2009. november 13., péntek

Motoros a felüljárón

motorbicikli, III. kerület, Óbuda,  motoros, szabálytalanság, Tímár utca,  felüljáró, HÉV megálló,

motorbicikli, III. kerület, Óbuda,  motoros, szabálytalanság, Tímár utca,  felüljáró, HÉV megálló,

A helyiérdekű vasút Tímár utcai gyalogos-bringás megosztott felüljáróján láttam már extrémfasz bringást is, aki nagy sebességgel tekerve a lejtőn telibe talált egy járókelőt brrr, az a rengeteg orrvér, de ettől a motorostól kinyílt a zsebemben a dzsihád. Örökítsük meg a felüljárón áthajtó faszarc rendszámát, többet úgysem tehetünk visszamenőlegesen: UCA-903. Részemről eddig is beszólogattam a bicikliúton faarccal hajtó motorosoknak, de most minden kedves olvasónkat is ugyanerre buzdítom. Határozottan állítom, hogy egyikük sem fog visszaszólni, szal nem fog fájni, nem kell parázni. A tömeges helytelenítés meg valószínűleg elzavarja ezeket a kétkerekű szakadtvolnabeafejűeket. (Höbörgés vége)

Ps: eleve mekkora szemétség a felüljáró puszta léte! miért kell a gyalogosoknak felfelé mászni, át az autópályán? hogy a kedves autósok hamarabb bejuthassanak mérgesgázt pöfékelni a belső kerületekbe? Foschpumpa! Foschpumpa! (Most már tényeg vége)

3 megjegyzés:

vaandor írta...

Pár éve felújították. Akkor bebizonyosodott, hogy MENNYIRE SEMMI SZÜKSÉG nincs rá. Az ideiglenes zebra tökéletesen működött, a Szent Autóforgalom sem szenvedett csorbát.
A kivitelezőn kívül nem sokan örültek a munka végén, az eredeti helyzet visszaállításakor.

BB írta...

jaja, és sem értem, hogy mijen jogon kényszerítik az autósok a gyalogosokat föld alá/fölé, elvégre mindenki gyalogosnak született. Miért nem másznak lépcsőt a kipufogósok :) A Ferenciek terén (új főutca) állítólag megszűnik az aluljáró, lesz zebra, alleluja

BB írta...

mellesleg ez a felüljáró ideális pihenve sörözésre. Jó a kilátás :)