2011. november 9., szerda

Vizafogó lakótelep, ismét

összes kép

Ő áll ott a padlás végében némán belerévedve az ürességbe. Legalább a Gateway irodaház (Ablon Group) felfogja a lakótelepiek elől az Árpád-híd szmogját :)

Vizafogó és a Gateway irodaház 
Nem kizárólag a lakásépítéssel lehet jó üzletet csinálni Budapesten. Az 58 éves Uri Heller, az Ablon Group alapítója és 1994 óta igazgatója a főváros egyik legnagyobb bérirodaház-beruházójává emelte a cégét. Heller Izrael után főleg Magyarországon és a Cseh Köztársaságban szerzett tapasztalatokat a befektetésekben. A mérnök végzettségű izraeli alapító tartja kezében - az osztrák Volksbankkal együtt - a Guernsey szigetén bejegyezett cég részvénypakettjét. A cég székhelye azonban Magyarország, és a prágai valamint romániai nyomulás ellenére portfolióját a 90-es évek elején indított budapesti, főként Váci úti irodaházak dominálják. 


Beruházáslista: Business Center 140, Business Center 91, Business Center 99 Office Park, Business Center 22, M3 Business Center, Budafoki Business Center, Fogarasi Business Center. És legújabban az Árpád híd lábánál épülő Gateway irodaház, valamint a Blahán a Sajtóház helyén elindított Europeum. (index.hu, 2007)

Duna Tower irodaház, építészeti unalom
a késői és a korai, "klasszikus" panelok
Óriásplakátok, városszépítés
jó cégnek is kell a reklám:

NÉMETH KERÉKPÁR SZAKÜZLET ÉS KERÉKPÁR SZERVIZ
 cím: 1138 Bp NÉPFÜRDŐ U. 19/c

kedvenc lakótelepi bringaboltom,
további vizafogói kalandozások


Nincsenek megjegyzések: