2011. május 25., szerda

Kultur Bridge pályázat

Érdekes hunglish nyelven

Kultur Bridge és Kettenbrücke

Szeretsz fotózni?Készíts képet a város szimbolikus hídjairól! Örökítsd meg, ahogy különböző kultúrák, emberek, értékrendek találkoznak, és küldd el fotódat e-mailen a fotopalyazat@kulturbridge.com címre.
Beküldési határidő: 2011. június 14-ig!


Alkotó ember vagy?Készíts rajzot, szobrot, design terméket vagy bármilyen képzőművészeti alkotást a négy természeti elem (tűz, víz, föld, levegő) témájában! Fotózd le a művedet, és küldd be a kepzomuveszpalyazat@kulturbridge.com címre.
Beküldési határidő: 2011. június 14-ig!

Otthon vagy a zene világában?Gondold újra a 200 éve született Liszt Ferenc egyik általad választott darabját, és készíts a zenédről egy maximum 6 perces audio vagy videó felvételt! A zenei műfajtól független felvételt küldd el a zenepalyazat@kulturbridge.com címre.
Beküldési határidő: 2011. június 14-ig!

Szeretsz rajzolni?Ha általános iskolás vagy és van hozzá kedved, rajzold le egy A4-es lapra, hogyan képzeled el Budapest új hídjait 100 év múlva! Az elkészült rajzot küldd el postán erre a címre: KULTUR BRIDGE, Budapest, 1073 Budapest, Dohány u. 16-18.
Beküldési határidő: 2011. június 14-ig!

A beküldött pályázatokat feltöltjük a Facebook-ra, a döntést a közönség és a zsűri együtt hozza. A szavazók között kisorsolunk egy kétszemélyes prágai városlátogatást. A legjobb pályázatokat élőben is bemutatjuk a KULTUR BRIDGE helyszínein!
További részletek és részvételi feltételek a www.kulturbridge.com honlapon találhatók.
A szavazás 2011. június 17-től június 23-ig tart. Eredményhirdetésre és díjátadásra a rendezvényen, közjegyző és a sajtó jelenlétében kerül sor.

Nincsenek megjegyzések: