2011. május 25., szerda

Masculan, mint vizuális környezetszennyező (II. rész)

A gumióvszergyártó német multi által telegecizett telefújt város.

A nyolcadik kerületi önkormányzat lefestette a faszkabátgyártó cég illegális reklámjait? Avagy a mindenre kapható magyar reklámiparosok találkoztak Istennel a damaszkuszi úton, oszt önkéntesen eltüntették a vizuális környezetszennyezést? Esetleg egy tökös magyar civil egy gyümölcsízű puskacsövet dugott a reklámgenyák seggébe? Oszt from ass to mouth?

(Szívesen megkérdeztem volna a részletekről Kocsis Máté polgármester urat, de a sajtószabadság fideszes értelmezése szerint kirúgott a fészbúk általa uralt minimális territóriumáról... Ezzel olyan illusztris társaságba került, mint a Jobbik, Mszp, Tomcat (Bombagyár), Dániel Péter, Vágó István, McDonalds Magyarország, Józsefváros hivatalos oldala (onnét ezért), Klubrádió Reggeli Gyors (hm, ők régebben még interjút is akartak dicsőségünktől), Heller Ágnes Fan Klub, Bohem Art Hotel (Szy Sándor), Kocsis Máté nyóckeri polgármester oldala, Palotanegyed (Kocsis Máté nyolcadik kerületi polgármester csicskái) etc. Képmutatás?

restaurált elektromos szekrény: ilyen lett
Masculan: ilyen volt

restaurált útakadály
Masculan: ilyen volt
hírek: megalakult a Clean City Movement Budapesti tagozata a facebookon. Csatlakozzatok, takarítsuk ki a reklámmaffia szemetét a városunkból, harcoljunk egy élhető Budapestért! Le a vizuális környezetszennyezéssel, le a reklámzajjal. A közterület a városlakóké és nem kapzsi politikusok és lelkiismeretlen reklámcégek homokozója. Budapest nem agymosó reklámtelep. http://www.facebook.com/home.php?sk=group_152589574795747

régebbi témábavágó

Nincsenek megjegyzések: