2010. június 29., kedd

Művésztelep, drágakocsma a Gozsdu-udvarban

Budapest, blog, Telep, heroin,  Gozsdu udvar, Autoker Kft,  kiállítás,  Heroin Műhely, Sípos Marica, VII. kerület,  Király utca, Dob utca, ZsidónegyedA Telep néhány művészetek és szórakozás iránt elkötelezett barát lelkesedéséből megszületett 2010-es nyári projekt, amelyet azzal a céllal hoztak létre, hogy egy újfajta interaktív térbe helyezve mutathassák be eddig ismeretlen, vagy kevés lehetőséget kapott, különböző művészeti ágakat képviselő kortárs magyar alkotókat és munkáikat.

Autoker Kft, blog, Budapest, Dob utca, Gozsdu udvar, heroin, Heroin Műhely, Király utca, kiállítás, Sípos Marica, Telep, VII. kerület, zsidónegyedSzal új kocsma a rászorulóknak.

Ritkán írunk felkérésre, de most kivétel a szabályt, mert a Telep nevű művészlerakat életet és szellemet vihet a kaszárnyaszerűen nyomasztó Gozsdu Udvarba (Curtea Emanoil Gojdu). Meg korrupt gecik is vagyunk, azé.

" 1827-ben a pesti ügyvédek között elsőként vezette be a latin helyett a magyar ügykezelési nyelvet."

Kémeink a helyszínen kémkedtek (kösz, Herr Regenkurt, ezennel Főkém a neved), oszt látták, hogy a művészkocsmában lelkesen ténykedik a figyelemfelkeltő nevű Heroin Műhely. Sípos Marica lélegző szobrai is megérnek egy odatéblábolást, naaaagyon mosolyogtunk a pumpálható installációkon. Le a galériák és a köztéri szobrok unalmával!

Vetítés, vizuális ötletek, dizsé van, a sör viszont drágácska, ami szemünkben nem bocsánatos bűn. Ingyenes 300 FORINTOS ARANYÁSZOKAT A HÁTRÁNYOS HELYZETŰ ALKOHOLISTÁKNAK!

Helyszín: Gozsdu Udvar, "E" udvar (7 db. van ugyanis)
Király utca 13. szám és a Dob utca 16. szám között







Kapcsolódó bejegyzés: Omladozó luxusgettó?
Ajánlott kocsmák művészetekre fogékony alkeszoknak: Fogasház + Zsidókaszinó + Dürer Kert + Gödör + Squat Galéria a Király utcában: Boulevard és Brezsnyev + Vittula + Cigimentes: CD+Fű + Menyus és a Tűzraktér + Bulgakov + Civitas Pinceszínház + Csendes (L)étterem + Toldi mozi + 3. Megálló: Jimmy uccsó festménye + Lámpás + Insomnia + Bem Mozi + Kiadó + a nyuggerek kiismerhetetlen akaratából megboldogult Kultiplex etc.
azt mondják, h errefelé van egy kocsmablog

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

jó művészpuncikkal lehet ott

Leila írta...

meg csinos és okos fiúkkal

Névtelen írta...

mennyi a hercsi?