2009. november 17., kedd

Klerikofasiszta ablakrács a szocreál lakótelepen

Budapest, Zugló, klerikális reakció, Bagolyvár utca, betörésvédelem, 23. zsoltár, street art, betörésgátló, ablakrács, XIV. kerületA 23. zsoltár az ablakban

Leleplezzük a szocialista lakótelep klerikális reakciósát. Fedelet és falakat adott neki a munkáshatalom, erre tessék, ez a javíthatatlan horthysta-fasiszta megtévesztette a lakáskiutaló illetékes elvtársakat. És nem átalotta szégyenletes maradiságát az ablakrácsán keresztül hirdetni, melynek alapanyagát valószínűleg a vas és acél országát építő dolgozó népünktől fusizta el!

Szerencse, hogy a sasszemű kisdobos, az új generáció tiszta szívű képviselője, Gyurcsány Ferkó észrevette az ablakrácsban megtestesülő veszélyt és azonnal értesítette rendvédelmi szerveinket az imperialista propaganda eme rendkívül kártékony betörésgátlójáról. Reméljük, hogy a derék ÁVH dolgozók Gergényi elvtárs legendás szakértelme segítségével mihamarább eltávolítják az reakciós fogakat rácsokat, mely a nyugati imperialisták újabb kísérlete a dolgozó nép hatalmának megdöntésére, támadás szocialista államunk és népi demokráciánk ellen.

Minden jó szándékú hazafit mélységesen felháborít a rothadó imperialisták arcátlansága, követeljük az aljas elkövetők példás megbüntetését!

(Lelőhely, XIV. kerület, Zugló, Bagolyvár aka 926.-ik utca)

Budapest, Zugló, klerikális reakció, Bagolyvár utca, betörésvédelem, 23. zsoltár, street art, betörésgátló, ablakrács, XIV. kerület
Zsoltárok könyve, 23. zsoltár - Dávid (király) zsoltára:

Az Úr az én pásztorom; nem szűkölködöm.
Füves legelőkön nyugtat engem, és csendes vizekhez terelget engem.
Lelkemet megvidámitja, az igazság ösvényein vezet engem az Ő nevéért.
Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert Te velem vagy; a Te vessződ és botod, azok vígasztalnak engem.
Asztalt terítesz nékem az ellenségeim előtt; elárasztod fejem olajjal; csordultig van a poharam.
Bizonyára jóságod és kegyelmed követnek engem életem minden napján, s az Úr házában lakozom hosszú ideig.

Nincsenek megjegyzések: