2011. november 27., vasárnap

A Tesco élelmiszeripari szemete: moszatból virsli (és más ínyencségek)

Egyen szemetet, olcsó. Viszont a sok adalékanyag miatt a veszélyeshulladék-égetőben fogják semlegesíteni a kedves Fogyasztót.

Szarból lettünk, szart eszünk, szarrá leszünk. (kocsmai aranyköpés)

Tesco Value baromfivirsli
Amit nem akarsz tudni.

Tesco baromfivirsli, kutyaeledelnek túl sok vegyszerrel 40% hulladék baromfihús, baromfibőr, sertés bőrke, szójafehérje, módosított keményítő (acetilezett-dikeményítő-adipát, acetilezett keményítő), sűrítő anyagok (guar gumi, xantán-gumi, feldolgozott euchema moszat, tara magliszt), stabilizátorok (natrium-alginát, difoszfátok, trifoszfátok), dextróz, savanyúságot szabályzók (nátrium-acetát, kalcium-laktát, citromsav, nátrium-citrátok, almasav), antioxidáns (D-eritroaszkorbinsav), aroma, fűszerek, fűszerkivonatok, ízfokozó (nátrium-glutamát), zselésítő anyag (kálcium-klorid), szilárdító anyag (kálcium-szulfát), színezék (kárminsav), tartósítószer (nátrium-nitrit).

Ár: 429 ft/kg

A legszegényebb a virsli illúziójával gazdagodhat.
Δυκα Θψυλα: "nyomokban uránt tartalmaz"

Marha-sertés előkészített hús
Olcsó húsnak. A Tecsó szuperfegyvere: a húsnál olcsóbb hús. Összesen 64 százalékban hús a hús. A többi kémia.

Akciós áru "Country menu" marha-sertés előkészített hús, 30% -nál kevesebb zsírtartalom, marha apróhús 34%, sertés apróhús 30%, ivóvíz, marga faggyú; búzarost; sertés fehérje; stabilizátorok: nátrium-acetát, nátrium citrát; antioxidánsok: aszkorbinsav; nátrium aszkorbát; ízfokozó: nátrium glutamát; étkezési só.

Mindez csak 679 forint/kg, a hülyének is megéri, csak a hülyének éri meg. Menj a Fővám téri csarnokba, ott a hentes előtted darálja le a húsból készült húst.

Kaiser Debreceni pároskolbász

Ne legyünk igazságtalanok a Tescóval, nem csak ők gyártanak csudát. Magyar termék, minden meg van bocsátva?

Kaiser debreceni pároskolbász (akciós) sertéshús (85%; víz; fűszerkeverék (fűszerek, emulgeálószer E 450, ízfokozó: E 621, antioxidánsok: E 330, E 316, fűszerkivonatok, színezék: E 120), szójafehérje, étkezési só, fokhagyma, tartósítószer: E 250)

Ebből az akciós izéből sikerült 330 g tulajdonjogára szert tenni mindössze 499 forintért

Δυκα Θψυλα: "kolbász alaku fűszeres vegyszer, ember és gyomorbarát"

"Nagylyukú sajt"
Wtf a Nagylyukú sajt, baszomalásan?!!! Olyan, mint a Négykerekű Autó?
1499 ft/kg és ehető, nem rossz.

cheap Tesco shit: magnifier with light
Ledes nagyító, bruhaha. Nem ehető, de hasonló alapanyagokból áll, mint a fentebbiek. Használhatatlan bóvli, torzítós műanyag lencsés, LED-lámpás ócskaság. Nem működik, de legalább szar: 299 forint

Reméljük, hogy a Tesco menedzsmentje ezt kapja meg öregkorára szemüveg helyett.


Tesco Global Áruházak Zrt  41008 számú áruház
1097 Budapest, Koppány út 2-4 (a Soroksári út mellett) Adóigazgatási szám: 10307078-2-44 

Kapcsolódó: Csal a Tesco?

Programajánló:

....


Kapcsolódó tescoságok: olvashatatlanul apró betűkkel kiírt egységárak, kiskapú, csalás? +  Tescos Magyar grapefruit + Szegedi Tesco, Betyáros gyorsétterem + Tesco Pesterzsébeten: Il Treno + Tesco Veszprémben: Allegro Cafe és étkezde + Tökdrive a Fogarasi úti Tesco mellett

És a legendás szarburger: válasz a világ élelmezési problémáira. Csökkenti a környezetszennyezést, az üvegházhatást...

6 megjegyzés:

BB írta...

"ANNYI BENNÜK A SZÓJA, HOGY HA LEDUGOD A FÖLDBE, KIHAJT"

Névtelen írta...

fila táskák vazze :D

BB írta...

A szar balladája (vers)


Tavasszal a dombtetőn, a fű között
Az őszi erdőben az avar fölött,
Ha bárhol meglátsz, vándor vagy idegen,
Kérlek, ne nézz rám soha ridegen.
Ha már a bűz
Messzire űz
A bokortól,
Hol a portól
Belepetten
Megrepedtem;
Futás közben ne átkozz el,
Inkább egy percet áldozz fel
Rám, ki nyugszom az árny alatt,
Gondold el, mennyi árnyalat
És mennyi szín a tetemem,
S a madarakat etetem…
S ha bántaná a szemet a réteken
Csekélységem, melynek sora végtelen,
Gondolkozz el, milyen is a táptalaj,
Miből nő a kövér búza s a paraj?
Bár kutatom
Az utakon,
Hogy egy napon
Félig vakon
(szerencsémre)
Belelépjek,
Legyen az ember vagy állat
Egyik sem emelhet vádat;
Hisz általam könnyül a test,
És bár ez ijesztően fest,
Jusson eszedbe, ha eszel:
Szarból lettél, s szarrá leszel!

Névtelen írta...

juteszembe errôl a shitburger sztorija

http://www.infiniteunknown.net/2011/06/15/shit-burger-japanese-researcher-creates-artificial-meat-from-human-feces-video/

a kis sárgák tuti a teszkón keresztül rajtunk kísérleteznek :D

BB írta...

köszi, beteszem, beteszem

Névtelen írta...

Büdös hús: érik a Tesco elleni feljelentés + Videó
KK
Hír TV
2012. március 11., 20:06
Feljelentést tesz a jövő héten a tescós dolgozók panaszai alapján a Magyar Érdekek Országos Szövetsége. Kedden vallottak a Panaszkönyv című műsorban az áruházlánc munkatársai arról, hogy hogyan értékesítik több áruházban a lejárt szavatosságú és megromlott húsokat. A Hír TV riportja után a hatóságok már a hétvégén elkezdték az üzletek ellenőrzését.
Megosztás Nyomtatás
Akciós húskínálat az egyik Tesco áruházban: több termék szavatossága a címke szerint vasárnap járt le, a csomagolás több helyen sérült, a hús pedig kilóg a tálcáról. A Hír Televízió stábja találta olyan terméket is, amely a fólia alatt elszíneződött.

A Hír TV Panaszkönyv című műsorának nyilatkozó dolgozók szerint az ilyen termékeket több áruházban először a húspultba, a többi áru közé borítják de az is előfordult, hogy a megbüdösödött húst vegyszeres vízzel mosták át. Ha pedig így sem tudták eladni, a meleg konyhán használták fel.
– Nem olyan régen volt, hogy lejárt szavatosságú combot átvitték a melegkonyhára, és abból csináltak hamburgert, meleg szendvicset, pizzát, amit el kell képzelni – árulta el az egyik dolgozó.

A Pest Megyei Kormányhivatal már többször megbüntette a céget, legutóbb is a húsok szabálytalan címkézése miatt.
– Úgy az élelmiszerbiztonsági szakembereink, mint a fogyasztóvédők együtt tárják fel ezeket a hiányosságokat, illetőleg a bírságok is sokkal súlyosabbak – közölte a hivatal elnöke. „Nemrég adott arról hírt a Hír Televízió, miszerint egy 33 millió forintos bírságot a bíróság is jogerősen megítélt, amit mi szabtunk ki, úgyhogy ebbe az irányba megyünk el” – tette hozzá Tarnai Richárd.



A dolgozók beszámolói alapján az egyik érdekvédelmi szervezet feljelentést tesz.
– Tudomásunk van a panaszról, az ügyintézést elkezdtük, és a jövő hét folyamán a hatóságnál meg fogjuk tenni a megfelelő lépéseket – közölte a Magyar Érdekvédők Országos Szövetségének elnöke. A Hír Televízió azon kérdésre, hogy lesznek-e olyan dolgozók, akik vállalják ezt a panasztételt névvel, Bokor Gabriella igennel válaszolt. Mint fogalmazott: „a hatóságnál van olyan lehetőség, hogy az anyagot, amikor beadják mint panaszt, ezeket titkosan kezeljék”.

Az élelmiszerfelügyeletért felelős Vidékfejlesztési Minisztérium már pénteken elindította a vizsgálatát.
– Meg fogjuk vizsgálni az említett áruházakat(…), hogy mennyire veszélyeztették az élelmiszerbiztonságot – mondta a VM élelmiszerlánc-felügyeletért és agrárigazgatásért felelős helyettes államtitkára. Bognár Lajos hozzátette: már elkezdődtek a vizsgálatok bizonyos áruházakban és folyamatosan lesznek, amíg nem tudjuk kizárni vagy megerősíteni az elhangzottakat.

Az áruház szóvivőjét a Hír Televízió próbálta elérni, de nem sikerült. A Tesco egyébként szeptember elején Húsgarancia programot indított: a friss húsra 24 órás garanciát vállalnak. Azoknak a vásárlóknak, akik nincsenek megelégedve a minőséggel, a termék árának dupláját fizetik vissza.