége és cselekvési szabadsága azonos lenne a teljhatalmat kiépített Fideszével, amely kódolt nyelven ugyanolyan antiszemita retorikát folytat, mint a Jobbik, valamint nyilasbarát és náci közéleti szereplőket rehabilitált. Ez csalás, és a hamis “egység” szólamával a demokratikus ellenzéket ennek a csalásnak az elfogadására akarják rávenni. Rogán és a Fidesz tisztára mosásával rehabilitálják azokat a nácikat is, akiket a Fidesz rehabilitált, miután a Fidesz továbbra sem határolódik el tőlük. Ezek után pedig azt is megtiltanák, hogy a hallgatóság kifejezze a véleményét, esetleges tiltakozását vagy nemtetszését. Ez az eljárás mélyen sérti a gyülekezési jogot, annak szabad gyakorlását, a szólás- és véleménynyilvánítás szabadságát, az alapvető emberi jogokat.

Névtelen írta...

Németh Sándor és fia azt képzeli, hogy megmondhatja szabad embereknek, hogy kifejezhetik a nemtetszésüket vagy nem. Azt képzelik, hogy a Hit Gyülekezetében vagy a Fideszben vannak, ahol a vezérelv alapján mindenkinek kötelező végrehajtani az egyszemélyi vezető parancsait. Szolgaságba hajtanák az egész országot, és kiterjesztenék egy szekta és egy antidemokratikus párt belső szabályait az ellenzékre és az egész országra is.
Azt csak Németh Sándor képzeli, hogy egy médiatámogató beleszólhat egy rendezvénybe. Vajon a tüntetés bármelyik más médiatámogatója is adhatna utasításokat a rendezvény résztvevőinek? Nyilvánvalóan nem. Kilóg a lóláb, Németh Szilárd ezt azért teheti meg, mert ő Németh Sándor fia. Ebben az esetben azonban felmerül a kérdés, hogy ez a Németh-família családi vállalkozása, vagy szabad polgárok gyülekezése? Egy családi alapon szerveződő klasszikus szekta, vagy szabadnak született emberek önkéntes csoportosulása?
Most már csak az a kérdés, hogy az ATV nyilvánosságára rászoruló közszereplők és az egzisztenciálisan az ATV-hez kötődő baloldali médiaelit meddig lesz hajlandó megalázni magát, és kiszolgálni egy primitív tekintélyelvű diktatúrát, amely az egész ellenzéket a Fidesszel való elvtelen paktumkötésre akarja – az antifasizmus hazug álcája alatt – rávenni?
Ha valaki mégis elmegy a Németh család és Orbán Viktor által szervezett tüntetésre, akkor az Amerikai Népszava felszólít mindenkit, hogy ha jólesik, akkor megállás nélkül fütyüljön: fütyülje ki mindenek előtt Németh Sándort, aki el akarja mosni a fasiszták és a nem fasiszták közötti határokat, és konszolidálni akarja Orbán-rendszerét, fütyülje ki Németh Szilárdot, aki az apja bábjaként manipulálja az ATV-vel a demokratikus érzelmű nézőket, fütyülje ki Ungvári Tamást, aki Németh strómanja lett az alapítványában, és eladta magát Németh Sándornak, fütyülje ki Mesterházy Attilát, aki a legnagyobb ellenzéki párt elnökeként a baloldalt képes Németh Sándor és Orbán Viktor játékszerévé tenni, fütyülje ki Bajnai Gordont, aki bő egy hónap alatt elveszítette minden erkölcsi tőkéjét, és megcáfolt a személyével kapcsolatos minden pozitív várakozást, és végül fütyülje ki Rogán Antalt, aki a szavak szintjén elítéli majd általánosságban a nácizmust, de már előre megtagadott minden szembenézést pártja kódolt antiszemita retorikájával, a nyilas- és nácibarát közéleti szereplők rehabilitációjának felelősségével.http://nepszava.com/2012/12/magyarorszag/nemeth-sandor-fia-megtiltana-a-futyulest.html

Névtelen írta...

http://www.drflash.hu/htm/varsa.htm

Névtelen írta...

egy örök érvényű németh sándori igehirdetés:
"a kutya nem kóser állat, ezért nem eszünk kutyát!"

Névtelen írta...

akit érdekel az igazi hitgyülekezeti maffiaszervezet, és főleg a sanyika igazi arca, annak ajánlom:
http://zugzwanged.org/dat/hun/vallas/bartus_laszlo_-_fesz_van.pdf

Névtelen írta...

auschwicz

írta...

Szánalmasak vagytok.Valakit érdekel itt az igazság?Vagy csak fröcsögtök itt hazugságokat.Úgy látom iszlám kérdésben Németh Sándornak lett igaza.Tán csak nem a többi dolgokban is így lesz??

írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Névtelen írta...

Mit szépítsem, okádék bagázs vagytok. Ha ezt így folytatjátok, nektek lesz hamarosan végetek. Hamarabb, mint gondolnátok! Amikor majd itt a vég, jusson eszetekbe, hogy én szóltam, ti mocskosnyelvű és rothadószívű anyaszomorító aljanépség. Tekintsétek csak nyugodtan bibliai próféciának! ;)

Sirlancelot írta...

Sziasztok, hatäron tul élö magyar vagyok aki 20 évvel ezelött szinten a HGy-be järt.Kb. 1998 ota mär nem.Tenyleg szomoru lätni hogy megy a szardobäläs évröl évre toväbb...es azt is szomoru lätni hogy sajnos egyes kritikäknak van alapja. Pl. a folyamatos pénzgyüjtésre es egyes emberek ebböl valo meggazdagodäsära ertem.Hogy a kispenzū szegeny hazänkfiaibol a lelkiismeret fegyverevel kipreselik az utolso fillerjüket is. En sehol nem olvasok olyat a Bibliäban hogy egy profeta vagy egy päsztor limuzinon vagy hatlovas hinton erkezett volna. Designer öltönyben vagy ilyenek....ez mär kicsit tulzäs tudom, de nem értem pl. Azt se hogy miert kell egy egyhäznak ennyit politizälni.En nem sajnälok senkitöl semmit de azért ez sajnos nagyon feltünö hogy a HGY-ben mär sokminden az anyagiakrol szol. Legaläbbis kivükröl igy lätszik.