2011. március 21., hétfő

Dániel Péter és a Kettős Mérce tüntetése

Frissítés, 2011.03.22, muhaha, röhögjön velünk: megjelent Dániel Péter sajátos interpretációja az alant olvasható baráti eszmecserénkről. Az írása annyira jó, hogy bepasztázzuk a kommentekbe, h az is élvezhesse, aki nem tart otthon fészbukkot.
 A maga versenypályáján zseniális: ez a néhai ügyvéd akkor is képes hazudni, mikor kérdez.


1. Lázár János egy Kóka János.
2. Hólyagok ellen tüntetni jó.
3. Daniel Péter, a gyurcsányista álcivil, a rendezvényhiéna & tüntetésparazita most kihúzta a gyufát.

A sikertelen ügyvéd sikeres politikus szeretne lenni Gyurcsány Ferenc farvizein. Kavargatja az anyagot, de azért egy tüntetés lenyúlása meglepően merész tett volt a köztudomásúlag vastag arcbőrű akarnokunk részéről. Az LMP-közeli Kettős Mérce által a Fidesz székház elé szervezett "flashmob" tüntetést már önjelölt "rendezőként" hájpolta, ami aztán egy elkeseredett közleményt csalt elő a jámbor bloggercsapatból: Péter Dániel, ne lopd el a rendezvényünket, sőt lehetőleg el se gyere.

Most mindenki okulására felteszem a fészbúkkos szájkaratét, amit ezzel a piócával folytattam az esemény üzenőfalán.

Polgári engedetlenségi Flash Mob Lázár János kijelentése ellen!

Budapesti Belváros Mennék, de nem akarok egy utcában mutatkozni Dániel Péterrel.

Dániel Péter Nagyon helyes. :-) Nekem is ciki lenne.

Csiba Ildikó Ne légy kirekesztő, ez nem méltó hozzád! :-/

Dániel Péter Én nem rekesztem ki, csak örülök, hogy nem jön. :-)

Csiba Ildikó Péter, nem neked szántam a beírásomat. :)

Dániel Péter Rendben, köszönöm! :-)


Budapesti Belváros Fletó nem gyün le a rózsadombi, zsidóktól ellopott villából?

András Virányi De jó. Ez tiszta politika. Ha abban sem értünk egyet amit akarunk és mindenkinek jó, akkor üssük a klaviatúrát. Majdcsak megoldódik a gond.

Nagy Ferenc ‎úgy tűnik a szervezők is így vannak vele. rájár a rúd a gyurcsányistákra
http://magyarinfo.blog.hu/2011/03/20/sajnalatos_kozjatek

Molnár-Sinkó Zsuzsanna Mennék, de nem merem bevallani, hogy valamiról ugyanaz a véleményem, mint egy másik embernek? Kedves Budapest belváros, vállald fel véleményed és ne azt nézd, ki lesz ott, hanem azt, hogy a tüntetés céljával azonosulsz-e !!!

Dániel Péter Kit érdekel 2-3 arctalan "rendező" ? :-) Az a lényeg, hogy jó célért megyünk és hogy minél többen legyünk.

Dániel Péter Na lassan kiszól a lik a gödörből... Kezdődik a Fletózás, zsidózás. Szinte vártam már... Egyszerű vagy Bp. Belváros, mint egy prokariota. :-)))

Budapesti Belváros Szövegértési nehézségek? Nem én költöztem a zsidóktól ellopott kastélyba, hanem Fletó cimborád. Onnét aggódik a demokráciáért napi 24 órán keresztül.

Budapesti Belváros ‎@NF Rátelepszik egy eseményre, hogy majd jól telenyilatkozza a sajtót

E-Vitae Bpi Belváros! Ha neked fontosabb a Dániel Péterrel való konfliktus, mint egy tébolyult hatalmi mámorban tobzódó, fasisztoid ízesítésű, hatalommániás, diktatórikus nemzetvezér és kiszolgáló stábja ellen kiállni, akkor nincs is helyed ilyen rendezvényen. Egy ilyen megmozdulásra magasabb szempontok vezetik az embert, mint holmi piti személyes szimpátira vagy ellenszenv. Nekem pl. fenntartásaim vannak a Kettős Mércével magával, ámde mégis megyek, mert itt a kutyát nem érdekli, hogy ki a kezdeményező, deklarált önfényező csatlakozó. Maga az Ügy az érdekes. Ha ugyan érted, mire gondolok.

Budapesti Belváros inkább bepasztázom a kifogásaimat:

Kedves Barátaink!


Alapvetően semmilyen pártpolitikust, pártot, vagy politikai színezetett nem akartunk megkérni arra, hogy ne jöjjön, mert azt gondoljuk, mindenki véleménynek helye van egy ilyen tüntetésen!


Ellenben miután postaládánkban landolt (jó sok helyre fel vagyunk ám iratkozva) az alábbi levél, ezért szeretnénk megkérni, vagy javasolni, hiszen mást nem tudunk tenni, hogy a Demokratikus Charta semmilyen vezetője ne látogasson el esti rendezvényünkre!


"Dániel Péter 20. März um 12:06 Antworten • melden
Barátaim!


Ma délután 18.00 órakor polgári engedetlenségi megmozdulást (flash mob) szervezünk, a Budapest, VIII. Szentkirályi u. 18. sz. alatti helyszínre, a fidesz székház elé, Lázár János gyalázatos, szegény-ellenes kijelentései miatt. Szeretettel és barátsággal várunk mindenkit, aki sz...erint a nincstelen is ember. Álljunk ki együtt a szegények, az elesettek méltóságáért és jogaiért.


Barátsággal: dr. Dániel Péter Charta-klubvezető megbí´zásából: Fodor Ágnes"


Ezúton jelentjük ki, hogy nem vagyunk a Charta tagjai se szimpatizánsai. Azt hiszem kérésünk teljesen normális a levél után, és várunk este mindenkit foglakozása és pártállástól függetlenül a Charta vezetőségén kívül (igen a Charta szimpatizánsait is). Nem mi akartuk így, de akció-reakció!


Este 6-kor találkozunk a Fidesz székházánál!
http://www.facebook.com/event.php?eid=175114859203451


Az eseményt a Kettős Mérce blogközösség szervezi senki más! Köszönjük mindenki megértését és mi is sajnáljuk!

Budapesti Belváros szóval Péter egy rendezvényparazita

Krisztina Noé Most egymásba kéne kapaszkodnunk azokért akik gyengék és kiszolgáltatottak.

Dániel Péter Flash Mob. Spontán tüntetés, az megy aki akar. Mi pedig akarunk. Ennyi. A Charta-klubként is működő, Magyar Szociáldemokrata és Liberális Unió támogatja a rendezvényt. Ha nem tetszik, perelj be vagy tüntess ellenünk is. :-)

Molnár-Sinkó Zsuzsanna A kettős mérce érdemeit senki nem vitatja. Köszönet a szervezésért. A felső postodnak nincs köze a mostani belinkeléshez. Te a saját véleményed mondtad, h. nem akarok egy utcában mutatkozni Dániel Péterrel. Tehát neked a tiltakozás lázár ellen kevésbé fontos, mint saját ellenszenved egy olyan embertársaddal szemben, akinek egy témában ugyanaz a véleménye, mint neked.

Nemes-Ingy Imola ‎"Kit érdekel 2-3 arctalan "rendező" ? :-) Az a lényeg, hogy jó célért megyünk és hogy minél többen legyünk." Kedves Péter! Ön tényleg kihozza az emberből a legrosszabbat. Miért kell egyetértenem Budapeset Belváros sarkos véleményével?
Én is úgy gondolom, hogy MINDENKINEK össze kell fognia, bár nem állítom, hogy LJ elzavarása lenne a mai magyar ellenzék legfontosabb dolga, amikor éppen alkotmányoznak (alaptörvényeznek). Médiafigyelmet lehet pusztán saját kútfőből kipattant ötletekkel is kiharcolni.

Nagy Ferenc ‎nem arctalanok, hisz' a rendőrségen névvel, személyivel kell bejelenteni minden köztéri rendezvényt (újabban már nem köztéri táncos-zenés mulatságokat is)

Budapesti Belváros Én is megyek, meggyőztetek. De ha azt látom, h Daniel a sajtónak fényezi majd magát, akkor élőben megy majd a szájkaraté. Én szóltam.

Dániel Péter Engem kezdtek el itt támadni 2-3-an. Fura módon csupa arctalan provokátor, akiknek a szélsőséges véleménye tényleg nem érdekel. Elég saját ötletem és rendezvényem volt már. Ezt pedig támogatom. Ilyen egyszerű ez.

Budapesti Belváros Találkozunk a Szentkirályi utcában.

Dániel Péter Na mi van, mégis eljössz? :-) Jól teszed!

Molnár-Sinkó Zsuzsanna Kedves Imolda, a médiafigyelemre most szükség van. Az ellenzéknek láthatóvá kell válnia. - Egyet értek, a lázár ügy, csak egy aprócska jelenet. De az ellenzéknek mindent, minden demokratikus eszközzel támadni kell, amit csak tud. Meg kell akadályoznunk a demokratikus rendszer lebontását, az ország kizsákmányolását.

Budapesti Belváros Égbekiáltó pofátlanság Dániel Péter részéről, hogy a tüntetés rendezőjeként fényezi a bohócot. De a vastag bőr minden kezdő politikus alapfelszerelése.

Budapesti Belváros http://magyarinfo.blog.hu/2011/03/20/sajnalatos_kozjatek

Nemes-Ingy Imola Kedves Zsuzsanna! Így van, ez még nem változtat azon, hogy Dániel úr nem szerencsésen közeledett a megmozduláshoz. És a mostani beírásai is... AZ A LÉNYEG, HOGY MIT ÍR VALAKI, NEM AZ, HOGY KI ÍRJA. Ugye? Attól, hogy valaki "arctalan" még lehet igaza, de tévedhet is. Véleményekkel vitázzunk már, ne profilokkal.
Az a lényeg, hogy minél többen legyünk. Pont.

Dániel Péter Ne legyél már ekkora bunkó. :-) Nem vagy te fideszes véletlenül? :-)))

Molnár-Sinkó Zsuzsanna Kedves Belváros, unalmas a téma. Dániel Péter kommentje: "Flash Mob. Spontán tüntetés, az megy aki akar. Mi pedig akarunk. Ennyi. A Charta-klubként is működő, Magyar Szociáldemokrata és Liberális Unió támogatja a rendezvényt. Ha nem tetszik, perelj be vagy tüntess ellenünk is. :-)" - Dániel Péter támogatja és nem szervezi a rendezvényt. Te is támogatod? Akkor inkább terjeszd a rendezvényt minden fórumon, hogy minél többen tudjanak menni. Kérlek segíts Te is a kettős mércének. Az energiákat így hasznos cél érdekében mozgósítjuk.

Dániel Péter Amúgy jól látom, hogy Che a profilképed, Miki egér fülekkel??? :-))) Öreg, nem kéne neked egy jó pszichiáter? De ne Orbán Viktoréhoz menj. Az szemmel láthatóan nem működik...:-)))

Balazs Attila Horvath A Dániel Péterhez hasonló pártpolitikusok megjelenése teljesen lejáratja a civilek tüntetését.Persze, ettől függetlenül elmegyek.

Budapesti Belváros Nem vagy te emeszpés véletlenül?

Dániel Péter Nem vagyok pártpolitikus és még kevésbé mszp-s. Árnyékra vetődtetek gyermekeim. :-)

Budapesti Belváros ‎szövegértés? Daniel Péter nem támogatja, hanem rendezőnek tünteti fel magát: "Dániel Péter 20. März um 12:06 Antworten • melden
Barátaim!

Ma délután 18.00 órakor polgári engedetlenségi megmozdulást (flash mob) szervezünk, a Budapest, VIII. Szentkirályi u. 18. sz. alatti helyszínre, a fidesz székház elé, Lázár János gyalázatos, szegény-ellenes kijelentései miatt. Szeretettel és barátsággal várunk mindenkit, aki sz...erint a nincstelen is ember. Álljunk ki együtt a szegények, az elesettek méltóságáért és jogaiért.

Barátsággal: dr. Dániel Péter Charta-klubvezető megbí´zásából: Fodor Ágnes" http://magyarinfo.blog.hu/2011/03/20/sajnalatos_kozjatek

Budapesti Belváros az ilyet nevezzük parazitának

Dániel Péter Három civilszervezet tagja vagyok. Kék szalaggal a demokráciánkért civil mozgalom. Magyar Szociáldemokrata és Liberális Unió egyesület és a Magyar Demokratikus Charta. Melyik párt szerintetek? :-)

Budapesti Belváros aha

Budapesti Belváros akkor a parazita mellé még egy jelző: álcivil

Budapesti Belváros de ha mégsem tolnád magad oda, akkor hálás lennék

Dániel Péter Az ostoba mellé is van még egy jelző: primitív bunkó. Megmondtam már, hogy ott leszek, nyugodj bele szépen.

Csiba Ildikó Egy komment: "Honnan veszítek, h Tiétek az eredeti ötlet, és nem Dániel Péteré?
Amúgy meg Dánielék legalább nem festik magukat, mint Ti, akik LMP-közeli blogként akartok "politikamentes" (valójában kőkeményen karaktergyilkos) tüntesét szervezni."

Budapesti Belváros hopp, eszembe jutott még egy jelző Dániel Péterről, a rendezvényparazita álcivil mellé: tüntetéshiéna

Pozsgai László Ha szoci komcsik benne vannak, ez egy komolytalan nevetséges tüntetés. de ha a tüntetésen kiemelik pld. Moszkvai ingatlan eladásának bűnöseinek neveit és tüntetnek azok ellen is NÉVSZERINT akik parazitaként eladósították országunkat és nyomorba döntöttek sok százezer embert és családot, akkor talán megváltozik a véleményem!

Budapesti Belváros mentem, találkozunk a Fidesz székháznál

Dániel Péter Rendben agresszív bunkókám!

Dániel Péter Meglátjuk, hogy ott is ekkora pofád lesz-e.

Guy Fawkes Hűha, de magasra raktátok a kultúra mércéjét.

18 megjegyzés:

Névtelen írta...

Érdemes elolvasni:
http://www.facebook.com/home.php#!/notes/d%C3%A1niel-p%C3%A9ter/lehet-m%C3%A1s-egy-nagy-t%C3%BAr%C3%B3st-lehet/208781212482102

BB írta...

Figyelj, hájfej, ne bosszants, mert tényleg szóbeli inzultus leszen. Honnét veszed, hogy a dicső Belváros blognak bármi köze lenne a Fidesz székház elé szervezett antilázáréánus tüntetéshez? Baszki, nem a tárgyalóteremben hazudozol pénzé', nem kéne ennyire eleresztened a féket, mert az eredeti eszmecserénk itt a blogon és a facebookon is megtalálható. Téged aztán nem zavarnak a tények! Ezúton közlöm, hogy az LMP-hez kábé annyi közöm van, hogy az önkormi választásokkor készítettem egy interjút a helyi polgármester-jelöltjükkel. Meg az MSZP jelöltjével is, csak hogy tudd, dagikám. Interjúvoltam volna Rogánt is, de ő nem volt hajlandó szóbaállni. Ennyit a leelempézés mellé kapott lefideszezésről.

Komolyan, a hozzád hasonló sunyi kreatúrák láttán az embernek kedve szottyan a Fideszre szavazni. Vagy kivándorolni Szlovákiába, ahogyan dicső házigazdád javasolta.

BB írta...

Ha valaki nem tart otthon fészbúkkot, itt is elolvashatja az épületes irományt:

Szalon-zsidózás és Budaházy éltetése az LMP rendezvényén,
avagy Schiffer András és ál-civiljeinek furcsa „villámcsődülete”.



A tegnapi napon egy szervezés indult a Facebook közösségi portálon, mely értelmében néhány „civil” különféle, hangzatos álneveken – pl. kettős mérce, budapesti belváros – kezdett egy Flashmobot, azaz „villámcsődületet” szervezni a FIDESZ Szentkirályi u-i székháza elé. A délután 18.00 órára tervezett demonstráció célja számomra, illetve szervezeteink számára is szimpatikus és vállalható volt, hiszen Lázár „lézer” János gyalázatos, szegény-ellenes kijelentései miatt kezdődött a szervezés.

Ezért aztán úgy döntöttünk, hogy a „KÉK SZALAGGAL A DEMOKRÁCIÁNKÉRT” civil mozgalom, illetve a Charta-klubként is működő, Magyar Szociáldemokrata és Liberális Unió nevében támogatjuk a rendezvényt, azaz hirdetjük azt az oldalainkon és több ezer meghívót is kiküldünk rá. Így is történt, ám ekkor jöttek sorban a fura „meglepetések”.

Először egy meglehetősen szervezettnek tűnő össztűz zúdult rám, hogy én, mint „gyurcsányista” Charta-klubvezető mire fel küldök ki meghívókat és miért akarom „lenyúlni”, kisajátítani ezt a rendezvényt.
Eleinte még türelmesen válaszolgattam, elmondtam az álneves kérdezőknek, hogy szerintem az lenne a cél, minél többen legyünk egy ilyen megmozduláson, illetve jogunk van elmenni egy ilyen rendezvényre, ha egyetértünk annak céljaival. Nem sikerült meggyőznöm őket.

Sőt, a támadó kérdések hamar átcsaptak a „gyurcsányista hiéna”, „rendezvény-parazita” stílusba, hogy aztán a mai magyar trendnek megfelelően, törvényszerűen elérkezzünk a „tolvaj zsidó” kategóriához is. Ezt a stílust természetesen már erélyesen kikértem magamnak, mire néhányan közölték, hogy nem mehetek el a rendezvényre, mint „komcsi”, „emeszpés” és „gyurcsányista politikus”, sőt, ekkor már páran kimondottan fenyegető hangnemben írtak, hogy majd meglátom mi lesz, ha oda merek jönni.

Bevallom, hogy ekkor még nem értettem az indulatokat, hiszen én a társaimmal, a szervezeteinkkel együtt tényleg csak segíteni, támogatni próbáltam ezt a rendezvényt, ám hamarosan minden megvilágosodott.

A rendezvény helyszínén ugyanis - ahová ekkor már az esemény-oldal és más blog-bejegyzések szerint sem vártak pártpolitikusokat – egyszer csak megjelent Schiffer András, akinél a „civil” szervezők szépen, rendben „le is jelentkeztek”.
A demonstráción elhangzó beszéd hangsúlyos része volt a Gyurcsány-Bajnai kormányok demagóg és hazug ócsárlása, amit Schiffer úr elégedett mosollyal nyugtázott.

A rendezvény végén pedig néhány új-nyilas gárdista a terrorista Budaházyt kezdte éltetni hangosan, illetve „szabadságot Budaházynak” kiáltásokkal emelték a sunyi, LMP-s rendezvény fényét. Ehhez sem Schiffer Andrásnak, sem pedig a rendezőknek nem volt egy szavuk sem. Úgy tűnik, hogy csak Gyurcsány Ferenc és jómagam lépjük át a tűréshatárukat, néhány új-nyilas gárdista viszont nem. Milyen meglepő...

BB írta...

A rendezvény végén pedig néhány új-nyilas gárdista a terrorista Budaházyt kezdte éltetni hangosan, illetve „szabadságot Budaházynak” kiáltásokkal emelték a sunyi, LMP-s rendezvény fényét. Ehhez sem Schiffer Andrásnak, sem pedig a rendezőknek nem volt egy szavuk sem. Úgy tűnik, hogy csak Gyurcsány Ferenc és jómagam lépjük át a tűréshatárukat, néhány új-nyilas gárdista viszont nem. Milyen meglepő...

Bár panaszra semmi okom, hiszen a rendezvény helyszínén, ahová természetesen elmentem az atrocitások, a részben rasszista sértegetések és fenyegetések ellenére is – hiába na, a gárdaper és a Károlyi szobornál tartott, új-nyilas rendezvényen tett, vörös rózsás látogatásom után már immunis vagyok ezekkel szemben – már nem ért semmilyen további kellemetlenség. Ezek az LMP-s legények csak szájkaratéban erősek.

Na jó meg, talán azért is, mert a rendezvény résztvevőinek döntő többsége a mi csoportjainkból és szervezeteinkből jött... De hát valljuk csak be magunknak bátran, hogy egy sunyi, ál-civil LMP-s rendezvény nem vonz azért komoly tömegeket.

A különös kalandok sora azonban még ekkor sem ért véget.

Egyrészt megjelent egy cikk az esetről, az USA Népszavában, (bár szerintem azért ennyire tényleg nem vagyok fontos személyiség, kaszinótojás ide vagy oda) illetve több blogban is útszéli módon kezdtek el gyalázkodni, hazudozni az esetről, illetve főleg rólam.

A csoportjainkban pedig hármasával dolgozó LMP-trollok jelentek meg és a Facebook oldalainkon is vadul provokálni kezdtek, mint szörnyűséges, Gyurcsányista politikust. Majd jöttek már az útszéli stílusú, mocskolódó, fenyegetőző emailek is.

"Kedves" LMP-s barátaim, hadd adjak az esettel kapcsolatosan néhány baráti tanácsot.

BB írta...

1, A hazai, demokratikus baloldalnak – sőt ma már inkább úgy fogalmaznék, hogy a demokratikus és köztársiság-párti oldalnak – össze kell fognia.
2, Ezt az összefogást nem szabad azzal veszélyeztetni, hogy néha odakacsintunk, megriszáljuk magunkat a FIDESZ-nek. Még akkor sem, ha a tavaszi szél befújt esetleg pár ezer kopogtató cetlit a narancsfák árnyékából... Tessék szépen felidézni, hogy mi lett a kisgazdák, a miépesek, a demokrata fórumosok és a kereszténydemokraták sorsa. Tudod Andriskám, a FIDESZ-szel barátkozni nem életbiztosítás ám.
3, Gyurcsány Ferenc nem a patás ördög. Sőt. Orbánék hazug gyűlöletkampánya bizonyítja elsősorban és leginkább, hogy nem az. (Akit ezek így szidnak, az olyan rossz ember nem lehet.)
4, Tehát Gyurcsány Ferencet, mint a demokratikus baloldal egyetlen, potenciális és karizmatikus vezetőjét nem okos dolog fúrni. Hidd el kedves Andris, hogy előbb leszek én katolikus pap (ami azért elég valószínűtlen), mint te miniszterelnök, meg hát nagy is lenne neked az a cipő (is), valljuk be csak bátran.
5, Az LMP-s rendezvényt LMP-s rendezvénynek illik hívni, nem civilnek.
6, Ha bárki demokrata, ha bármelyik demokratikus szervezet segít, azt meg kell szépen köszönni, nem pedig sértegetni, gyalázni, fenyegetni.
7, A rendezvény oldalon nem illik hagyni még a szalon-zsidózást sem, de hát ezt tényleg neked magyarázzam kedves Andriskám...
8, A rendezvény helyszínéről el illik ám hajtani az új-nyilas csőcseléket. (Andris, ha nem hiszed, kérdezd meg a rokonaidat vagy a rabbidat. Ők is ezt fogják mondani, hidd el.)
9, A rendezvény oldalunkon nem hagyjuk, hogy arctalan, zsoldos trollok fenyegessenek egy demokrata politikust, aki ráadásul ügyvéd. (Komoly per lehet belőle Andis.)
10, Lázár János elleni rendezvényen nem szidjuk teli szájjal Gyurcsány Ferencet.
(Tudod Andriskám, egyből rájönnek már csak ebből is, hogy a te rendezvényed...)

Dióhéjban ennyi, kedves, identitás-hiányos, ál-civil, sunyi, LMP-s barátaim.
Egyébként a sajtószabadságos csoportban is ti csináltátok a múltkori műbalhét? (Tudom a választ, csak költői kérdés volt, nyugi Andris.)

Örülök azért, hogy amúgy jól sikerült a rendezvény (a kis nyilas demonstráción és a demagóg, hazug Gyurcsányozáson kívül), bár így utólag már bánom, hogy támogattuk. Ti még ezt is el tudtátok kúrni. Nem kicsit...nagyon.

Ja és még egy tanács a végére, "kedves" Schiffer András. Szerintem nyugodtan rendeld vissza a troll-brigádjaidat. Tudod, az ő gyalázkodásuk és fenyegetőzéseik amúgy is csak gyenge tücsök-cirpegésnek tűnnek számomra, a gárdista legények már megszokott acsarkodása mellett. Úgy is mondhatnám, hogy kevesek vagytok, mint LMP-ben a politikai identitás és a gerincesség. Ne is erőlködjetek hát Andriskám, nincsen értelme. Ráadásul ez is csak megerősít, hidd el.

Üdvözlettel: dr. Dániel Péter ember, demokrata, ügyvéd és persze
Gyurcsányista Charta-klubvezető (de azért ne rémülj meg túlzottan Andris)

Névtelen írta...

ezt a seggnyaló dániel zugügyvédet ki fossa már végre teliszájon? kártékony mint egy rühatka

Névtelen írta...

Danielkám!
Csárázd meg a doloreszom.
Kapd be a blülüűmet.
Útád meg a feketehurkát te bibas.
Azsóta jár azs anyád salmakalapba mióta apámot megismerte te bibas.
Gondolkodjá máskép a férfi barátnődee.

Névtelen írta...

dániel: ingyenes az orvosi ellátás, el kéne menni egy szakorvoshoz,ha lehet akkor Elefántcsontpartra.csók Muki ui:az sem lenne baj ha megtetszene a hely és ott maradnál.

Névtelen írta...

Haha, csárázd meg a doloreszom, kapd be a blűmet.................

Névtelen írta...

dániel aláirasodban megemlited hogy ember,demokrata,ügyvéd és a gyurcsányi demokrata egylet szervezője vagy gondolom egyszemélyben.Eleve egy ügyvéd sosem lehet ember egy gyurcsányi demokrata egylethez kapcsolódó személy sosem lehet demokrata,de akkor te mi vagy,? Muki

Névtelen írta...

Rühatka a pontos kifejezés.Hozzá az a fej! Und-ormányos sárfaházszökevény und fúj! Bibótól idézgető vulgármarxista hányadék demokrata kölcsöncuccban,pajesz nélkül! Íme,feleim a Demokrata-párt reklámarca! Söpi,söpi,söpredék!

BB írta...

A legjobb, amit egy Dániel Péter adhatott Schiffer Andrásnak: "8, A rendezvény helyszínéről el illik ám hajtani az új-nyilas csőcseléket. (Andris, ha nem hiszed, kérdezd meg a rokonaidat vagy a rabbidat. Ők is ezt fogják mondani, hidd el.)"

BB írta...

http://kepviselofunky.blog.hu/2011/10/27/csunyan_beegett_gyurcsany_kurvazo_foembere Nem kevesen tartották eddig is a magyar közélet legvisszataszítóbb figurájának Gyurcsány Ferenc szövetségesét, a volt miniszterelnök visszatérését támogató akciókat saját pénzéből is finanszírozó Facebook-mániás Dániel Pétert, az úgynevezett kaszinótojásos ügyvédet. Az politikai elfogultságtól mentesen is nyilvánvaló volt, hogy Dániel ritka ízléstelen fickó, de emiatt volt gyakran szórakoztató is, hiszen egy normális ember nem kenne össze közhivatalokat mindenféle élelmiszerekkel, de akkor a világ is unalmasabb hely lenne.

Dániel most ehhez képest is képes volt paradigmát váltani, és egészen új, nemhogy a magyar közéletben, de a magyar köcsögkommetelésben is ismeretlen szintre emelni az ízléstelenséget.

A dolog azzal kezdődött, hogy Dániel titokzatos okokból nekiment Wittner Máriának, és azt írta róla a Facebookon, hogy "Sok ismerős megkérdezte már tőlem, hogy mit jelent Wittner Mária neve után az '56-os halálraítélt' jelző. Most tehát közkívánatra megválaszolnám. Az egy primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prosti megérdemelt jelzője. Nem több és nem is kevesebb. Ennyit jelent."

Ez csak az első felvonás volt, Dániel ugyanis később részletes leírást adott arról, hogy Wittner Mária lepattant, egy tál ételért dugó kurva volt "Mocsok" becenéven, és cigarettát nyomott el a Köztársaság téren lábánál felakasztott Molnár Béla kiskatona testén. Dániel Péter ezután kivágta az adu ászt: Wittner Mocsokot nem más, mint a saját nagybátyja - nem Wittneré, hanem Dánielé - tartóztatta le. Elfogult jobbos olvasóink már itt "lám-lám"-ozhatnak, de hol van még a vége!

Dániel, a bunkó Fidesz-rezsim "bableveses futókurvázó" alternatívája, ugyanis beposztolt a Facebookra egy fotót is, amin szerinte Wittner Mária látható a lábánál felakasztott ávóssal. (Jó választás, ez a kép volt ugyanis az egyik legfontosabb propagandafegyvere a forradalmat vérbe fojtó gyilkos diktatúrának.)

A kép alatt sorakozó kommentek alapján - szerencse, hogy ezek semmilyen szempontból nem reprezentatívak - a naiv ember azt is hihetné, hogy a Gyurcsány-mozgalom leglelkesebb támogatóinak nem kis része egykori ávósokból, ávós-drukkerekből, de minimum olyan emberekből áll, akik 56-ot ellenforradalomnak tartják, a forradalmárokat pedig gyilkosoknak.
A remek threadet aztán egy normális ember hangja zavarta meg: Eörsi László történész, a kor ismert szakértője jelentkezett egy apró helyesbítéssel:

Majd nemsokára újra próbálkozott:

Azt hiszik, Dániel és baráti köre ezután elszégyellte magát és bocsánatot kért, vagy legalábbis elhallgatott?

Dobtár méretű tévedés!!!

Eörsi kitartóan kísérletezett, egyelőre hiába:

Aztán végre megtörtént a csoda és Dániel Péter a földig hajolva kért bocsánatot a kivételesen gusztustalan karaktergyilkosságért. Csak viccelek:

Mit mondjak, nem lennék a kormány helyében éppen akkor, amikor egy ilyen erős morális alapra építkező, a webkettő lehetőségeit maradéktalanul kihasználó, friss szellemiségű ellenzéki erő bontogatja a szárnyait.

BB írta...

http://index.hu/belfold/2011/10/27/wittner_pert_indit_daniel_ellen/ Személyiségi jogi pert indít és az ügyvédi kamara etikai bizottságához fordul Wittner Mária fideszes képviselő, egykori '56-os halálraítélt Dániel Péter ügyvéd Facebookon közzétett gyalázkodó írása miatt. A közösségi portálon folyó Wittner-ellenes társalgásról a Képviselő Funky számolt be.

Wittner Mária a Hír TV-nek nyilatkozva elmondta: annak ellenére fordul a bírósághoz és az ügyvédi kamarához, hogy nem "feljelentgető típus", sőt iszonyodik a feljelentésektől. Dániel Péter azonban túllépett egy határt, amit már nem lehet szó nélkül hagyni - mondta. A politikus hozzátette: ezt várják el tőle az '56-osok és a társadalom tisztességes része.

Dániel Péter egy nyílvános facebookos beszélgetés keretében azt írta Wittner Máriáról, hogy "Sok ismerős megkérdezte már tőlem, hogy mit jelent Wittner Mária neve után az '56-os halálraítélt' jelző. Most tehát közkívánatra megválaszolnám. Az egy primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prosti megérdemelt jelzője. Nem több és nem is kevesebb. Ennyit jelent." Dániel egyre durvább állításait Eörsi László történész több ponton is cáfolta, ennek ellenére az ügyvéd nem határolódott el kijelentéseitől.

hirdetés

A Hír TV megszólaltatta Dániel Pétert is, aki nem kért elnézést Wittner Máriától. Azt mondta, hogy nem szereti a szélsőjobbos beállítottságú figurákat, és Wittner Máriát olyannak tartja "aki a gárda körül sertepertél, aki gyűlöletnyilatkozatokat ad le".

Időközben a Facebook - feltehetően külső kérésre - letiltotta Dániel péter hozzáférési jogát a saját profiljához és eltávolították a Wittner Máriát gyalázó posztot is. "A Wittner-ügy miatt ki lettem tiltva, blokkolva lettem a saját oldalamon és így sajnos nem tudok hozzászólni semmihez. Remélem, hogy majd feloldják. Elnézést minden barátomtól, de egyelőre a postok, a felrakott cikkek alatt nem tudok válaszolni. A korabeli fotót, amit felraktam a lincselésről, törölték. Csak így enged írni, válaszolni nem tudok most a hozzászólásokra.Írta Dániel Péter!" illetve "A Facebook tiltott le, külső kérésre. A saját oldalamon nem tudok írni, ezért nagyon szépen megköszönném, ha kiírnátok ezt a legfelső, 4-5 post alá, a Dániel Péter oldalra. Előre is köszönöm a segítséget" - írta ismerőseinek az ügyvéd, akik közül többen bekommentelték ezeket az üzeneteket Dániel üzenőfalának utolsó, csütörtökön negyed ötkor született bejegyzése alá

BB írta...

Mondtam a Petinek, hogy ne igyon, ha rászabadul a faszbúkra, de nem hallgatott az okosabbra... Prosit!

SzeretemKarlPináját írta...

Úgy tudom,most már Gyurcsányéknak is égő ez a buzi.

BB írta...

Buzi Micimackó?

Névtelen írta...

Dániel Péter börtönbe megy

Galimberti Sándor:
Tabán
Gyülekezési joggal való visszaélésre hivatkozva 70 ezer forintos pénzbírsággal sújtotta Dániel Péter ügyvédet a rendőrség. Néhány - a felvételek szerint többnyire már nem kamaszkorú asszony társaságában - március 17-én úgynevezett flash mobbal, villámtüntetéssel - vagyis jogszerűen, mert az nem engedélyköteles - tiltakozott a Hősök terén a gárdistaavatás ellen. Rendőrségi kérdésre magára vállalta, hogy ő szervezte a békés tüntetést. Ha nem fizeti be a büntetést, azt harmincöt nap elzárásra változtatják.
Dániel Péter most majd áristomba vonul annak érdekében, hogy politikai fogolyként így demonstráljon egy elképesztő abszurditás ellen.
Szembesíti a világot azzal, hogy a magyarországi hatalom valamilyen háttéralkuban van a betiltott újnáci rohamosztagok gazdájával, a Jobbik nevű párttal, így azok - amúgy a Fidesztől is tanult - jogi cselekkel azt csinálnak, amihez kedvük van. Helyettük azokat bünteti, akik ezellen tiltakoznak.
Ha Magyarországon demokrácia lenne, Pintér tábornok látogatott volna a Hősök terére, és utasítást adott volna a gárdisták azonnali begyűjtésére. De a hatalom ma jobban fél Dániel Pétertől, mint a gárdistáktól. (Amúgy minden oka meg is van erre.)