2010. január 19., kedd

Koszlott (gettó)Profi

Ön többet érdemel a pénzéért: ugyanannyit, mint a nyugati országbeli vásárló.

Profi
Cím: Budapest, IV. kerület
Tél u. 78

A Profi a Match dzsuvás édestestvére (Louis Delhaize), a jelek szerint a legigénytelenebb vásárlókra szakosodva. Ezt a gettóküllemű Profi (profi! hahaha) boltot Újpesten, a Tél utcában találtuk, két kifogástalan küllemű Spar bolt szomszédságában. Ugyanis, kedves magyar alattvaló lelkű testvéreim, ez a szutyok ország egészen más is lehetne, ha Ön igényelné. De Ön nem akarja: ezért néznek ki ilyen szutykosan ezek a boltok. Európa Nyugati felén ez elképzelhetetlen.

Ha esetleg még nem nyomorodott el a lelke a tévénézéstől, írhat a cég központjának (még nyomozzuk a címet, mivel a magyar központba írni értelemszerűen szemeteskosár és közröhely az irodában):

Dear Match HQ, only one question: why are the walls of your Budapest shops so extremely dirty, covered with tags (even swastika). Is it a chain policy not to provide the Western European standards for Eastern customers?


supermarket, bolt, falfirka, graffiti, Profi, Profi üzletház, shop, street art, tag, teg, writers, áruház, üzlet, üzletlánc, blog, Budapest, falfirka, graffiti, kosz, Louis Delhaize, Match, rongálás, tag, vandalizmus, writers, bolt, falfirka, graffiti, Profi, supermarket, Louis Delhaize, Profi üzletház, shop, street art, tag, teg, writers, áruház, üzlet, Újpest, supermarket, üzletlánc, IV. kerület, Tél utca, lakótelep


További Louis Delhaize üzletek (Match és Profi):

Match a Városkapunál (mocsok és horogkereszt), Match a Vizafogó sétányon (Angyalföld, Vizafogó lakótelep), Profi Újlipót és Angyalföld határán (Dráva utca, XIII. kerület), Match a Gloriett lakótelepen

Nincsenek megjegyzések: