2010. január 25., hétfő

Fogadás (Utasváró Újpesten, Intermédia Kft)

Ezt az utasváró pavilont az Intermédia Kft. (H-1097 Budapest, Illatos út 9/a) a polgármesteri hivatal közreműködésével az Önök kényelmére állította, hogy Önök kulturáltan várakozhassanak.

Kérjük épségének és tisztaságának megóvásához Önök is járuljanak hozzá.

Köszönjük.buszmegálló, igénytelenség, Intermédia Kft, IV. kerület, megálló, Outdoor Reklám, reklám, utasváró, Újpest
buszmegálló, igénytelenség, Intermédia Kft, IV. kerület, megálló, Outdoor Reklám, reklám, utasváró, Újpest
buszmegálló, igénytelenség, Intermédia Kft, IV. kerület, megálló, Outdoor Reklám, reklám, utasváró, ÚjpestKorrupció? Közöny? Pofátlan strabagolás?

A részben osztrák Intermédia Kft ingyen reklámozhat utasvárok világító tábláin, cserében vállalta a takarítást és a karbantartást. Tuti olcsó biznisz: basznak a takarításra, szarnak az Ön fejére, Budapesten nehéz tiszta, turhamentes, össze nem firkált utasvárót találni. Tkp az Intermédia szarik a szerződésre, úszik a dzsuvában az összes üvegkalitka, fele össze is van törve. Már százas nagyságrendű gyűjteményünk van lepukkant utasvárok fotóiból, de épet és tisztát csak a Parlament környékén találtunk, véletlen:).

Van egy könnyű fogadásunk: két hónap múlva visszatérünk az újpesti, Pozsony utcai megállóhoz, ami jelenleg a fent látható állapotban szolgálja a kedves tömegközlekedők, valamint a reklámfogyasztók igényeit. Oszt fogadjunk, hogy ugyanazok a tegek fogják borítani, sőt az összetört üvegfalakat sem pótolja az Intermédia. Helyesbítek: a világító reklámtábla kivételével, az valamiért szívügye a cégnek.

Az Ön fején már menő nyugati, osztrák szar van, kedves magyar barátom. Isten hozott Európába.

tovább: koszlott a Match, de csak Budapesten (balkáni imázs)

Nincsenek megjegyzések: