2011. november 8., kedd

Máv állomás, graffitik, Kelenföld

A költő Sylvia Plath, akinek művei furcsa módon felzaklatják Mr. Vesst, egyszer azt mondta, hogy a világot a pánik uralja, „kutya arcú, ördög arcú, disznó pofájú, kurva arcú, csupa nagybetűvel írt, arctalan pánik - aki mind ugyanaz a Johnny Panic, akár alszik, akár ébren van"....megerőszakolta őket a jeti, vagy akik alufóliával bélelt kalapban járnak, hogy így védekezzenek a gonosz földönkívüliek ellen, akik mikrohullámmal bombázzák az emberek agyát, hogy rabszolgasorba süllyesszék őket...
street art, Kelenföld
Alice leszállt az őrület nyúlüregébe, ahol nem rendeznek teadélutánokat.

pedig mondta a mamám, hogy ne gombásszak
Drex, Cat, +NPsycho

További kelenföldiségek: Kelenföldi lakótelepKelenföld, 4-es metró végállomás + Graffitik és falfirkák az Etele tér környékén + Alsóhegy utca falfestményei

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Két hét alatt 90 tiszántúli és Duna-Tisza közi állomást takarítanak ki a vasutasok, a hétfőn kezdődött akcióban a MÁV-csoport több száz dolgozója vesz részt - közölte a vasúttársaság.

A vasutasok egyebek közt takarítanak, szemetet szednek és padokat festenek majd. A kijelölt állomások között van a debreceni, a békéscsabai, a nyíregyházi, a kisteleki, a jászberényi, a szolnoki mellett két miskolci pályaudvar is.

Az október 7. és 18. közötti önkéntes állomástakarítási programban jegyvizsgálók, pályamunkások, mozdonyvezetők, gépészek és irodai dolgozók egyaránt seprűt, ecsetet fognak, megmutatva, hogy felelősséget éreznek az utazókat váró környezet szépítéséért, a vasúti szolgáltatások minőségének folyamatos javításáért - írja a MÁV, de a közleményben arra nem térnek ki, hogy miért van szükség az önkéntesek takarítására, amikor évente milliárdok mennek el az állomások tisztítására és karbantartására.

http://index.hu/belfold/2013/10/07/onkent_takaritanak_a_mav_dolgozoi/