2010. január 9., szombat

Gerbeaud: low-end fény és hangjáték

Első kérdés: miért hagyja a Japánig elhíresült Gerbeaud cukrászda, hogy egy ilyen szánalmas "Hang és Fényjátékkal" rontsák az imázsát?

Második kérdés: a Rákosi Mátyás születésnapi bulijáról átmentett show szervezői miért nem néznek el a Vörösmarty Téri Karácsonyi Vásárnál lényegesen lokálisabb Bivalybasznádi Búcsúba, ahol bármelyik nyelőgép látványosabb "Hang és Fényjátékot" produkál, mint ez az izé?

Harmadik kérdés: ki fizet ezért a szánalmasért és miért?

A válságra való tekintettel jan. 4-ig meghosszabbított Karácsonyi Vásárnak végre vége, egyúttal vége a mókás Hang és Fényjátéknak is, mellyel már lassan 20 10 éve égetjük magunkat a művelt Nyugat előtt. Rákosi Mátyás szülinapján bizonyára nagy siker volt ez a low-end technika felhasználásával készült izé, ahol az EU-konform Eroicára meg karácsonyos zenékre villognak a lámpák. Várhatóan jövőre is ugyanez a vérciki nyomasztást fogják adni a szervezők, nincsenek csodák ebben az országban. No, azt már videóra vesszük.

helyszín, áldozat: Gerbeaud Cukrászda (ejtsd: Zserbó, ejtsd: cukrászda)
Vörösmarty placc 7-8
1051 BUDAPEST
Telefon: 429-9000
honlap: www.gerbeaud.hu
ajánlott: Dorka és Kozma

1 megjegyzés:

fekete.daniel írta...

No hát valóban nem nagy szám. Valamikor december elején voltam tanúja, miután a napi ablak számjegye feltekeredett, előbukkant egy ló feje. WTF, ló? Biztos low.