2011. május 25., szerda

MDF MSZP, vesztes nők

És egy kis vadplakátolás Újbudáról és Zuglóból
Dávid Ibolya, MDF

Demeter Márta, MSZP

1 megjegyzés:

BB írta...

Szerdán, 2012. május 9-én lesz a 67. évfordulója a II. világháború Robert Schuman baloldali Európai Unió
szervezetünk hagyományaihoz híven fáklyás felvonulással tisztelegjünk akik életüket adták szabadság kirekesztés megbélyegzés demokratikus Európa Mszp

A II. világháború emberiség újkori történelmének legszörnyűbb
nyugati civilizáció lényegében a II. világháborút lezáró béke gránitszilárdságú alapzatára A Győzelem Napja új világ születése volt. jobb, békésebb világé elindulhatott Európai Unió nagy vállalkozása új, demokratikus rend megszilárdulása a világbéke harcosa Mesterházy

Ezt a rendet, amelyet nagyszüleink kivívtak és szüleink ránk hagytak, közös felelősségünk megőrizni szemét fasiszta mindenki, aki nem ránk szavaz

Mindannyiunk felelőssége emlékezés emlékeztetés bazd meg Gyurcsány, te áruló

Szerdán, 2012. május 9-én lesz a 67. évfordulója a II. világháború európai lezárásának, egyben ekkor lesz 62 éve, hogy Robert Schuman útjára indította az Európai Unió megteremtését ő is emeszpés volt, bár titkolta a fasiszták miatt

szervezetünk hagyományaihoz híven megszervezzük a BÉKENAPOT, fáklyás felvonulással emlékezzünk tisztelegjünk mindazok előtt életüket adták a szabadságért, a kirekesztés, a megbélyegzés felszámolásáért, a demokratikus Európáért gyere, birka, vagy elmehetünk dolgozni a krumpliföldre.

Ezúton Téged is meghívunk a BÉKENAP fáklyás felvonulására!

A felvonulás időpontja 2012. május 9., szerda, 19:45, a találkozó helyszíne a Batthyány-örökmécses, Konrád György és Kende Péter!

A találkozó időpontja az örökmécsesnél 19:20-19:40 között.

A rendezvény keretében a Batthyány-örökmécsestől fáklyás felvonulást tartunk a Cipők a Duna-parton emlékműhöz, hogy közösen emlékezzünk (térkép mellékelten).

A rendezvényen a "Cipőknél" beszédet mond Horváth Csaba, az MSZP alelnöke, fővárosi frakcióvezető, a társadalom hasznos tagja amúgy.

Kérünk, hogy tarts velünk párttagként, baloldaliként, demokrataként! Aki velünk, az rendes. Tarts velünk, gyújts egy fáklyát és járjuk végig együtt az emlékezés útját, emlékezzünk és emlékeztessünk közösen!Szerdán, 2012. május 9-én lesz a 67. évfordulója a II. világháború európai lezárásának, egyben ekkor lesz 62 éve, hogy Robert Schuman útjára indította az Európai Unió megteremtését.

Ezért ezen a napon szervezetünk hagyományaihoz híven megszervezzük a BÉKENAPOT, hogy fáklyás felvonulással emlékezzünk együtt, tisztelegjünk mindazok előtt, akik életüket adták a szabadságért, a kirekesztés, a megbélyegzés felszámolásáért, a demokratikus Európáért. Haza vagy haladás.

eddig is sokat tettünk Magyarországért, de ha visszakerülünk, akkormaj'!vvvvvvv