2011. november 8., kedd

Vágó István, a Szkeptikus Társaság és a cenzúra


Szeretném bemutatni a kedves egybegyülteknek Vágó István és barátai gyülekezetét, amit valami tragikus félreértés miatt Szkeptikus Társaságnak neveznek. Éppen kidobott ezen nevezetes brigád a fészbúkkos homokozójukból:

Budapesti Belváros Szkeptikus Klub: Gyógynövények gyógyszerekben és csodaszerekben
És akkor hogy is van, hogy Vágó István egyházi tévécsatornán ontotta a szkeptikát? :)))))
Budapesti Belváros duplagondol, politika és szent önérdek?

Tamási József Ha politizálni jöttél, rossz helyen vagy.

Budapesti Belváros Mert mintha Vágó István nem ártotta volna bele magát a politikába és nem paktálna olyan jajdeszkeptikus képződményekkel, mint a Hit Gyülekezete.
Budapesti Belváros Úgy látom, hogy Vágó István egyenlő az egyenlők között. Lehet elvhű valaki elvek nélkül?

Tamási József Te... teljesen be vagy szűkülve?
Csak a politika az egyetlen témád? Magához a Klub témájához hozzá tudsz szólni, vagy kénytelen leszek 
törölgetni?

Budapesti Belváros Tehát ha felhívom a kedves egybegyűltek figyelmét, hogy a kedves Főszkeptikus enyhén szólva is hiteltelen, akkor máris befenyít a cenzúra? Szóval érvek helyett kuss, ha nem értesz velünk egyet, éljen a szkeptikus szellem! Szerintem nem a politika témakörébe tartozik, ha Vágónak az elvtelenségét és cinizmusát felemlegetni merészelem. A legendás kapzsiságáról inkább nem beszélek. Meséltem, hogy az Főszkeptikus legújabban vamzerkodik is?

Tamási József Tehát továbbra sem tudsz hozzászólnia témához csak trollkodni jöttél? Még egyszer megkérdezem: képes vagy hozzászólni a témához, vagy kizárólag személyeskedni akarsz?
Ebben a bejegyzésben szó nem esett Vágó Istvánról, te hoztad fel. A fröcsögésed a hiteltelenségéről teljesen irreleváns, itt ezt nem kívánom veled megvitatni. 
Nincs semmiféle cenzúra, egyszerűen a trollokat nem tűrjük. Remélem sikeresen felfogtad...

Budapesti Belváros értem én, értem: troll, aki Vágó István Főszkeptikus Úr viselt dolgaira felhívja a figyelmet. Mellesleg a drága Vágó Úr Dániel Péter cimbijével már egyszer sikeresen kirúgatott egy csoportból hasonló okok miatt.  Belváros, Budapest: Vágó István, feljelentés, anyázás, cenzúra

Veres Juli Fogalmatok sincs, mikiegér gerillák, hogy mi a cenzúra. Hogy képzelitek, hogy bárki komolyan vesz egy ilyen arcot? Trollokat törölni, az olyan, mint ha az ember leteszi a kagylót, ha telefonbetyár hivogatja. Nem udvarias, viszont szórakozzon a nénikéjével.

Budapesti Belváros Szerintem a témába vág, hogy a Szkeptikus Társaság azonnal letrollozza és cenzúrázza azt, aki mélyen szeretett Gerinc és Műsorvezető viselt dolgait az orruk alá dörgöli?

Ekkor töröltek.

Szkeptikus Társaság 1

Szkeptikus Társaság 2Dicsőséglista, ezidáig kitiltva a következő fészbúkkos játszóterekről:

Jobbik hivatalos,
Mszp hivatalos,
Orbán Viktor hivatalos,
Fidesz hivatalos,
Tomcat (Bombagyár),
Dániel Péter,
McDonalds Magyarország,
Józsefváros hivatalos oldala,
Klubrádió Reggeli Gyors (hm, ők régebben még interjút is akartak dicsőségünktől),
Heller Ágnes Fan Klub,
Bohem Art Hotel (Szy Sándor),
Kocsis Máté nyóckeri polgármester,
Palotanegyed (Kocsis Máté nyolcadik kerületi polgármester csicskái),
Piroslap blog,
Szkeptikus Társaság (Vágó és bandája) etc.

9 megjegyzés:

Dick Esmen írta...

Ilyenek ezek nem látnak tovább az orruk...a saját képzeletviláguknál.

BB írta...

én szeretek egy pártot

BB írta...

a probléma: egy antifasz Ügy, két Segg. kkormost Maszop vagy Gyurcsi?

BB írta...

Dick Esment megverem, 100 kágé izom vagyok

Névtelen írta...

Már azoknak sem hisz, akik nem hisznek a spirituális dolgokban, ezért úgy döntött Vágó István, hogy kilép a Szkeptikus Társaságból. Mivel a televíziózás nagyon hiányzik neki, ezért elfogadta az egyik kereskedelmi csatorna ajánlatát, így minden délben jósolni fog a nézőknek.

Akik ismerik a tévés szakma nagy öregjét, tudják, hogy Vágó István kommunikációja során egy témát kerül mindig minden körülmények között, mégpedig a spirituális jellegűeket. Ezért is volt megdöbbentő mindenki számára, hogy csillagjóslásra adta a fejét az RTL Klub minden délben jelentkező műsorában.

Akik közelebbről ismerik, állítják, hogy rá sem lehet ismerni Vágóra. Reiki tanfolyamra jár, miközben agykontroll nagykövetté avatták. Kevesen tudják róla, hogy kávézacc mellett porcukorból és mézből is jósol bárkinek, aki hajlandó megfizetni. Szeánszokat is tart, ahol CreditHill ajánlatokkal kedveskedik, amíg előhívják az aurafotókat.

“Lépnem kellett, mert annyi sületlenséget hordtak össze a Szkeptikus Társaságban, hogy már nekem volt sok. Ráadásul az egyik reggel sikerült gondolattal bekapcsolnom a kávéfőzőt, ami tovább erősített meg abban a szándékomban, hogy ki kell lépnem. A tévéműsor egy régi álmom volt. A betelefonálók után kapok jutalékot, ami nagyon szép kis összeg. Egyébként itt is ugyanúgy segítek, mint a Milliomosban. Jósolok, rontást veszek le és teszek fel, ha úgy kívánják a nézők” - árulta el a műsorvezető, majd lazán egy üveggömb fölé hajolt és megmondta milyen napjuk lesz holnap az Ikreknek.

Névtelen írta...

A Szkeptikus Társaság lényegében Vágó István és Hraskó Gábor karrierje építgetésének eszköze.

Névtelen írta...

Önt, mint a Szkeptikus Társaság tagját és ateista gondolkodót, nem zavarja, hogy egy olyan csatornán megy ez a műsor, amely adó 75 százalékban a Hit Gyülekezete tulajdona?

Fogós kérdés. De a tisztesség kedvéért szeretném leszögezni: ez az a televízió, ahol nincs Ezo TV, ez olyan csatorna, ahol nem hülyítik a nézőket azzal, hogy pénzenergiát küldenek az áldozatoknak percenként 350 forint + ÁFÁ-ért. Ami pedig a vallást illeti, mi, magyar szkeptikusok azért vettük ki a valláskritikát a programunkból, mert felismertük, hogy a vallások soha nem akarnak tudományos magyarázatot adni a hitükre, szemben mondjuk az auralátókkal, meg az asztrológusokkal.

Ugyanakkor az, hogy a baloldali, balliberális értékeket éppen egy egyház karolja fel, ez engem persze egy kicsit nyugtalanít, ugyanakkor más, ilyen értékelvű csatorna meg nincs. A másik oldalon van párttelevízió, nem is egy, és nem is öt, ezen az oldalon viszont nincs, csak egy egyházi fenntartású, úgyhogy én ezzel megbékélek.

TtT írta...

csak érdekei vannak, elvei nem

Névtelen írta...

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=117416108346278&id=100001595010598&ref=notif¬if_t=like