2010. január 19., kedd

Tovább a dzsuvába: Match a Vizafogón

Verseny a legmocskosabb bolt címért (dirtiest shop in Budapest)

Match áruház
Cím: 1138 Budapest Vizafogó sétány 12.

"A koncepciónk alappillére: az állandó frissáru kínálat."

Meg a dzsuva és igénytelenség. A multinacionalista áruházlánc hamar alkalmazkodott a bennszülöttek igényszintjéhez, elvégre pénzt spórol meg. Avagy ügyes üzletpolitika: lám, boltjaink szarral vannak bekenve, mert annyira kis haszonnal dolgozunk (Ön über alles), hogy festékre sem futja. A magyar ember egy tiszta boltot talán egyenesen elkerül (mellesleg léátezik olyan is: két makulátlan SPAR boltot is találtunk az újpesti Tél utcában, egy dzsuvás Profi közelében)

Ha ideje engedi, küldje el ezt a típuslevelet, ahova akarja, mi még erősen gondolkodunk (pont a magyar MATCH központba, egyenest a szemetesbe, haha).

"Dear Match HQ, only one question: why are the walls of your Budapest shops so extremely dirty, covered with tags (even swastika). Is it a chain policy not to provide the Western European standards for Eastern customers?"

Lehetne más a világ. Ha akarják.

Az überdzsuva Profi és a Match lánc tulajdonosa a Louis Delhaize csoport.

blog, Budapest, falfirka, graffiti, kosz, Louis Delhaize, Match, rongálás, tag, vandalizmus, writers, XIII. kerület


Tovább a multináci dzsuvába: Match a Városkapunál (mocsok és horogkereszt), Koszlott (gettó)Profi (Tél utca, Újpest), Profi Újlipót és Angyalföld határán, Match a Gloriett lakótelepen

Nincsenek megjegyzések: